Yerlesme kanamasini okudum bende kahve kirmizi vs yaziodu ama az geliomus bazilarinda senin gibi ara ara gelenlerde olmus hamilelerde benm kardesim de normal adet gormus gebeliginde bebek yatagini bosalmismi ole biseymis adet gununu bekle pirti ve cok degilse bnce adet gunune kadar bklemen iyi olur insallah gebelik vardir.Az öncede lavaboya coktıgımda gelmişti kahverengi baya
Ayyy inşallak çok sabırsızlanıyorumm yaaYerlesme kanamasini okudum bende kahve kirmizi vs yaziodu ama az geliomus bazilarinda senin gibi ara ara gelenlerde olmus hamilelerde benm kardesim de normal adet gormus gebeliginde bebek yatagini bosalmismi ole biseymis adet gununu bekle pirti ve cok degilse bnce adet gunune kadar bklemen iyi olur insallah gebelik vardir.
Her lavaboya girdiğimde akıntım devam ediyor sanki regl olmuşum gibi ama kahverengi.reglime daha 1 hafta var acaba regl mi oldum ya ama çok erken olmak içinnAyyy inşallak çok sabırsızlanıyorumm yaa
Her lavaboya girdiğimde akıntım devam ediyor sanki regl olmuşum gibi ama kahverengi.reglime daha 1 hafta var acaba regl mi oldum ya ama çok erken olmak içinn
Regl oldum sanırım devamı geliyor çünküYerleşme gibi canım yaaaa. İnşaAllah inşaAllah ❤
Aslında adetin daha var sanırım. Böyle erken olur musun hep?kaçıncı günün bugün ?Regl oldum sanırım devamı geliyor çünkü
Hayır giç olmadım aksine bazen gecikirdi bi kaç gün nasıl böyle oldu bilmiyorum üstelik 1 hafta vardı. Dün kahverengi akıntıyla başladı geçe baktım sürekli geliyor regl gibi.yerleşme kanaması sadece akıntıyla geliyor bi kaç damla diye biliyorum. O kadar çok üzüldüm ki anlatamamAslında adetin daha var sanırım. Böyle erken olur musun hep?kaçıncı günün bugün ?
Uzulme gecen ay bnde erken olmustum derlerki adet duzensizlesince bi anda bebek ario vucut insallah bi dahakine olur rabbim kimsenin gönlunu bosa cevirmesin.Regl oldum sanırım devamı geliyor çünkü
İnşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsinUzulme gecen ay bnde erken olmustum derlerki adet duzensizlesince bi anda bebek ario vucut insallah bi dahakine olur rabbim kimsenin gönlunu bosa cevirmesin.
Bnde 8 ay biticek denemelerde uzulme ama kadin doguma git bi kontrol ol bn kist vardir yok su var bu var die her ay bisey buluodum gittim kafam rahatladi az cok bide 3 gun arayla iliskiye girin esinle gercekten bnm kiz kardesim ikinci ayinda öle yapmis gebelik oldu sık iliski iyi degil cok takma zor ama dene kafani dagit ay sanki bn hamileyim ya akil veriomİnşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsinEşimle 7 aydır deniyoruz olmuyor kadın doğuma gitmedim daha. Bu aydan çok ümitliydim üstüne bide dün akıntı gelince havalara uçtum resmen.
Bidahaki ay gitmeyi düşünüyorum doktora kansızlık var bende o da etkiler diye duymuştum. Foşik asit önerdiler onu içiyorum hamileliği kolaylaştırsın diye yeni başladım. Doktora gitmeye korkuyorum açıkcası ne yapacapını bilmediğimden çekiniyordumBnde 8 ay biticek denemelerde uzulme ama kadin doguma git bi kontrol ol bn kist vardir yok su var bu var die her ay bisey buluodum gittim kafam rahatladi az cok bide 3 gun arayla iliskiye girin esinle gercekten bnm kiz kardesim ikinci ayinda öle yapmis gebelik oldu sık iliski iyi degil cok takma zor ama dene kafani dagit ay sanki bn hamileyim ya akil veriomo kadar cok okudumki kuzum sanada diom iste daha cok sey var bnde guatr var oyuzden gebeligim biraz yavas olucak normal insana gore dene her seyi ilac ve bitkiselleri haric . Ha bide havuc ve incir kurunu duydum cok faydali ki zararli degil meyve suyu gibi dene.
Geçmiş olsun diyelim. Benimde 10. Ayım ama nasip olmadı. Bu ay pozitifi gördüm ertesi gün yoğun bi adetim oldu. Ama hiç gitmediysen bi muayene ol mutlaka niye zaman kaybettin bu kadar ?Hayır giç olmadım aksine bazen gecikirdi bi kaç gün nasıl böyle oldu bilmiyorum üstelik 1 hafta vardı. Dün kahverengi akıntıyla başladı geçe baktım sürekli geliyor regl gibi.yerleşme kanaması sadece akıntıyla geliyor bi kaç damla diye biliyorum. O kadar çok üzüldüm ki anlatamam
Bidahaki ay gitmeyi düşünüyorum doktora kansızlık var bende o da etkiler diye duymuştum. Foşik asit önerdiler onu içiyorum hamileliği kolaylaştırsın diye yeni başladım. Doktora gitmeye korkuyorum açıkcası ne yapacapını bilmediğimden çekiniyordum
Hep bu ay kesin olur gözüyle baktığımız için gitmedim aslındaGeçmiş olsun diyelim. Benimde 10. Ayım ama nasip olmadı. Bu ay pozitifi gördüm ertesi gün yoğun bi adetim oldu. Ama hiç gitmediysen bi muayene ol mutlaka niye zaman kaybettin bu kadar ?
Bnm idrarda pozitif kanda 1.6 bugun 6. Gun hala adet olmadim .sGecikmemin 12.günü idrar testim negatif kızlar
Benimde geçen sene kimyasal düşüğüm olmustu ozaman da 16.günde silik çıkmıstı idrar testinde acaba her zamanmı geç döllenme oluyoBnm idrarda pozitif kanda 1.6 bugun 6. Gun hala adet olmadim .s
Biraz daha bkle kan ver bnce daha kesin olur 7 10 gun icinde kan kesinmis bazilari 20 gun gecince ögrenio neler var neler
Benimde geçen sene kimyasal düşüğüm olmustu ozaman da 16.günde silik çıkmıstı idrar testinde acaba her zamanmı geç döllenme oluyo
Benimde pozitif çıktı idrarda ertesi gün adet oldum. Bugün adetin 4. Günü ilk defa yaşıyorum geçmeyen kasik ve bel batlamalarim var yumurtlamadan beri devam ediyo üstüne adet olduğum halde. :/ Böyle bişey yaşayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?