• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testinde silik çizgi(hayalet çizgi) kafı yedirten silik çizgiler

Nasıl yani ov testiyle? Ya kızlar benim şu lekelenmeme bi fikir verin bakiym kafayı yicepim artık

Bende böyleydi Persembe yaptim ilk ama dünde ayni böyleydi koyulasma yok malesef cizgide hep silik :KK43: normalmi?
index.php
Canim naptin hamilemisin

Kızlar yarın adet günüm.göğüslerim acıyor ve sağ kasığımd 5 saniye arayla sancı giriyor.sanki bi yumurtalığımı sıkıyor bırakıyor ve bunu 5 saniyede bir yapıyormuş gibi

Arkadaşlar adet gününe 10 gun var ve ben dayanamadım erken gebelik testi yaptırdım ikinci çizgi silik belli oluyor bozuktur diye 5 tane daha aldım yine aynısı çıktı çok istiyorum bi bebek beta 0.100ml çıktı ama doktor gebelik erkense çıkmaz kanda demişti testte kesin belliki ben neye inanamaliyim sizce??

Arkadaşlar adet gününe 10 gun var ve ben dayanamadım erken gebelik testi yaptırdım ikinci çizgi silik belli oluyor bozuktur diye 5 tane daha aldım yine aynısı çıktı çok istiyorum bi bebek beta 0.100ml çıktı ama doktor gebelik erkense çıkmaz kanda demişti testte kesin belliki ben neye inanamaliyim sizce??

resim yuklemeye çalış bakalım

var gıbı görünüyor agır kaldırma dikkat et ,
inşallah hayırlı haberler alırsın canım ,
darısı isteyenlere inşallahhh

Allah
var gıbı görünüyor agır kaldırma dikkat et ,
inşallah hayırlı haberler alırsın canım ,
darısı isteyenlere inşallahhh
aminnn inşallah vardır ya kanda çıkmayinca çok üzüldüm doktor regl gününden sonra tekrar bakalım dedi daha 10 gun var

20171104_224354.jpg
20171104_224354.jpg
Arkadaslar benim 1 yasinda oglum var ona hamile kaldigim zamanki belirtiler olmaya baslayinca suphelendim ama adetim 4 gun erken geldi. Sonra adet oluyorum sandim pihti yoktu hic. 7 gun surdu.. belirtiler gecmeyince days comfort marka erken hamilelik testi yaptim pozitif cikti inanamadim hemen gittim kan testi yaptirmaya kanda 1.20 bhcg negatif yani kafayi yicem? Dusuk mu yaptim o kanama neydi o pozitif neydi boyle bi durum basina gelen varmi kan testi yanlis olmaz ama pozitiften hamile olmayan da cok az napsam ki bilemedim

Back