- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
Daha erken biraz bekleyın benceBeklesem mi biraz daha bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha erken biraz bekleyın benceBeklesem mi biraz daha bilemedim
Teşekkürler inşallah sağlıklı bir gebelik nasip etsin hepimizeTestleriniz koyulaşmış var görünüyor hayırlı olsun
Teşekkürler inşallah canım 2 gün kaldı adet gününü bekliyorum kan vericem umarım sıkıntısız sağlıklı bir şekilde ilerlerizyüksek ihtimal hamilesin canım tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah
Vallahi aynı dediğiniz gibi merak insanı bambaşka boyuta götürüyor teşekkür ederim çookk inşallahHaydi hayırlısıyla inşallah . Hahahah seni okadar iyi anlıyorum ki ama aslında yaptığımız doğru değil çünkü her gebelik kendine özel biliyo musun yani herkeste olan sende olmayabilir. Hoş belki bunu biliysun ama insan araştırmaktan merakından geri kalamıyor :)) neyse tatlı meraklar bunlar sonu güzel olsun inşallah
Naptın kan verdin mi canım ?Teşekkürler inşallah canım 2 gün kaldı adet gününü bekliyorum kan vericem umarım sıkıntısız sağlıklı bir şekilde ilerleriz
Sende durumlar nasıllllllVallahi aynı dediğiniz gibi merak insanı bambaşka boyuta götürüyor teşekkür ederim çookk inşallah
5-6 gün kala öğrenenler de , hamile olmasına rağmen ne kan ne idrar testinde çıkmayan da var. Yumurtlama gününü biliyo musun ?Kizlar reglime 6 gun var kan versem cikar mi ya da test yapsam bilemedim saq ve sol kasigimda batmalar var cok idrara cikiyorum
Canım sen yap bence baya strese girmişsin heryere yazmışsınKizlar reglime 6 gun var kan versem cikar mi ya da test yapsam bilemedim saq ve sol kasigimda batmalar var cok idrara cikiyorum
Bugün regl günü gelen giden yok henüz hala akıntım devam ediyor aynı yumurtlama dönemim gibi. Sabah kaset yaptım negatif, erken gebelik artimed vardı çok çok silik bi ikinci çizgi var gibi ama güvenemedim. Yarın da olmazsam sabah tekrarlıycam testiSende durumlar nasıllllll
İnşallah adetin gelmez de hayırlısıyla bebiş haberi gelirBugün regl günü gelen giden yok henüz hala akıntım devam ediyor aynı yumurtlama dönemim gibi. Sabah kaset yaptım negatif, erken gebelik artimed vardı çok çok silik bi ikinci çizgi var gibi ama güvenemedim. Yarın da olmazsam sabah tekrarlıycam testi
Ay inşallah inşallaahh. Moralim bozuldu biraz negatifi görünce ama regl olana kadar umudum varİnşallah adetin gelmez de hayırlısıyla bebiş haberi gelir
Malesef bilmiyorum sadece reglimden sonra hic korjnmadik esimle hayirlisi nasip5-6 gün kala öğrenenler de , hamile olmasına rağmen ne kan ne idrar testinde çıkmayan da var. Yumurtlama gününü biliyo musun ?
Malesef oluyo evin butun isi gucu bende yanlislikla bisi olsun istemem sonucta istiyorum ben bilgi almak adina yazdim hrkes fikir alip soruyo sonuctaCanım sen yap bence baya strese girmişsin heryere yazmışsın
böyle stres olucağına yap gitsin varsa silikte olsa çıkarMalesef oluyo evin butun isi gucu bende yanlislikla bisi olsun istemem sonucta istiyorum ben bilgi almak adina yazdim hrkes fikir alip soruyo sonucta
Ozaman bekle 3-4 gün daha bence. Tabi ki herşeyin hayırlısı umarım güzel haberler alırsın sende.Malesef bilmiyorum sadece reglimden sonra hic korjnmadik esimle hayirlisi nasip
Gunum gelmeden yapmak istemiyorum sonra yanlis sonuclar cikiyo bakalim 2-3 gun daha sabredicem olmazsa kan vercem kanda cikiyoböyle stres olucağına yap gitsin varsa silikte olsa çıkar
Anladım hakkında hayırlısı olsunGunum gelmeden yapmak istemiyorum sonra yanlis sonuclar cikiyo bakalim 2-3 gun daha sabredicem olmazsa kan vercem kanda cikiyo
Regl oldum maalesef gecikmenin 2.gününde diğer aya inşallah güzelli haberler gelirİnşallah adetin gelmez de hayırlısıyla bebiş haberi gelir
Evet kan verdim 11 ekimde beta 132 çıktıNaptın kan verdin mi canım ?