Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yapsam mi sabretsem mi kararsizligindayim. Merak ediyorum en erken nezaman ogrenenler oldu diyeBen pozitifi göremedim ama 6 gün öncesinde bile tespit eden bir tane yapmistim.
Ben 4 gün önce öğrendim canım erken gebelik testi ileMerhaba hanımlar bu testleri kullananlar beklenen adete kaç gün varken ögrendiniz hamile olduğunuzu. Bende yapmayi düşünüyorum daha önce bu testlerden yapmadim hic
Benimde bat persembe gunu. Yapip yapmamakta kararsizim negatif çıkacak diye elim gitmiyor ama sabredemiyorumdaBen 4 gün önce öğrendim canım erken gebelik testi ile![]()
Bende 3 gün önce öğrendim erken gebelik testiyle ama çok siliktiMerhaba hanımlar bu testleri kullananlar beklenen adete kaç gün varken ögrendiniz hamile olduğunuzu. Bende yapmayi düşünüyorum daha önce bu testlerden yapmadim hic
Bende 3 gün önce öğrendim erken gebelik testiyle ama çok silikti
[/QUOTE
Hayırlı olsun canim inşallah saglikla ilerler![]()
Gerçi belkide dogmusturBende 3 gün önce öğrendim erken gebelik testiyle ama çok silikti
Yok kuzum daha yeni öğrendim yani 2 3 hafta falan oluyor öğreneliGerçi belkide dogmustur![]()
Saglikla gelsin insallahYok kuzum daha yeni öğrendim yani 2 3 hafta falan oluyor öğrenelidaha minnağız
![]()
Amin kuzum inşAllah rabbim isteyen herkese nasip etsinSaglikla gelsin insallah![]()
Predictor 6 gun once ile yaptim. İlk 3 dakika bir sey goremedim. 1 saat sonra cope atarken incecik cizgi vardi ama test bozulmustur deyip cope attim. BAT’a 3 gun varken elimde kalan 2 ovulasyon testi vardi onlari yapayim dedim. Kopkoyu cift cizgi gordum. Digerini de yaptim sonuc ayniydi. Ertesi gun sabahtan predictor ve miratech ile normal gebelik testi yaptim. Sonuc ikisinde de pozitifti. BAT 3 gun gectikten sonra kan testi yaptim. Beta hcg 1421 cikti.
Darisi basiniza insallah.
[/QUOTE
İnşallah canimmm![]()