- 23 Temmuz 2018
- 434
- 313
- 53
- 34
Bende istiyorum ama çalışıyorum ve adada yaşıyorum izin alıp gitmem zor. Böyle kendime sebepler bulmaya çalışıyorum sizden.Bi muayene mi olsan canım yaaa
Bende istiyorum ama çalışıyorum ve adada yaşıyorum izin alıp gitmem zor. Böyle kendime sebepler bulmaya çalışıyorum sizden.
Bende istiyorum ama çalışıyorum ve adada yaşıyorum izin alıp gitmem zor. Böyle kendime sebepler bulmaya çalışıyorum sizden.
Walla bn ilk kez yasiorum ama gec dollenme olabiliomus umarim kimyasal degildir 1. Ve 4 gun silik cikti bnmde ama kanda dusuk ihtimal diolar rabbim kimseyi yarim birakmasin ya cok zor.
Yok ayniyim hic biseyim yok ts ederimSen nasılsın canımmm. Ağrın sızın var mı
Peki adeti nasıl geçmiş? Az mı yoğun mu?Hefeslendirmek gibi olmasinda bnm kardesim ustune gormus bebegin bilmiorum yinede adet gectikden 3 5 gun sonra bi test al dene silik cikarsa olma ihtimali var kardesiminkinde silik cikmis kac tane denemis bi git doktora bi bucuk iki aylikmi neydi cok degisik seylerle karsilasilabilior.
Onu hatirlamiorum ikinci bebegi oldu 4 sene gecti ustunden ama sorarim birazdan yazarim ögrenincePeki adeti nasıl geçmiş? Az mı yoğun mu?
Kuzum 2 gun fln surdu normal oldum bnm az oluo zaten adetlerim dio kardesimPeki adeti nasıl geçmiş? Az mı yoğun mu?
Anladım canım sağol. Benim pihtili falan geçti Hatta. En yakın zamanda doktora gitmem lazım sanırım kist falan yoktur inşallahKuzum 2 gun fln surdu normal oldum bnm az oluo zaten adetlerim dio kardesim
Anladım canım sağol. Benim pihtili falan geçti Hatta. En yakın zamanda doktora gitmem lazım sanırım kist falan yoktur inşallah
Kızlar reglimin üzerinden 2 hafta geçti ve bugün tekrar regl oldum.Bu ay kesin hamileyimdir diye hissediyordum ama regl yaşadım sizce bu durum normal mi?
Randevu aldım bakalım sonuç ne olacakCanım bunun nedenini bilemeyiz biz. Keşke gebelik diyebilsek... Bi muayene olsan aydınlanırsın en azındann... Böyle şüphede kalmazsın kuzumm
Randevu aldım bakalım sonuç ne olacak
İnşallahcanım sğolKıyamam yaaaa. İnşaAllah güzel haberlerle gelirsin kuzumm. Gebe değilsen bile kötü bir durum olmasınn adet olsun ❤
Ne zaman bakıyorsun kirpiklerine canım? Bende duymuştum bunu ama gün içinde çok kez elim gözüme gidiyor öyle de topaklanabilir diye düşünüyorum? Sen nasıl anlıyorsun ne zaman bakıyorsun?merhaba arkadaslar bu benim 4. gebeligim fakat 2 defa düşük yaptım ve bir saglıklı kızım var. Simdi yeniden hamileyim. Ben adet günüm gelmeden hamile olup olmadığımı kipriklerimden anlıyorum. Evet kiprikleriniz birleşmisse hamilesiniz. kiprikler birbirine karışıp top gibi oluyor. Ben bunu büyüklerden dumuştum 4 defa baktım birleştiği zamanlarda nihayetinde hamile oldugumu öğreniyordum.
Ne zaman bakıyorsun kirpiklerine canım? Bende duymuştum bunu ama gün içinde çok kez elim gözüme gidiyor öyle de topaklanabilir diye düşünüyorum? Sen nasıl anlıyorsun ne zaman bakıyorsun?
merhaba arkadaslar bu benim 4. gebeligim fakat 2 defa düşük yaptım ve bir saglıklı kızım var. Simdi yeniden hamileyim. Ben adet günüm gelmeden hamile olup olmadığımı kipriklerimden anlıyorum. Evet kiprikleriniz birleşmisse hamilesiniz. kiprikler birbirine karışıp top gibi oluyor. Ben bunu büyüklerden dumuştum 4 defa baktım birleştiği zamanlarda nihayetinde hamile oldugumu öğreniyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?