Erken gebelik testinde hayalet çizgi

Fatmagl001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2021
25
19
38
31
Kızlar selam 🤗 transfer sonrası 6 7 ve 8.gün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama anlayamadığım şekilde hayalet çizgi çıkıyor ve koyulaşma olmuyor. Bu hayalet çizgi kuruma çizgisi mi? Durdukça koyulaşma oluyor en üstteki i 6.gün, ortadaki 7, alttaki i de 8 bir yardımcı olur musunuz lütfen. Prodoctor marka güvenilir mi?
IMG_20250319_170518.webp

İlk 20 dakikada hayalet çizgi çıkıyor görüyorum 7 8 saat sonra falan koyulaşıyor. Adet belirtilerim de çok fazla bir yanım evet diyor bir yanım umutlanma diyor. Kan testine 2 gün var beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

İlk 20 dakikada hayalet çizgi çıkıyor görüyorum 7 8 saat sonra falan koyulaşıyor. Adet belirtilerim de çok fazla bir yanım evet diyor bir yanım umutlanma diyor. Kan testine 2 gün var beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Yapan herkes doğru sonuç veriyor demişti ama bilemiyorum cnm muhtemelen henüz kanda düşük değerdir gidip kan ver istersen 5.gün embriyosu sonuöta illaki çıkar

Ya ben de okudum çok ama varla yok arası kafam karıştı galiba gidip kan vereyim yarın sabah teşekkür ederim cevap için 🙏

Merhaba var gibi duruyor inşallah bebeğin seninledir canım❤️ kaçıncı gün embriyosuydu?

Kızlar selam 🤗 transfer sonrası 6 7 ve 8.gün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama anlayamadığım şekilde hayalet çizgi çıkıyor ve koyulaşma olmuyor. Bu hayalet çizgi kuruma çizgisi mi? Durdukça koyulaşma oluyor en üstteki i 6.gün, ortadaki 7, alttaki i de 8 bir yardımcı olur musunuz lütfen. Prodoctor marka güvenilir mi? Eki Görüntüle 3562706
İnşallah hamileliktir🙏 ama testler max 5 dakika bekleye bilir. Sonra bekledikçe koyulaşma ola biliyor. Daha yapmayın sabredin❤️ İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Sağlıklı beslenin, bol su için

5.gün embriyosu inşallah benimledir çok endişeliyim herkesin net çıkmış benim böyle var gibi yok gibi Bi moralim bozuldu ya başka test ile yaptım çıkmadı hiç çİzgi

8 gün oldu olsaydı net çıkmaz mıydı acaba kafam karışık moralsizim hayırlısı neyse o olsun

Back
X