- Emoji Skoru
- 115
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi35
-
Benim daha adetime 9 gün var kan tahlilim negatif erken gebelik silik çizgi çıktısen bikeremi yaptin yoksa bir kac gün sonrada yaptinmi? Hic koyulasma varmi senin cizgide? Benimkinde yok hala ayni
Evet cnm ovu testi kimisi ovu testiyle de ogrenmis gebeligi benimde olabilirmi acaba yaCanım bu ovulasyon testi değilmi? Normal test yap bakalım
anladim yani adetinde gecikme yok henüz? Bende 5 gün gecti isteBenim daha adetime 9 gün var kan tahlilim negatif erken gebelik silik çizgi çıktı
Kanda kesin çıkar canım kan yaptıranladim yani adetinde gecikme yok henüz? Bende 5 gün gecti iste
Canim naptin hamilemisinBende böyleydi Persembe yaptim ilk ama dünde ayni böyleydi koyulasma yok malesef cizgide hep siliknormalmi?
Hayirlisi olsun cnmKuzlar hastalandım
EVet 3 günHayirlisi olsun cnm
Gecikmeli mi adet oldun
Benimde bi 3gun gec geliyor bi 3gun erken havalardan sanirimEVet 3 gün
Sanırım canımmBenimde bi 3gun gec geliyor bi 3gun erken havalardan sanirim
Arkadaşlar adet gününe 10 gun var ve ben dayanamadım erken gebelik testi yaptırdım ikinci çizgi silik belli oluyor bozuktur diye 5 tane daha aldım yine aynısı çıktı çok istiyorum bi bebek beta 0.100ml çıktı ama doktor gebelik erkense çıkmaz kanda demişti testte kesin belliki ben neye inanamaliyim sizce??
resim yuklemeye çalış bakalım
Yükledimresim yuklemeye çalış bakalım
Resimde pek belli olmuyor ama cizgi baya belliYükledim
aminnn inşallah vardır ya kanda çıkmayinca çok üzüldüm doktor regl gününden sonra tekrar bakalım dedi daha 10 gun varvar gıbı görünüyor agır kaldırma dikkat et ,
inşallah hayırlı haberler alırsın canım ,
darısı isteyenlere inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?