• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testinde silik çizgi(hayalet çizgi) kafı yedirten silik çizgiler

Eki Görüntüle 2063624 Eki Görüntüle 2063624 Arkadaslar benim 1 yasinda oglum var ona hamile kaldigim zamanki belirtiler olmaya baslayinca suphelendim ama adetim 4 gun erken geldi. Sonra adet oluyorum sandim pihti yoktu hic. 7 gun surdu.. belirtiler gecmeyince days comfort marka erken hamilelik testi yaptim pozitif cikti inanamadim hemen gittim kan testi yaptirmaya kanda 1.20 bhcg negatif yani kafayi yicem? Dusuk mu yaptim o kanama neydi o pozitif neydi boyle bi durum basina gelen varmi kan testi yanlis olmaz ama pozitiften hamile olmayan da cok az napsam ki bilemedim
Bu erken gebelik testi yanlış pozitif veriyor cnm korkma bişi yok burda cok rastladım days comfort gebelik testi yanlış cıkıyor diye.

Bu erken gebelik testi yanlış pozitif veriyor cnm korkma bişi yok burda cok rastladım days comfort gebelik testi yanlış cıkıyor diye.
Ins oyledir ya daha 1 bebege yeni alistim valla kafayi yerim ama tabi tabi hersey Allahtan hayirlisi diyorum hep. Doktora gideyim diyorum bi acaba baska bi idrar testi yapsam mi o da pozitif cikarsa mi gitsem

Ins oyledir ya daha 1 bebege yeni alistim valla kafayi yerim ama tabi tabi hersey Allahtan hayirlisi diyorum hep. Doktora gideyim diyorum bi acaba baska bi idrar testi yapsam mi o da pozitif cikarsa mi gitsem
Ucuz test al sanmıyorum pozitif cıkacagını
Kan negatif cünkü hayırlısı tabikide

Eki Görüntüle 2063624 Eki Görüntüle 2063624 Arkadaslar benim 1 yasinda oglum var ona hamile kaldigim zamanki belirtiler olmaya baslayinca suphelendim ama adetim 4 gun erken geldi. Sonra adet oluyorum sandim pihti yoktu hic. 7 gun surdu.. belirtiler gecmeyince days comfort marka erken hamilelik testi yaptim pozitif cikti inanamadim hemen gittim kan testi yaptirmaya kanda 1.20 bhcg negatif yani kafayi yicem? Dusuk mu yaptim o kanama neydi o pozitif neydi boyle bi durum basina gelen varmi kan testi yanlis olmaz ama pozitiften hamile olmayan da cok az napsam ki bilemedim
Canım bu elindeki test ilk başta benide yanıltmıştı malesef.. kadın doktoruna git bence eğer düşük gibi bir durumsa onlar anlar.ilk hamileliğimde testim pozitifti ama ultrasonda birşey gözükmemişti,doktorumda hamile olfuğuna eminmisin adet zamanın geldiyse hormonlardan dolayı bazen böyle olabiliyor demişti.

Canım bu elindeki test ilk başta benide yanıltmıştı malesef.. kadın doktoruna git bence eğer düşük gibi bir durumsa onlar anlar.ilk hamileliğimde testim pozitifti ama ultrasonda birşey gözükmemişti,doktorumda hamile olfuğuna eminmisin adet zamanın geldiyse hormonlardan dolayı bazen böyle olabiliyor demişti.
Valla insallah oyledir bi bebege daha hazir degil bunyem :110:

Kızlar adet tarihine daha 12 günüm var dayanamadım erken gebelik yaptım markası days comfort gibi bişiy.herkeste bu çıkıyormu yada ???????? Kafayı yemek üzereyim. Ama normal gebelik tsstinde biley çıkmıyor sadece erkende böyle.Görebiliyomusunuz ?
Bende de aynısı oldu bugün bende merak ediyorum

Bende bugün yaptım benimde silik çıktı ne anlama geliyor

Kızlar adetıme 8 gun var yaptım sonuç böyle ama ucuz testlerden yaptım gorunmuyo zor görünüyor cok sıkı bakmak lazım sizce hamilemiyim

Eklentiler

• 0A65D8A6-AFE3-4EC2-ADF0-74BCFCE88036.jpeg
    0A65D8A6-AFE3-4EC2-ADF0-74BCFCE88036.jpeg
    105,9 KB · Görüntüleme: 537
Gebelik varmı lütfen bakın testi yaptım hemen böyle çıktı

Eklentiler

• A869F03E-F2FB-4E09-9148-B1BEA4B36A9C.png
    A869F03E-F2FB-4E09-9148-B1BEA4B36A9C.png
    687,3 KB · Görüntüleme: 400
Merhaba aynı durum bende de mevcut

Back