• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testinde silik çizgi(hayalet çizgi) kafı yedirten silik çizgiler

0.18 :((( yok gebelik. Gerçi adetime 10 gün var ama...umutlarım bitti

Daha bence çok erken canım bekle ayrıca ümidini de asla yitirme bol bol dua et.. kac aydır bebek calismasi yapiyorsun cnm?
İlk ayım Ya birde kızlar aklıma birşey takıldı.ümidimi kaybetsemde bir yanım ısrarla gebelik hissediyor.buyüzden kan tahliline aldırmadan bir erken gebelik daha yaptım ve 3 gün önce yaptığım evirip çevirip bakarken bu ona göre daha net çıktı.koyduğum resimle giç koyultma yok.direk nese onu çektim.hatta kamera yine bile okadar net göstermiyor.yani 3 gün yaptığım idrara göre bu daha belirgin çıktı birde aklıma şey geldi 16.01.2017 de bi kan tahlili yapmıştım 0.3 çıkmıştı bugünki 0.18 çıktı acaba gebeliğim 4,5 günlük birşeyse arada böyle bir artış söz konusu olabilirmiki ? Yada 10000lü sayılardamı olması lazımdı?

Eklentiler

• IMG_1337.jpg
    IMG_1337.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 1.872
Canım kanda çıkmamış ama teste çıkması çok ilginç benim bildiğim bu hormon önce kana sonra idrara karışır inşallah hamilesindir merakla takip edecem sürecini dualarım seninle

Bekle sabırla canım ayrica ilk ayın miş şaşırdım gerçekten ben 6ay sonra hamile kalabildim bu,Allahin,takdiri. Senerlerce çocuğu olmayan var ne cabuk umidini yitirdin 1 ayda? Lütfen boyle yapma dua et ve bekle kafanada cok takma adet tarihine yakin,bir test daha yaparsın

Merhaba kızlar bende yeniyim aranızda benimde adet tarihim 30 ocak yani 7 günüm var erken gebelik testleri ne kadar erken sonuç verir yapsam cıkarmı varsa meraktan delircem.

Merhaba kızlar bende yeniyim aranızda benimde adet tarihim 30 ocak yani 7 günüm var erken gebelik testleri ne kadar erken sonuç verir yapsam cıkarmı varsa meraktan delircem.
Valla canım yapma bak benim halim ortada,erkenden bişiy yapma eğer bekliyebiliyosan bekle.sora kuruntu haline geliyo :/

Kızlar buarada sabah bir lekenmeyle karşılaştım çıtçıtlı badyme kadar geçmişti kırmızı kan desem değil koyu turuncu kahverengi bir leke kasıklarımda batar gibi ağrılar var ya benim ciddi bir rahatsızlığım var doktorların göremediği ya yerleşme lekesi yada tututanamama şeysi

Valla canım yapma bak benim halim ortada,erkenden bişiy yapma eğer bekliyebiliyosan bekle.sora kuruntu haline geliyo :/
Beklemekte cok zor canım sabredicem yapıcak birsey yok simdi yaparsamda negatif sonuç alırsam hayal kırıklığı yaşamakta var

Erken gebelık testini adet gününden kaç gün önce yaparsak sonuç alırız??

Bende böyleydi Persembe yaptim ilk ama dünde ayni böyleydi koyulasma yok malesef cizgide hep silik :( normalmi?
index.php

Benimde aynı canım yaa adetine kaö gün kala yaptın

bir gün mü ne kalmisti simdi 5 gündür gelmedi daha adetim gecikti. Sen kan testi yaptirdinmi? Ben kan verdim persembe cikacak

Kizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum yoksa gebelikmi
index.php

Back