Rabbim bilir en güzel zamanını demekki minik bu ay gelmek istememiş. Hiç sıkma canını üzülme olur mu ve en önemlisi stres yapma ne zamandır deniyosunuz bilmyrm ama stres de çok önemli rahat bırak kendini yoktan var eden Rabbim en güzelini en hayırlı zamanda nasip eder Çok stres de etkiliyor oyüzden beynini bu yönde odakla canım sana verebileceğim en güzel tavsiye . Hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini alırız
Evet kan verdim 11 ekimde beta 132 çıktı
Bugün doktora gittim tekrar baktık beta 328.08 çıktı çok şükür 2 katını geçmiş doktor gebelik var cok yeni keseyi görmek içinde 1 hafta sonra gel dedi
Rabbım sağlıklı bir gebelik ve dogum nasip etsin isteyen herkesede en kisa zamanda nasip etsin
tebrik ederim canım çoookk amiiinnn. O heyecanlı serüvene hoşgeldin sende :)) şimdi kafanda 1 hafta sonra acaba gittiğimizde keseyi görebilecek miyiz soruları, keseyi gördükten sonra bir sonraki kontrol de doktorun muhtemelen kalp atışını duyacağınızı söyler o kontrol gününe kadar acaba sesini duyabilecek miyiz soruları vs vs asla bitmeyen bir döngü bence bu hep merak hep soru hep acaba ama çok güzel bi yolculuk Rabbim isteyenlerin yüzünü güldürsün , hamilelere de sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rabbim bilir en güzel zamanını demekki minik bu ay gelmek istememiş. Hiç sıkma canını üzülme olur mu ve en önemlisi stres yapma ne zamandır deniyosunuz bilmyrm ama stres de çok önemli rahat bırak kendini yoktan var eden Rabbim en güzelini en hayırlı zamanda nasip eder Çok stres de etkiliyor oyüzden beynini bu yönde odakla canım sana verebileceğim en güzel tavsiye . Hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini alırız
Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dileklerin için yeni yeni deniyoruz ilk zamanlardan hemen olamayacağı ihtimalini biliyordum ama bi umut bekledim yine de ya olursa diye. hayırlısını versin Allah, hayırlı zamanda gelsin inşallah dediklerini dikkate alıcam mutlaka çok teşekkür ederim tekrardan