Erken gebelik testime bakar mısınız

ahnesesiyeter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2025
17
2
1
25
Kızlar fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama çok silik bir çizgi görüyor gibiyim. Normalde çok erken daha 7 gün var adetime ama hastayım antibiyotik kullanmadan önce içim rahat olsun diye yapmıştım. Sizce gebelik var mı. Baya silik ama görüyorum ben çok çok ince bir çizgi

Eklentiler

• IMG_2606.webp
    IMG_2606.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama çok silik bir çizgi görüyor gibiyim. Normalde çok erken daha 7 gün var adetime ama hastayım antibiyotik kullanmadan önce içim rahat olsun diye yapmıştım. Sizce gebelik var mı. Baya silik ama görüyorum ben çok çok ince bir çizgi
Yani daha çok erken varsa bile şu durumda bebis için bir sorun yaratır mı bilemedim simdi

Negatif gözüküyor. Ben hamileligimde 2 kere antibiyotik kullandim fakat ilk trimesterde degildi.

Ben çok hafif bir çizgi görüyorum sanki testinizin negatifinde

Eklentiler

• IMG_1732.webp
    IMG_1732.webp
    7 KB · Görüntüleme: 6
Back
X