- 23 Haziran 2020
- 73
- 21
- 38
- 27
- Konu Sahibi gzm asmakci
-
Erken yaptigin icin olmus olabilir adet tarihinden kac gun gectiHanımlar merhaba bugün sabah uyanıp normalde test yapacaktım ama uyku sersemi kalkıp wc ye gidip tekrar yattım. Sonra tekrar kalktığımda 3-4 saat geçmişti ve testi yaptım. Erken gebelik testi almıştım prodictor. Tek çizgi çok net bir şekilde belli. Ama dikkatli bakmayınca görülmeyen sanki hayalet bir ikinci çizgi var. Ben görmek istediğim için mi görüyorum yoksa ikinci idrarla veya erken yaptığım için mi böyle. Böyle bir durum yaşayıp tekrar çizgi gören var mı
3 4 saat sonra cikan sonuç dogru degildir. Test arkasında yazan süre kadar beklenmeli. Sonrasi kuruma çizgisi oluyor.Hanımlar merhaba bugün sabah uyanıp normalde test yapacaktım ama uyku sersemi kalkıp wc ye gidip tekrar yattım. Sonra tekrar kalktığımda 3-4 saat geçmişti ve testi yaptım. Erken gebelik testi almıştım prodictor. Tek çizgi çok net bir şekilde belli. Ama dikkatli bakmayınca görülmeyen sanki hayalet bir ikinci çizgi var. Ben görmek istediğim için mi görüyorum yoksa ikinci idrarla veya erken yaptığım için mi böyle. Böyle bir durum yaşayıp tekrar çizgi gören var mı
Benim de öyle çıktı sonra birkaç gün geçti tekrar yaptım daha netleşmişti, inanmamadım, kan testi yaptırdım sonuç pozitif çıktı.Hanımlar merhaba bugün sabah uyanıp normalde test yapacaktım ama uyku sersemi kalkıp wc ye gidip tekrar yattım. Sonra tekrar kalktığımda 3-4 saat geçmişti ve testi yaptım. Erken gebelik testi almıştım prodictor. Tek çizgi çok net bir şekilde belli. Ama dikkatli bakmayınca görülmeyen sanki hayalet bir ikinci çizgi var. Ben görmek istediğim için mi görüyorum yoksa ikinci idrarla veya erken yaptığım için mi böyle. Böyle bir durum yaşayıp tekrar çizgi gören var mı
Henüz geçmedi 6 gün kadar varErken yaptigin icin olmus olabilir adet tarihinden kac gun gecti
3-4 saat sonra değil ilk dk da o çizgi çıktı3 4 saat sonra cikan sonuç dogru degildir. Test arkasında yazan süre kadar beklenmeli. Sonrasi kuruma çizgisi oluyor.
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsunHayirli olsun canm bebisin insallah bizlere de nasip eder rabbim
Gecikince yapmaniz daha dogru. Bu kadar erken yapınca kimyasali yakalama ihtimali oluyor.3-4 saat sonra değil ilk dk da o çizgi çıktı
Bu ay yumurta takibi ile yaptık doktorla birlikte şuan 3+3 görünüyor yarın doktor kontrolum var görebilir mi bir şey diyebilir mi acabaGecikince yapmaniz daha dogru. Bu kadar erken yapınca kimyasali yakalama ihtimali oluyor.
O zaman cok belli olmayabiliyor ben 7 gun once yapmistim hic cizgi uoktu 2gun kala yaptigimda cok silik cikti o yuzden bekleyip birkac gun gectikten sonra yapmak daha dogruymusHenüz geçmedi 6 gün kadar var
Selam bu kımyasall yakalama ne demek oluyo ınternetten arastırdım ama cok anlamadım bılgınız varsa yazabılırmısınızGecikince yapmaniz daha dogru. Bu kadar erken yapınca kimyasali yakalama ihtimali oluyor.
Kimyasal gebelikte kanda idrarda beta hcg görülüyor. Testte çift çizgi çıkıyor, kanda 5ten büyük çıkıyor. Haftasi büyüdüğü halde ultrasonda kese görünmüyor. Zamanla da hcg değeri düşüyor. Giderek sıfırlanıyor. Yani testte cift cizgi görmek her zaman gebelik demek degil. Kimyasalda bebek kese vs görünmediği icin tibbi olarak adet oldugunda düşük diye degerlendirilmiyor. Ama bence yasanan kanama hepsinden farkliysa yasanan agri hepsinden farkliysa kadin anliyor bunu. En azindan ben anladim. Gecen ay yasadim ve cok zorlandim. Belki ilerleyen yillarda minicik bir kesyi hücreyi gorebilecek cihazlar gelişir. Kimyasal gebelik denen şey biter.Selam bu kımyasall yakalama ne demek oluyo ınternetten arastırdım ama cok anlamadım bılgınız varsa yazabılırmısınız
Anladım yani çift cızgıyı gorunce hemn sevınmemek lazım kımseye soylememek lazım ıyıce emın olunana kadarKimyasal gebelikte kanda idrarda beta hcg görülüyor. Testte çift çizgi çıkıyor, kanda 5ten büyük çıkıyor. Haftasi büyüdüğü halde ultrasonda kese görünmüyor. Zamanla da hcg değeri düşüyor. Giderek sıfırlanıyor. Yani testte cift cizgi görmek her zaman gebelik demek degil. Kimyasalda bebek kese vs görünmediği icin tibbi olarak adet oldugunda düşük diye degerlendirilmiyor. Ama bence yasanan kanama hepsinden farkliysa yasanan agri hepsinden farkliysa kadin anliyor bunu. En azindan ben anladim. Gecen ay yasadim ve cok zorlandim. Belki ilerleyen yillarda minicik bir kesyi hücreyi gorebilecek cihazlar gelişir. Kimyasal gebelik denen şey biter.
Burada test fotografi paylasanlara tebrikler hamilesin yazanlara cok kızıyorum. Çünkü kimyasal gebelik cok yaşanıyor. Boşu boşuna umit vermek oluyor. Çift çizgi görüyorum kan vermelisin demek gerek sadece.
Cok teşekkür ederim amin hepimiz insallah. Cift cizgi cikinca en azindan kan vermeden kimseye söylememek gerek. Eşe de direkt hamileyim demek olmaz. Erkeklere anlatmak uzun ve meşakkatli bir iş. En iyisi kan vermek.Anladım yani çift cızgıyı gorunce hemn sevınmemek lazım kımseye soylememek lazım ıyıce emın olunana kadarınsallah tekrar yasamazsın hayırlısıyla hepımız kavusuruz bebeklerımıze
Cok teşekkür ederim amin hepimiz insallah. Cift cizgi cikinca en azindankan vermeden kimseye söylememek gerek. Eşe de direkt hamileyim demek olmaz. Erkeklere anlatmak uzun ve meşakkatli bir iş. En iyisi kan vermek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?