ben de aşılama sonrası dayanamadım 4 gün kala test süresine test verdim 2.42 çıktı benim de cuma tekrar vericem son testiniz de kaça çıktı değerini
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testime bakar mısınız kızlarrrr
- Konu Sahibi cicek852
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 38
- 23
- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
Negatif çıktı kuzummm regl olmadım Çarşamba yineAdete 5 gün kala 2.4
Adet gecikmesinin 2. Günü 190
Adet gecikmesinin 5. Günü 562
Adet gecikmesinin 8. Günü 2014
Şu an 5 haftalığız
Siz n’aptınız tekrar kan verdiniz mi ?
- 1 Haziran 2023
- 232
- 154
- 23
- 29
- 15 Nisan 2019
- 290
- 157
- 103
Kanda 190ı görünce mi doktora gittiniz yoksa testi tekrarlayıp mı? Hemen görünce mi gideyim yoksa bekleyeyim mi bir kaç gün çok karışık kafam..Adete 5 gün kala 2.4
Adet gecikmesinin 2. Günü 190
Adet gecikmesinin 5. Günü 562
Adet gecikmesinin 8. Günü 2014
Şu an 5 haftalığız
Siz n’aptınız tekrar kan verdiniz mi ?
- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 38
- 23
Oyy maşallah inşallah sağlıkla ilerler ve kucağına almak nasip olur canımDün kan verdim hcg 109 olmuştum umarım böyle sağlıkla ilerler şimdi kalp atışı duyma kaldı hala rahatlayamadım
İdrar testinde pozitifi gördüğünde git canım zaten gebelik erken evredeyse doktorun kandan takip edecektir.Kanda 190ı görünce mi doktora gittiniz yoksa testi tekrarlayıp mı? Hemen görünce mi gideyim yoksa bekleyeyim mi bir kaç gün çok karışık kafam ..
- 15 Nisan 2019
- 290
- 157
- 103
İnşallah bakalım, beklemedeyiz sağlıkla kavuşun evladınıza tebrik ederimİdrar testinde pozitifi gördüğünde git canım zaten gebelik erken evredeyse doktorun kandan takip edecektir.
Amiinn inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah idrar testi yaptınız mı adetinize kaç gün kaldı ?İnşallah bakalım, beklemedeyiz sağlıkla kavuşun evladınıza tebrik ederim
Kızlar merhaba
Bende 1 senedir bekliyorum geçen ay bir kimyasal gebelik yaşadım bu ayda adete 5 gün varken artimed erken gebelik testi yaptım silikte olsa çıktı bugün adete 4 gün kaldı sabah artimed erken gebelik testi yaptım ondada silik çıktı sonra gittim days comfort erken gebelik testi aldım ondada silik çıktı sanki tekrardan kimyasal olabilir diye kokuyorum sizce var mi bebiş 11 Ekim sat günü
Bende 1 senedir bekliyorum geçen ay bir kimyasal gebelik yaşadım bu ayda adete 5 gün varken artimed erken gebelik testi yaptım silikte olsa çıktı bugün adete 4 gün kaldı sabah artimed erken gebelik testi yaptım ondada silik çıktı sonra gittim days comfort erken gebelik testi aldım ondada silik çıktı sanki tekrardan kimyasal olabilir diye kokuyorum sizce var mi bebiş 11 Ekim sat günü
Eklentiler
- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
Testleriniz koyulaşmış var görünüyor hayırlı olsunKızlar merhaba
yüksek ihtimal hamilesin canım tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallahKızlar merhaba
- 15 Nisan 2019
- 290
- 157
- 103
İnşallahh, 4 gün var regle dün sabredemeyip kaset test yaptım ama negatif çıktı. Regli bekliyorum gelmez de inşallah çift çizgi görürümAmiinn inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah idrar testi yaptınız mı adetinize kaç gün kaldı ?
İnsan sabırsızlanıyor çok iyi anlıyorum seni ama umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırsın bizide haberdar etİnşallahh, 4 gün var regle dün sabredemeyip kaset test yaptım ama negatif çıktı. Regli bekliyorum gelmez de inşallah çift çizgi görürüm
- 15 Nisan 2019
- 290
- 157
- 103
Aminn inşallah bakalım hayırlısını versin Rabbim isteyen herkese sitede belirtileri okumaktan gözlerim yamaştı zaten sürekli buradayım yazarım mutlakaİnsan sabırsızlanıyor çok iyi anlıyorum seni ama umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırsın bizide haberdar et
Haydi hayırlısıyla inşallah . Hahahah seni okadar iyi anlıyorum ki ama aslında yaptığımız doğru değil çünkü her gebelik kendine özel biliyo musun yani herkeste olan sende olmayabilir. Hoş belki bunu biliysun ama insan araştırmaktan merakından geri kalamıyor :)) neyse tatlı meraklar bunlar sonu güzel olsun inşallahAminn inşallah bakalım hayırlısını versin Rabbim isteyen herkese sitede belirtileri okumaktan gözlerim yamaştı zaten sürekli buradayım yazarım mutlaka
Henüz çok çok erken canım ne kanda ne idrarda çıkmazKizlar eylulun 18 de regli oldum korunmuyoruz suan esimle erken gebelik testi yapsam cikar mi reglim gecmeden kan testi yaptirmak istemiyorum uzulmemek icin