Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedim ki en iyisi bu dedi eczacı kız bende bundan aldımbence kaset test al ucuz olanlarından onlar bence erken gebelik testlerinden daha iyi sonuç veriyor.
Sence testi kaç gün sonra yapıyım bidahaeğer buda aynı cıkarsa kan veririsin
Bence hamilesin canımUmutlandiriyorsun beni![]()
canım bekleme git al bir test daha yap. beklemene gerek yok. ben adetimden 2 gün önce öğrendim. öğrendiğim gün kan verdim.Sence testi kaç gün sonra yapıyım bidaha
Allah'ın izniyle inşallah vardır canım 2 senedir hamile olmak istiyorum ve şuan beni çok çok umutlandiriyorsunBence hamilesin canım
5 dkda az silikti diyosun o bile yeter
Benim ilk 1 saat hiçbişe yoktu 1 saat sonra baktğmda vardı
Bencce iki gün geçsin en fazla koyulugu görmek istiyorumcanım bekleme git al bir test daha yap. beklemene gerek yok. ben adetimden 2 gün önce öğrendim. öğrendiğim gün kan verdim.
Ya inanmıyorum nasıl yani şimdi hamile olabilir miyim ben şimdibenim ki böyleydi. senden daha az belirgin belli bile değil hatta![]()
Sen bilirsin ama peçeteye pembe sıvı geldi diyorsun. bunun için beklememen gerektiğini düşünüyorum ben. hayırlısı olsun hakkında :)Bencce iki gün geçsin en fazla koyulugu görmek istiyorum![]()
Bu iki saat sonra oluşan çizgi öyle degilmibenim ki böyleydi. senden daha az belirgin belli bile değil hatta![]()
ilk 5 dk da oluşan çizgi buBu iki saat sonra oluşan çizgi öyle degilmi
Sizi çok seviyorum çok çok seviyorummmmmmmmmm iyiki varsinizzSen bilirsin ama peçeteye pembe sıvı geldi diyorsun. bunun için beklememen gerektiğini düşünüyorum ben. hayırlısı olsun hakkında :)
Çok heyecanliyim şuan teşekkür ederim resim içinilk 5 dk da oluşan çizgi bu
Şunlara bak bi zar zor belli oluyor ama ben görmüştüm hemde 1 saat sonra belirtmiştiAllah'ın izniyle inşallah vardır canım 2 senedir hamile olmak istiyorum ve şuan beni çok çok umutlandiriyorsun
Allahim ya seninki de çok nazliymis ahahahha yerim onu bennŞunlara bak bi zar zor belli oluyor ama ben görmüştüm hemde 1 saat sonra belirtmişti
Benim negatif olduğu zaman 1 saat geçse bile çizgi çıkmaz dı çıkınca aha hamileyim dedimsenin çok belli yani var bebiş
![]()
Allahim ya çok tatlı bişey şuna bakarmisinSonra böyle yavaş yavaş belirtmeye başlamıştı ki bu bile seninkinden silik