Erken gebelik yanılma payı

Merhaba adete 7 gün var days doctor erken gebelik testi yaptım ilk baktım çizgi çıkmadı 5 dakika sonra baktığımda bu şekilde sizce var mı
Bende bugün yaptım 5 dakika icinde silik cizgi oluştu ama dün kan tahlili vermiştim 1 hafta gecikmem var diye negatif çıkmışti bu sabah ilk idrarla bidaha deneyeyim dedim böyle çıktı ama sanırım bu marka yanlış pozitif gösteriyor arkadaşlar 😔

Eklentiler

• 17264634570587893518127733748935.jpg
    17264634570587893518127733748935.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 70
Bende bugün yaptım 5 dakika icinde silik cizgi oluştu ama dün kan tahlili vermiştim 1 hafta gecikmem var diye negatif çıkmışti bu sabah ilk idrarla bidaha deneyeyim dedim böyle çıktı ama sanırım bu marka yanlış pozitif gösteriyor arkadaşlar 😔
Evet bence bu markayı kimse almasın hayal kırıklığı

3 defa doctor days yaptım hepsi silik çizgi bariz de belli şimdi bu yorumları okuyunca bi tedirgin oldum bugün adet günüm olmadım halen olacakmışım gibi sanki. Heveslenmiştim üzüldüm başka bi marka alayım sabah yapayım

3 defa doctor days yaptım hepsi silik çizgi bariz de belli şimdi bu yorumları okuyunca bi tedirgin oldum bugün adet günüm olmadım halen olacakmışım gibi sanki. Heveslenmiştim üzüldüm başka bi marka alayım sabah yapayım
Kesinlikle başka alın

ya bende adetime 3 gün vardı freely erken gebelik aldm çok hafifdir belli belirsiz çizgi çıktı sanki neyse aynı gün gittim kan verdim 0,21 doktorum gebelik yok dedi ama idrar testi neden öyle çıktı

X