- Emoji Skoru
- 115
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi35
Yok canım ilk 5 dakika resmi .ama duruncada koyulaşmadı yani aynı kaldı halaVar gibi görünüyor ama,beklemiş test mi?bekledikten sora oluşuyor böle çizgi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ilk 5 dakika resmi .ama duruncada koyulaşmadı yani aynı kaldı halaVar gibi görünüyor ama,beklemiş test mi?bekledikten sora oluşuyor böle çizgi
Kızlar kan verdim 1 saat sonra alıcam dua edin
Daha bence çok erken canım bekle ayrıca ümidini de asla yitirme bol bol dua et.. kac aydır bebek calismasi yapiyorsun cnm?0.18(( yok gebelik. Gerçi adetime 10 gün var ama...umutlarım bitti
İlk ayım Ya birde kızlar aklıma birşey takıldı.ümidimi kaybetsemde bir yanım ısrarla gebelik hissediyor.buyüzden kan tahliline aldırmadan bir erken gebelik daha yaptım ve 3 gün önce yaptığım evirip çevirip bakarken bu ona göre daha net çıktı.koyduğum resimle giç koyultma yok.direk nese onu çektim.hatta kamera yine bile okadar net göstermiyor.yani 3 gün yaptığım idrara göre bu daha belirgin çıktı birde aklıma şey geldi 16.01.2017 de bi kan tahlili yapmıştım 0.3 çıkmıştı bugünki 0.18 çıktı acaba gebeliğim 4,5 günlük birşeyse arada böyle bir artış söz konusu olabilirmiki ? Yada 10000lü sayılardamı olması lazımdı?Daha bence çok erken canım bekle ayrıca ümidini de asla yitirme bol bol dua et.. kac aydır bebek calismasi yapiyorsun cnm?
Valla canım yapma bak benim halim ortada,erkenden bişiy yapma eğer bekliyebiliyosan bekle.sora kuruntu haline geliyo :/Merhaba kızlar bende yeniyim aranızda benimde adet tarihim 30 ocak yani 7 günüm var erken gebelik testleri ne kadar erken sonuç verir yapsam cıkarmı varsa meraktan delircem.
Beklemekte cok zor canım sabredicem yapıcak birsey yok simdi yaparsamda negatif sonuç alırsam hayal kırıklığı yaşamakta varValla canım yapma bak benim halim ortada,erkenden bişiy yapma eğer bekliyebiliyosan bekle.sora kuruntu haline geliyo :/
Aynen canım oyüzden bekle çünkü bazen çıkmıyoBeklemekte cok zor canım sabredicem yapıcak birsey yok simdi yaparsamda negatif sonuç alırsam hayal kırıklığı yaşamakta var
Benimde aynı canım yaa adetine kaö gün kala yaptınBende böyleydi Persembe yaptim ilk ama dünde ayni böyleydi koyulasma yok malesef cizgide hep siliknormalmi?
![]()
Benimde aynı canım yaa adetine kaö gün kala yaptın
sen bikeremi yaptin yoksa bir kac gün sonrada yaptinmi? Hic koyulasma varmi senin cizgide? Benimkinde yok hala ayniBenimde aynı canım yaa adetine kaö gün kala yaptın
Canım bu ovulasyon testi değilmi? Normal test yap bakalımKizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum yoksa gebelikmi![]()