Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende azizliğine uğradım çok çok üzüldümDünden beri çok üzgünüm zaten days doctor ve bebetime yaptım kıpkırmızı bi de kan verdim negatif
Regl tarihime daha 3 gün tek umudum o suanBende azizliğine uğradım çok çok üzüldüm
İnşallah güzel sonuçlar alırsınRegl tarihime daha 3 gün tek umudum o suan
Bende bugün yaptım 5 dakika icinde silik cizgi oluştu ama dün kan tahlili vermiştim 1 hafta gecikmem var diye negatif çıkmışti bu sabah ilk idrarla bidaha deneyeyim dedim böyle çıktı ama sanırım bu marka yanlış pozitif gösteriyor arkadaşlarMerhaba adete 7 gün var days doctor erken gebelik testi yaptım ilk baktım çizgi çıkmadı 5 dakika sonra baktığımda bu şekilde sizce var mı
Evet bence bu markayı kimse almasın hayal kırıklığıBende bugün yaptım 5 dakika icinde silik cizgi oluştu ama dün kan tahlili vermiştim 1 hafta gecikmem var diye negatif çıkmışti bu sabah ilk idrarla bidaha deneyeyim dedim böyle çıktı ama sanırım bu marka yanlış pozitif gösteriyor arkadaşlar
İnşallah ama bence bu ay da yalan oldu o testler o kadar güzeldi ki bariz ben burdayım dıyordu ya üreteni Allah bildiği gibi yapsınİnşallah güzel sonuçlar alırsın
Aminnnİnşallah ama bence bu ay da yalan oldu o testler o kadar güzeldi ki bariz ben burdayım dıyordu ya üreteni Allah bildiği gibi yapsın
hangi marka bu test ?Bende bugün yaptım 5 dakika icinde silik cizgi oluştu ama dün kan tahlili vermiştim 1 hafta gecikmem var diye negatif çıkmışti bu sabah ilk idrarla bidaha deneyeyim dedim böyle çıktı ama sanırım bu marka yanlış pozitif gösteriyor arkadaşlar
Days doctor sanırımhangi marka bu test ?
Evet canm days doctorhangi marka bu test ?
Kesinlikle başka alın3 defa doctor days yaptım hepsi silik çizgi bariz de belli şimdi bu yorumları okuyunca bi tedirgin oldum bugün adet günüm olmadım halen olacakmışım gibi sanki. Heveslenmiştim üzüldüm başka bi marka alayım sabah yapayım
Gebelik yok muymus sizdeKesinlikle başka alın
Yokmuş yanlış çıktı testGebelik yok muymus sizde
Bende şimdi başka marka test yaptım negatif kesinlikle doctor days yanlış sonuç veriyor ona göre kesin hamileydimYokmuş yanlış çıktı test
Bebe time kesinlikle kullanmayın boş yere insana umut veriyorDünden beri çok üzgünüm zaten days doctor ve bebetime yaptım kıpkırmızı bi de kan verdim negatif