Bnde gördüm bata kaç gün var cnmÇok erken yaptim çok silik hayalet cizgi var gibi geldi gören var mıEki Görüntüle 2814067 Eki Görüntüle 2814068
Cok var duzensiz ve uzun döngümBnde gördüm bata kaç gün var cnm
İnşallah vardır canım iki gün sonra yine yap bakalımCok var duzensiz ve uzun döngüm
İnşallah vardır canım iki gün sonra yine yap bakalım
çok zor görünüyor gercekten kendimi yıpratıyorum artık. Yoksa bile benim gözüm yaratiyordurTek göremeyen benim sanırım. Bu kadar erken yapıp kendinizi yıpratmayın sabredin varsada kuruma çizgisi de olabilir
Malesef kanda negatif çıktı 0.1İnşallah vardır canım iki gün sonra yine yap bakalım
Hemen cikti ama kan negatif çıktı şimdi 0.1Ben gördüm kaç dkkada cikti
Acele etme canım bir mucize olur belki.Malesef kanda negatif çıktı 0.1
Bende onu bekliyorumAcele etme canım bir mucize olur belki.
Yumurtlamadan 10 gün geçtimiBende onu bekliyorumyedim kafayı baya baya mucize istiyorum bu ay
Bu kadar erken yapınca hayal kırıklığı oluyor kendimden biliyorumçok zor görünüyor gercekten kendimi yıpratıyorum artık. Yoksa bile benim gözüm yaratiyordur
Bnde henüz pozitif göremedim canım.Bende onu bekliyorumyedim kafayı baya baya mucize istiyorum bu ay
Bir tane daha yaptimBu kadar erken yapınca hayal kırıklığı oluyor kendimden biliyorum
Bende göremedim ama bekleyin biraz daha adete yakin bı zamanda tekrarlarsiniz hayırlısı olsun sizin icin
Ben gördüm kaç dkkada cikti
Yunurtlamayi bilmiyorum duzensiz. Bir daha yaptim buna da bakarmisinYumurtlamadan 10 gün geçtimi
Bence artık test yapma kanda da çıkmamış birçok erken gebelik testi yalancı çizgiler veriyor gününü bekleBir tane daha yaptim