• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ay kızlar bugun kan verdim 7. Gunum hala adet yok yarin 3 de sonucu alcam ilk kez heycanliyim o kadar bkledim bugun gogusumde o kelebekleri hissediorum ay cok heycanliyim ya nys bugunde test denedim bu seferki testti 3 kez daha önce denemistim hic golge bile gormedim aksama kadar ama bugun denedigimde yine silik cizgi vardi bnm icinde dua edin.
Yarin bebegimin haberini alirim insallah ve rabbim herkeze nasip etsin 🤲
Cok gerginim yazmak istedim burda rahatliyorum az cok 🙁🙁

Benimde olmuştu. Adete kadar devam etmişti kasıklarıma batma oluyodu. Mide yanmam oluyodu.

Sahi mi 😞😞 Dün gece sancıdan ağlayacaktım neredeyse. Sonra kesildi hiçbir şey yokmuş gibi. Ara ara yokluyor.

Ya benim adete yakın halsizlik hafif ağrım olurdu diye umutlanmıyorum yinede 🤢

Ay kızlar bugun kan verdim 7. Gunum hala adet yok yarin 3 de sonucu alcam ilk kez heycanliyim o kadar bkledim bugun gogusumde o kelebekleri hissediorum ay cok heycanliyim ya nys bugunde test denedim bu seferki testti 3 kez daha önce denemistim hic golge bile gormedim aksama kadar ama bugun denedigimde yine silik cizgi vardi bnm icinde dua edin.

Ayyt hadiiii inşaAllah güzel güzell haberlerle gelirsinnn canımmmm. Tabiki yaz bizeee. Birbirimize destek oluyoruz. Aynı derdi paylaşıyoruz sonuçta. Yargılamadan kınamadan anlıyoruz birbirimizi.. Çok dua edeceğim sana ♥️♥️♥️♥️🤗

Ayyt hadiiii inşaAllah güzel güzell haberlerle gelirsinnn canımmmm. Tabiki yaz bizeee. Birbirimize destek oluyoruz. Aynı derdi paylaşıyoruz sonuçta. Yargılamadan kınamadan anlıyoruz birbirimizi.. Çok dua edeceğim sana ♥️♥️♥️♥️🤗
Ay insallah ts ederim bu ara adetime bi hafta kala bnmde agrilarim vardi sol kasigima ve goguslerime acayip batmalar oluodu sonra adet yaklastikca azalmisti su an bile arada bi oluo insallah guzel hberleri paylasiriz

Ay insallah ts ederim bu ara adetime bi hafta kala bnmde agrilarim vardi sol kasigima ve goguslerime acayip batmalar oluodu sonra adet yaklastikca azalmisti su an bile arada bi oluo insallah guzel hberleri paylasiriz

Ah inşaAllah yaaaaa... Ama yine de umutlanmak istemiyorum. Adete yakın azda olsa ağrım olurdu diye. Gerçi belirtiler aynı oluyor ama..

Şuanki ara ara gelen ağrı, hemen şimdi adet olcakmışım kadar şiddetli... Ah... Rabbim hepimizi hayırlı bir şekilde sevindirsinnn.. Çokça aminnn 🤲

Canım bir de adetine günler kala akıntın nasıldı.. Bende ara ara çok açık sarı akıntı oluyo ama kuruluk daha fazla

Ayy çok heycanlıııı😍 gerilme canımm Allah nasip ettiyse olur🥰🥰 inşallah hamilesindir haberlerini bekliyoruuzzzz 🙏🏻🙏🏻

Canım bir de adetine günler kala akıntın nasıldı.. Bende ara ara çok açık sarı akıntı oluyo ama kuruluk daha fazla
Walla 1 hafta öncesi adetten peynirsi gibiydi 2 gun surdu sonra dedim usuttum herhalde sonra seffaf oldu yapisken adet gunden bu gune akintim artti kremsi beyaz ve yogundu cok az bi yapiskanlik vardi cok degisti ya bn arada usuttum cunku hemn usutuorum malesef bunyem hassas. Umarim vardir kuzum hepimizde gebelik su an sirt ustu yatiorum sol kasikta batma bnde de oluo ama adet olacak hissi yok artik.

Ayy çok heycanlıııı😍 gerilme canımm Allah nasip ettiyse olur🥰🥰 inşallah hamilesindir haberlerini bekliyoruuzzzz 🙏🏻🙏🏻
Insallah bitnm isteyen herkezin hayirli saglikli gebeligini duyariz esim simdiden yok tc yok barkod no die basladi lafda o sakin bnden heycanli caktirmio bunu bile yasamak guzelmis hic yasamamistik varsada yoksada bi kac gunluk kalp atislarimiz artti bu animiza bile sukrediorum ne guzelmis rabbin cumlemize yasatsin

Kizlar pembe acik kirmizi kan geldi su gibi iccamasirim hep öle oldu dis gebelikmiydi yoksa yoksa bebek yokmuydu şu an şokdayim.s yaşayan varmi

Kizlar pembe acik kirmizi kan geldi su gibi iccamasirim hep öle oldu dis gebelikmiydi yoksa yoksa bebek yokmuydu şu an şokdayim.s yaşayan varmi

Yaaaaaa 😞 Acaba neden olduki yaaa. Kan testinden anlaşılacak artık. Hayırlısı olsun yaaa

Ağrın var mı canımm
Hic agrim yok rengi sanirim koyulasti adet oluorum galiba .s umarim vardir diecem ama yok mus ki kan geldi oysa akinti sanmistim nys bombos hissediorum ne uzgun ne mutlu kal geldi resmen onca belirti onca test bn cok sasirdim cidden garip ne diecegimi bilmiorum hayirlisi rabbim hepimizin sesini duysun insallah bir gun bizede guzel hber vermeyi nasp etsin

Hic agrim yok rengi sanirim koyulasti adet oluorum galiba .s umarim vardir diecem ama yok mus ki kan geldi oysa akinti sanmistim nys bombos hissediorum ne uzgun ne mutlu kal geldi resmen onca belirti onca test bn cok sasirdim cidden garip ne diecegimi bilmiorum hayirlisi rabbim hepimizin sesini duysun insallah bir gun bizede guzel hber vermeyi nasp etsin

Ne diyeceğimi bilemedim yaaa çok umutluydum senden...

Hayırlısı böyleymiş. Belkide sağlıklı gebelik olmayacaktı. Af... Ne desek kifayetsiz... Rabbim gönlüne ferahlık versin ve en kısa zamanda seni gebelikle müjdelesin... ❤️

Ne diyeceğimi bilemedim yaaa çok umutluydum senden...

Hayırlısı böyleymiş. Belkide sağlıklı gebelik olmayacaktı. Af... Ne desek kifayetsiz... Rabbim gönlüne ferahlık versin ve en kısa zamanda seni gebelikle müjdelesin... ❤️
Amin cnm amin cumlemizin insallah

Ara ara canli kan rengi gelio ama bacagim sizlio sanirim adet baska mantigi yok sadece wc ye cikinca gelio az az pedde tek bir damla leke bile yok .s nasip
Iyi düşün iyilik olsun canim, belki de yerleşme kanamasıdır, bir doktora mı gitsen acaba.

Ara ara canli kan rengi gelio ama bacagim sizlio sanirim adet baska mantigi yok sadece wc ye cikinca gelio az az pedde tek bir damla leke bile yok .s nasip

Canım belki geç döllendiyse yerleşmedir. Yada geç döllendiği için dökülmeye hazırlanan tabakalar dökülüyordur kanla. Hayrolsun inşaAllah yaaa

Back
X