Erken gebelik testinde silik çizgi(hayalet çizgi) kafı yedirten silik çizgiler

Bu erken gebelik testi yanlış pozitif veriyor cnm korkma bişi yok burda cok rastladım days comfort gebelik testi yanlış cıkıyor diye.

Bu erken gebelik testi yanlış pozitif veriyor cnm korkma bişi yok burda cok rastladım days comfort gebelik testi yanlış cıkıyor diye.
Ins oyledir ya daha 1 bebege yeni alistim valla kafayi yerim ama tabi tabi hersey Allahtan hayirlisi diyorum hep. Doktora gideyim diyorum bi acaba baska bi idrar testi yapsam mi o da pozitif cikarsa mi gitsem

Ins oyledir ya daha 1 bebege yeni alistim valla kafayi yerim ama tabi tabi hersey Allahtan hayirlisi diyorum hep. Doktora gideyim diyorum bi acaba baska bi idrar testi yapsam mi o da pozitif cikarsa mi gitsem
Ucuz test al sanmıyorum pozitif cıkacagını
Kan negatif cünkü hayırlısı tabikide

Canım bu elindeki test ilk başta benide yanıltmıştı malesef.. kadın doktoruna git bence eğer düşük gibi bir durumsa onlar anlar.ilk hamileliğimde testim pozitifti ama ultrasonda birşey gözükmemişti,doktorumda hamile olfuğuna eminmisin adet zamanın geldiyse hormonlardan dolayı bazen böyle olabiliyor demişti.

Valla insallah oyledir bi bebege daha hazir degil bunyem

Bende de aynısı oldu bugün bende merak ediyorum

Bende bugün yaptım benimde silik çıktı ne anlama geliyor

Kızlar adetıme 8 gun var yaptım sonuç böyle ama ucuz testlerden yaptım gorunmuyo zor görünüyor cok sıkı bakmak lazım sizce hamilemiyim

Eklentiler

• 0A65D8A6-AFE3-4EC2-ADF0-74BCFCE88036.jpeg
    105,9 KB · Görüntüleme: 538
Gebelik varmı lütfen bakın testi yaptım hemen böyle çıktı

Eklentiler

• A869F03E-F2FB-4E09-9148-B1BEA4B36A9C.png
    687,3 KB · Görüntüleme: 401
Merhaba aynı durum bende de mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…