Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglimin gecikmesini bekliyordum ama cok fazla göğüs ağrımda var reglimi olcam yoksa hamilelğk belirtisimi bilemedim inşallah hamileliktir1 hafta yeterli bir süre kan ver canim
Düzenli bir adetin varsa regl gecikmesi değildir benceReglimin gecikmesini bekliyordum ama cok fazla göğüs ağrımda var reglimi olcam yoksa hamilelğk belirtisimi bilemedim inşallah hamileliktir
İnşallahben reglden 4 gün önce öğrendim. 29+3teyim olabilir yani erken öğrenmis olabilirsiniz
Siz trabzonda dogum icin hastaneden fiyat almis miydiniz acaba? Boyle bi konu vardi sonra hesabiniz pasiflesmisti eger baskasiyla karistirmiyosamben reglden 4 gün önce öğrendim. 29+3teyim olabilir yani erken öğrenmis olabilirsiniz
yaa evet almadım cünkü kontrol günü trafik kazası yaptık o an o kadar korkarak gittik ki doktora 2 gün sonra aklımıza geldi ama bu cuma kontrolüm var tekrar. bu defa kesin konusucam doğum ücretini vsSiz trabzonda dogum icin hastaneden fiyat almis miydiniz acaba? Boyle bi konu vardi sonra hesabiniz pasiflesmisti eger baskasiyla karistirmiyosam
Cok gecmis olsun ciddi bir sey yoktur umarim konusursaniz haber verir misiniz lutfenyaa evet almadım cünkü kontrol günü trafik kazası yaptık o an o kadar korkarak gittik ki doktora 2 gün sonra aklımıza geldi ama bu cuma kontrolüm var tekrar. bu defa kesin konusucam doğum ücretini vs
çok sükür biraz sancılandım ama toparladım iyiyiz bebek de ben deCok gecmis olsun ciddi bir sey yoktur umarim konusursaniz haber verir misiniz lutfen
Göğüs agrın olmuşmuydu belirtilerin neydi öğrenmeden önceben reglden 4 gün önce öğrendim. 29+3teyim olabilir yani erken öğrenmis olabilirsiniz
regl belirtilerimden tek farkı inanılmaz bir göğüs ağrısıydı bende. ondan şüphelenip test yapmıştım zaten. bir de reglden 7-8 gün önce sağ kasığımda batma oluyordu oturup kalkarken veya kahkaha atarken.Göğüs agrın olmuşmuydu belirtilerin neydi öğrenmeden önce
Şuan 13 gün var reglime ama uyutmıcak derecede göğüs ağrım var sırt üstü yatıyorum dokunamıyorum ama regli günüm gelince doktora gitmek istiyorum ümitlenmemek icinregl belirtilerimden tek farkı inanılmaz bir göğüs ağrısıydı bende. ondan şüphelenip test yapmıştım zaten. bir de reglden 7-8 gün önce sağ kasığımda batma oluyordu oturup kalkarken veya kahkaha atarken.
döngünüz uzun mu? 13 gün öncesi çok erken gibi belirti için normal bi döngüde. ben regle 4 gün kala yüksek bi değerle öğrendim gebeliğimi ama ona rağmen reglime 7-8 gün kala dediğim gibi hafif belirtiler başlamıştı ilk olarak. ilişkimin üzerinden de 12 gün gecmisti belirtiler başladığındaŞuan 13 gün var reglime ama uyutmıcak derecede göğüs ağrım var sırt üstü yatıyorum dokunamıyorum ama regli günüm gelince doktora gitmek istiyorum ümitlenmemek icin
Cok sevindim iyi olmaniza tesekkur ederim ❤çok sükür biraz sancılandım ama toparladım iyiyiz bebek de ben de
sizi takip edicem öğrenince mesaj atıcam
regl belirtilerimden tek farkı inanılmaz bir göğüs ağrısıydı bende. ondan şüphelenip test yapmıştım zaten. bir de reglden 7-8 gün önce sağ kasığımda batma oluyordu oturup kalkarken veya kahkaha atarken.