Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

G Gurbet34
Amin canım cok sağol Allah razi olsun.
Evet 10haftalik hamileyim cok şükür benimki de 3yil sonra oldu sorunlarda vardi ama şükür nasip etti Rabbim.
Cok geçmiş olsun canım Rabbim yerini sağlıkla doldursun inşallah. Benimde bir kimyasal gebeliğim oldu cok stres olmuştum bu da mi ayni olacak diye ama şükür güzel bir sekilde devam ediyoruz Rabbim daha iyi etsin inşallah.
Evet canim folik asit önemli ben hamile kalmadan başladım kullanmaya hala devam ediyorum.
Aile hekimine gidip yazdirabilirsin.

Cok sevindim senin adina canım üç yıldan sonra rabbim nasip etmis. Umarim rahat sorunsuz sağlıklı bir hamililik geçirirsin ve meleğini kucağına alırsın. Ben yurtdışında kalıyorum canım burda reçetesiz alınıyor vitamin türü ilaclar zaten reçetede olsa ilaçların parasını kendimiz ödüyoruz iş çıkışı direk gidip alicam.yardımların ve desteğin için çok sağol canım.

Elhamdülillah nasil oldu canim, rabbim isteyen dileyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.
Güzel duan icin amin Allah razı olsun.
Bir yardimim olduysa ne mutlu bana canim.
Rabbim güzel yuregine gore hayırlı sağlıklı evlatla sevindirsin insallah. Ne zaman istersen yazabilirsin.

Amin canım güzel dileklerin ve duaların için allah razı olsun. Az evvel son ovulasyon testimi yaptim test cizgisi silikleşmiş demekki yumurtam çatlamış sabah ta hissettim zaten çokk çok açık pembe sulu akıntı geldi ve kasık ağrısı vardı öğlene doğru kesildi tamamen. Bu akşamda çalismaya devam

Evet canim çatlamış yumurtan, hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.

Amin canım inşallah bu ay umudum var bakalım sabredip görücez rabbimin de izniyle emekler boşa gitmiycek.

[QUOTE="KaSe18, post: 59027776kızlar merhaba morfoloji ne demek ve kaç olmalı keçi boynuzu kürü morfolojiyi düşürmez dimi eşimiz sper hızı düşük onun için yapmak istiyorum da bide damar genişlemesi var iyi gelirmi sizce damar genizlemesi etkilermi spermin hızını ve kür içerse hızlanmasına yardımcı olurmu

Danar genişlemesi ile ilgili bilgim yok canim ama sperm kalitesi icin keciboynuzu pekmezi cok iyi eşimde kullandı. Kürü nasıl oluyor bilmiyorum ama.

Amim arkadaşım aminn inşallah.
Ay sonunda hayırlı sağlıklı gebelik haberinle sevinelkm dilerim ki

Günaydın arkadaşım dün geceden sonra heyecanlı bekleyis basladı bugünde mi iliski olsun 4 gün üstüste mi demistin yanliş hatirlamiyorsam ama dün yumurta catladiysa 24 saat yasiyor diyolar o zaman bu gün ki işin bi faydası olmaz diye diye düşünüyorum ama tabiki yinede garantiye almak için denemek istiyorum biraz yorucu olsada ne yapalım artık dayanıcaz. -)

Bence dene arkadaşım bu aksamda çünkü 24 saat yaşıyor ama saat olarak ne zaman çatladı bilemeyiz ve o 24 saate neler oluyor tam olarak bilmiyoruz. Ama yinede sen bilirsin arkadaşım.
Rabbim insallah emeklerinizi boşa çıkarmasın, herşey cok güzel olsun inşallah.

Tebrik ederim cift cizgii sonrasi tek edustugu gun mu catlamis oluyor? Sanirim dollenme icin catlamasi gerek dogru mu ?

Tebrik ederim cift cizgii sonrasi tek edustugu gun mu catlamis oluyor? Sanirim dollenme icin catlamasi gerek dogru mu ?

Evet iki cizgi aynı koyulukta olduğu gün yumurta çatlamasınin 24 saat sonra olduğunu bildiririyormuş nitekim benim testimde bunu doğruladı ertesi gün yaptığım testte çizgi hafif siliklesti ve yumurtamın çatladığını hissettim

Evet aynen döllenme olması için yumurtanın catlamis olması gerekiyor ve bu yüzden testte cift çizgi eşit yani pozitif çıktığı gün ve ertesi iki gün ilişki olmalı ki döllenme olabilsin cünkü yumurtanın tam olarak ne zaman çatlayacağını bilemiyoruz yarım saatlik bir sürede gerçeklesiyormuş

Buna uzuldum cunku grcen sali cift cizgi carsamba tek cizgi gordum gecen pazartesi sali carsam iliskim olmadi ama persembe oldu suan bszi belrtiler var ama bilemiyorum pazar gun iliski olmustu acaba o sali gunu coft cizgi gordugum gun icin etkili olur mu meraklaniyotim

Canım hiç belli olmaz spermler 3-4 gün yaşayabiyormuş rahimde pazar iliski olduysa şansın var bence yumurtlamadan 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası hamile kalma şansı yüksekmiş.

Canım hiç belli olmaz spermler 3-4 gün yaşayabiyormuş rahimde pazar iliski olduysa şansın var bence yumurtlamadan 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası hamile kalma şansı yüksekmiş.

Benim dün akşamdan pembe lekelenmen basladı öğlen kesildi herhalde erken adet olacagim 10 günüm var normal adet günüme.

Merhaba kızlar ayın 3nde adet olucam normalde ama bugün beyaz yapışkan bir akıntı gördüm neyin habercisi ilk defa karşılaştım da yapışkan şekilde olmaisna

Merhaba kızlar ayın 3nde adet olucam normalde ama bugün beyaz yapışkan bir akıntı gördüm neyin habercisi ilk defa karşılaştım da yapışkan şekilde olmaisna
Benimde 3 ü adet günüm bendede şeffaf oluyo üç gündür benimde bi bilgim yok

benim de bugun kahve leke geldi 3 gungecikince umutlandim ama kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…