• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testime bakar mısınız kızlarrrr

Adete 5 gün kala 2.4
Adet gecikmesinin 2. Günü 190
Adet gecikmesinin 5. Günü 562
Adet gecikmesinin 8. Günü 2014
Şu an 5 haftalığız 🙏🏻❣️
Siz n’aptınız tekrar kan verdiniz mi ?

Benim idar testi sonradan negatif di kan testi de 2 gün kala ama ilaçla adet görmeme rağmen dün regl olmam gerekiyordu olmadım hala sarı beyaz akıntım var adet sökücü kullanıp regl görmemek normal mi bilgisi olan var mı kızlar 🙏🏻

Dün kan verdim hcg 109 olmuştum umarım böyle sağlıkla ilerler şimdi kalp atışı duyma kaldı hala rahatlayamadım

Adete 5 gün kala 2.4
Adet gecikmesinin 2. Günü 190
Adet gecikmesinin 5. Günü 562
Adet gecikmesinin 8. Günü 2014
Şu an 5 haftalığız 🙏🏻❣️
Siz n’aptınız tekrar kan verdiniz mi ?
Kanda 190ı görünce mi doktora gittiniz yoksa testi tekrarlayıp mı? Hemen görünce mi gideyim yoksa bekleyeyim mi bir kaç gün çok karışık kafam..

Kanda 190ı görünce mi doktora gittiniz yoksa testi tekrarlayıp mı? Hemen görünce mi gideyim yoksa bekleyeyim mi bir kaç gün çok karışık kafam ..
İdrar testinde pozitifi gördüğünde git canım zaten gebelik erken evredeyse doktorun kandan takip edecektir.

Kızlar merhaba
Bende 1 senedir bekliyorum geçen ay bir kimyasal gebelik yaşadım bu ayda adete 5 gün varken artimed erken gebelik testi yaptım silikte olsa çıktı bugün adete 4 gün kaldı sabah artimed erken gebelik testi yaptım ondada silik çıktı sonra gittim days comfort erken gebelik testi aldım ondada silik çıktı sanki tekrardan kimyasal olabilir diye kokuyorum sizce var mi bebiş 11 Ekim sat günü 🙄🤲

Eklentiler

• 20231007_230252.jpg
    20231007_230252.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar merhaba
Bende 1 senedir bekliyorum geçen ay bir kimyasal gebelik yaşadım bu ayda adete 5 gün varken artimed erken gebelik testi yaptım silikte olsa çıktı bugün adete 4 gün kaldı sabah artimed erken gebelik testi yaptım ondada silik çıktı sonra gittim days comfort erken gebelik testi aldım ondada silik çıktı sanki tekrardan kimyasal olabilir diye kokuyorum sizce var mi bebiş 11 Ekim sat günü 🙄🤲
Testleriniz koyulaşmış var görünüyor hayırlı olsun

Kızlar merhaba
yüksek ihtimal hamilesin canım 🤩 tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻

Amiinn inşallah 🙏🏻❣️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🥰 idrar testi yaptınız mı adetinize kaç gün kaldı ?
İnşallahh, 4 gün var regle dün sabredemeyip kaset test yaptım ama negatif çıktı. Regli bekliyorum gelmez de inşallah çift çizgi görürüm😌🥰

İnşallahh, 4 gün var regle dün sabredemeyip kaset test yaptım ama negatif çıktı. Regli bekliyorum gelmez de inşallah çift çizgi görürüm😌🥰
İnsan sabırsızlanıyor çok iyi anlıyorum seni 🙏🏻😊 ama umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırsın 🙏🏻❣️ bizide haberdar et 😊😊

İnsan sabırsızlanıyor çok iyi anlıyorum seni 🙏🏻😊 ama umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırsın 🙏🏻❣️ bizide haberdar et 😊😊
Aminn inşallah bakalım hayırlısını versin Rabbim isteyen herkese 🥰 sitede belirtileri okumaktan gözlerim yamaştı zaten sürekli buradayım 😃🤭 yazarım mutlaka 😌

Aminn inşallah bakalım hayırlısını versin Rabbim isteyen herkese 🥰 sitede belirtileri okumaktan gözlerim yamaştı zaten sürekli buradayım 😃🤭 yazarım mutlaka 😌
🙏🏻🙏🏻 Haydi hayırlısıyla inşallah . Hahahah seni okadar iyi anlıyorum ki ama aslında yaptığımız doğru değil çünkü her gebelik kendine özel biliyo musun yani herkeste olan sende olmayabilir. Hoş belki bunu biliysun ama insan araştırmaktan merakından geri kalamıyor :)) neyse tatlı meraklar bunlar sonu güzel olsun inşallah 🙏🏻🥰🌸

Kizlar eylulun 18 de regli oldum korunmuyoruz suan esimle erken gebelik testi yapsam cikar mi reglim gecmeden kan testi yaptirmak istemiyorum uzulmemek icin

Back