Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah var gibi duruyor kan ver hemennnMerhaba adete 7 gün var days doctor erken gebelik testi yaptım ilk baktım çizgi çıkmadı 5 dakika sonra baktığımda bu şekilde sizce var mı
Benimde böyle ya bugün yaptımMerhaba adete 7 gün var days doctor erken gebelik testi yaptım ilk baktım çizgi çıkmadı 5 dakika sonra baktığımda bu şekilde sizce var mı
Galiba bu teste güven yokBenimde böyle ya bugün yaptım
Sizin kuruma çizgisine benziyor, belli belirsiz gibi..Benimde böyle ya bugün yaptım
Nasıl cnm anlamadımArkadaşlar days doctor mor kapaklı olan testlerden almayın tamamen hayal kırıklıği. Bozuk saat gibi doğruluk payı. Oda gerçekten hamile olanlarin testi. İnşallah sen o kategori aradindasindir cnm
Merhaba adete 7 gün var days doctor erken gebelik testi yaptım ilk baktım çizgi çıkmadı 5 dakika sonra baktığımda bu şekilde sizce var mı
Days doctor, art+lmed, freely bunlara güvenmeyinBenimde böyle ya bugün yaptım
Dünden beri çok üzgünüm zaten days doctor ve bebetime yaptım kıpkırmızı bi de kan verdim negatifDays doctor, art+lmed, freely bunlara güvenmeyin
Days doctor öyleymiş burdan okudum bende hep yanlış sonuçDünden beri çok üzgünüm zaten days doctor ve bebetime yaptım kıpkırmızı bi de kan verdim negatif
Verdiğim paraya mı yaşadığım hayal kırıklarına mı üzüleyimDays doctor öyleymiş burdan okudum bende hep yanlış sonuç
Yani senin ki inşallah doğruyu göstermiştir cnm Benim bu marka test yalancı pozitif veriyor vermeyenler de gerçekten hamile olanlarin testi. İnşallah senin ki gerçekten hamilelikten pozitiftie cnmNasıl cnm anlamadım