• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik

leyla87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2024
24
4
1
25
reglime 1 hafta var testim pozitif 3 gün arka arkaya yaptım yinede pozitif cıkıyor. Yumurtlama döneminde pozitif cıkarmı yoksa ben erkenmş öğrendim hamileliği acaba

ben reglden 4 gün önce öğrendim. 29+3teyim 😂😂 olabilir yani erken öğrenmis olabilirsiniz

Siz trabzonda dogum icin hastaneden fiyat almis miydiniz acaba? Boyle bi konu vardi sonra hesabiniz pasiflesmisti eger baskasiyla karistirmiyosam 😂
yaa evet 😂😂 almadım cünkü kontrol günü trafik kazası yaptık 🥲🥲 o an o kadar korkarak gittik ki doktora 2 gün sonra aklımıza geldi 😂😂 ama bu cuma kontrolüm var tekrar. bu defa kesin konusucam doğum ücretini vs 😂

yaa evet 😂😂 almadım cünkü kontrol günü trafik kazası yaptık 🥲🥲 o an o kadar korkarak gittik ki doktora 2 gün sonra aklımıza geldi 😂😂 ama bu cuma kontrolüm var tekrar. bu defa kesin konusucam doğum ücretini vs 😂
Cok gecmis olsun ciddi bir sey yoktur umarim🙏 konusursaniz haber verir misiniz lutfen 🥰

Göğüs agrın olmuşmuydu belirtilerin neydi öğrenmeden önce
regl belirtilerimden tek farkı inanılmaz bir göğüs ağrısıydı bende. ondan şüphelenip test yapmıştım zaten. bir de reglden 7-8 gün önce sağ kasığımda batma oluyordu oturup kalkarken veya kahkaha atarken.

regl belirtilerimden tek farkı inanılmaz bir göğüs ağrısıydı bende. ondan şüphelenip test yapmıştım zaten. bir de reglden 7-8 gün önce sağ kasığımda batma oluyordu oturup kalkarken veya kahkaha atarken.
Şuan 13 gün var reglime ama uyutmıcak derecede göğüs ağrım var sırt üstü yatıyorum dokunamıyorum ama regli günüm gelince doktora gitmek istiyorum ümitlenmemek icin

Şuan 13 gün var reglime ama uyutmıcak derecede göğüs ağrım var sırt üstü yatıyorum dokunamıyorum ama regli günüm gelince doktora gitmek istiyorum ümitlenmemek icin
döngünüz uzun mu? 13 gün öncesi çok erken gibi belirti için normal bi döngüde. ben regle 4 gün kala yüksek bi değerle öğrendim gebeliğimi ama ona rağmen reglime 7-8 gün kala dediğim gibi hafif belirtiler başlamıştı ilk olarak. ilişkimin üzerinden de 12 gün gecmisti belirtiler başladığında

IMG_3107.jpeg
En alttaki bu sabah 26 sında daha belirginleşti ve bu sefer 2 dkda belli oldu

Back