• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testime bakar mısınız kızlarrrr

🙏🏻🙏🏻 Haydi hayırlısıyla inşallah . Hahahah seni okadar iyi anlıyorum ki ama aslında yaptığımız doğru değil çünkü her gebelik kendine özel biliyo musun yani herkeste olan sende olmayabilir. Hoş belki bunu biliysun ama insan araştırmaktan merakından geri kalamıyor :)) neyse tatlı meraklar bunlar sonu güzel olsun inşallah 🙏🏻🥰🌸
Vallahi aynı dediğiniz gibi merak insanı bambaşka boyuta götürüyor 🤭 teşekkür ederim çookk inşallah 💞

Kizlar reglime 6 gun var kan versem cikar mi ya da test yapsam bilemedim saq ve sol kasigimda batmalar var cok idrara cikiyorum

Kizlar reglime 6 gun var kan versem cikar mi ya da test yapsam bilemedim saq ve sol kasigimda batmalar var cok idrara cikiyorum
5-6 gün kala öğrenenler de , hamile olmasına rağmen ne kan ne idrar testinde çıkmayan da var. Yumurtlama gününü biliyo musun ?

Canım sen yap bence baya strese girmişsin heryere yazmışsın 🤣

Sende durumlar nasıllllll 😊
Bugün regl günü gelen giden yok henüz hala akıntım devam ediyor aynı yumurtlama dönemim gibi. Sabah kaset yaptım negatif, erken gebelik artimed vardı çok çok silik bi ikinci çizgi var gibi ama güvenemedim. Yarın da olmazsam sabah tekrarlıycam testi

Bugün regl günü gelen giden yok henüz hala akıntım devam ediyor aynı yumurtlama dönemim gibi. Sabah kaset yaptım negatif, erken gebelik artimed vardı çok çok silik bi ikinci çizgi var gibi ama güvenemedim. Yarın da olmazsam sabah tekrarlıycam testi
İnşallah adetin gelmez de hayırlısıyla bebiş haberi gelir 🙏🏻🤩

Malesef oluyo evin butun isi gucu bende yanlislikla bisi olsun istemem sonucta istiyorum ben bilgi almak adina yazdim hrkes fikir alip soruyo sonucta
böyle stres olucağına yap gitsin 🥰 varsa silikte olsa çıkar ☺️

Naptın kan verdin mi canım ?
Evet kan verdim 11 ekimde beta 132 çıktı
Bugün doktora gittim tekrar baktık beta 328.08 çıktı çok şükür 2 katını geçmiş doktor gebelik var cok yeni keseyi görmek içinde 1 hafta sonra gel dedi
Rabbım sağlıklı bir gebelik ve dogum nasip etsin isteyen herkesede en kisa zamanda nasip etsin 🤲

Back