• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testinde silik çizgi(hayalet çizgi) kafı yedirten silik çizgiler

cakiltasi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
115
Puanlar
103
Kızlar adet tarihine daha 12 günüm var dayanamadım erken gebelik yaptım markası days comfort gibi bişiy.herkeste bu çıkıyormu yada ???????? Kafayı yemek üzereyim. Ama normal gebelik tsstinde biley çıkmıyor sadece erkende böyle.Görebiliyomusunuz ?

Eklentiler

• IMG_1279.JPG
    IMG_1279.JPG
    63,4 KB · Görüntüleme: 11.282
İnstagramdan koyukaştırdığımda böyle oluyor daha net

Ay koyamadım bi resmi

Eklentiler

• IMG_1280.jpg
    IMG_1280.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 8.144
Tebrikler canım hamilesin var ben hemen gördüm :) ama 12 gun çok erken yapmışsin şimdi iki hafta falan sakın doktora gitme hiçbirşey gözükmez. Sen uc dort gun sonra testini tekrarla

Tebrikler canım hamilesin var ben hemen gördüm :) ama 12 gun çok erken yapmışsin şimdi iki hafta falan sakın doktora gitme hiçbirşey gözükmez. Sen uc dort gun sonra testini tekrarla
Ayy canım böyle olunca evet umutlanıyorum ama silik çizgi çıkıp hamile olmayanlarda oluyomuş. :( pazartesi kan versemm mi vermesemmi korkuyorumda doktor yok derse diye.ama merakta ediyorum

Ayy canım böyle olunca evet umutlanıyorum ama silik çizgi çıkıp hamile olmayanlarda oluyomuş. :KK43: pazartesi kan versemm mi vermesemmi korkuyorumda doktor yok derse diye.ama merakta ediyorum
Kan testinden başka birşey bilemez hamile olup olmadığını test pozitif cikipta hamile OLMAYANLAR in sayısı çok düşük.
Kanda da bu kadar erken çıkar mi bilmiyordum bende ayni senin gibiydim cok merak ederdim yerimde duramazdım. Bence sen 1hafta bekle oyle kan testini ver

Kan testinden başka birşey bilemez hamile olup olmadığını test pozitif cikipta hamile OLMAYANLAR in sayısı çok düşük.
Kanda da bu kadar erken çıkar mi bilmiyordum bende ayni senin gibiydim cok merak ederdim yerimde duramazdım. Bence sen 1hafta bekle oyle kan testini ver
Seninde silik mi çıkmıştı. Ya ben bir kez daha hamilelik yaşadım ondada silikti ama normal testte birde yinede daha koyu bi silikti. Bu normalde çıkmıyor erkende çıkıyor sadece

Seninde silik mi çıkmıştı. Ya ben bir kez daha hamilelik yaşadım ondada silikti ama normal testte birde yinede daha koyu bi silikti. Bu normalde çıkmıyor erkende çıkıyor sadece
Ben tam adet günüm de yaptım baktım sabah regl olmadım meraktan yaptım çok çok silik çıktı normal gebelik testinde tabi :) benimki görünmüyordu bile neredeyse :)

Ben tam adet günüm de yaptım baktım sabah regl olmadım meraktan yaptım çok çok silik çıktı normal gebelik testinde tabi :) benimki görünmüyordu bile neredeyse :)
Bak benim normal testim böyle,hayal meyalll sanki bişiy var gene ama onuda kayda alamam yani böyle çizgimi olur allah allah ya erken diye yada ben şizofren oldum heryerde çizgi görüyorum galibaa

Eklentiler

• IMG_1288.jpg
    IMG_1288.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 3.742
12 gun once yaptığın icin normal canım boyle çıkması

Sanki normal testte de var gibi. Ama önce de dediğim gibi kan vermelisin başka türlü netleştiremezsin canım.. Acilden falan gidip kan ver ya da pazartesi aile hekimine..

12 gun baya baya erken sankı yaw ama sılık cıkmıssa bencede bıseyler vardır. 1 hafta kala tekrar et. 7 gun varken ogrendım bende clearblue erken hamılelık testiyle. :)

12 gun baya baya erken sankı yaw ama sılık cıkmıssa bencede bıseyler vardır. 1 hafta kala tekrar et. 7 gun varken ogrendım bende clearblue erken hamılelık testiyle. :)
O clearblue nasıl bi test canım yaa,ateş ölçer gibi bi alet ve her an kullanabiliyomusun anlamadım

Bak benim normal testim böyle,hayal meyalll sanki bişiy var gene ama onuda kayda alamam yani böyle çizgimi olur allah allah ya erken diye yada ben şizofren oldum heryerde çizgi görüyorum galibaa
Var gibi görünüyor ama,beklemiş test mi?bekledikten sora oluşuyor böle çizgi

Back