Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle inanılmaz silik çizgilerle sakın kendinizi umutlandırmayın çok üzülürsünüz ondan dolayı söylüyorumEki Görüntüle 3555561
Kızlar çok ince bir çizgi softec markası gözle daha net görünüyor. Softec daha önce hiç yanıltmamıştı öyle olup sonra gittikçe koyulaşan var mı
6 günKaç gün var regle
Haklısınız bi yoklıyım dedm aynı durumda olan var mı diyeBöyle inanılmaz silik çizgilerle sakın kendinizi umutlandırmayın çok üzülürsünüz ondan dolayı söylüyorum
Güzel net bir çizgi gördüğünüz zaman kan vermenizi tavsiye ederim
Rabbim nasip etsin![]()
Baya varmış canım olsa bile çok erken regl tarihine 2-3 gün kala tekrarla bir daha
Teşekkür ederimmBaya varmış canım olsa bile çok erken regl tarihine 2-3 gün kala tekrarla bir daha
Rica ederim. Güzel haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederimm
İnşallah ya eşim yurtdışına gitti 1 buçuk yıl gelemeyecek işinden dolayıRica ederim. Güzel haberlerini bekliyoruz![]()
1 buçuk yıl ayrı mı olacaksınızİnşallah ya eşim yurtdışına gitti 1 buçuk yıl gelemeyecek işinden dolayı![]()
Evett 1 aylık izne gelmişti onu değerlendirdik inşallah tutar1 buçuk yıl ayrı mı olacaksınız![]()
İnşallah canım olmazsa da kendini üzme insanlar aylarca yıllarca uğraşıyor nasibi varsa olur zaten nasibi yoksa ne yapsan da olmaz . 1,5 yıl uzun değil yaEvett 1 aylık izne gelmişti onu değerlendirdik inşallah tutar![]()
Onsuzken insan teselli arıyorİnşallah canım olmazsa da kendini üzme insanlar aylarca yıllarca uğraşıyor nasibi varsa olur zaten nasibi yoksa ne yapsan da olmaz . 1,5 yıl uzun değil ya![]()
Eksik yazmışım pardon 1,5 yıl çok uzun süre değil mi yaOnsuzken insan teselli arıyor![]()
Ne gelir elden hataydayız evimiz yıkıldı yeniden inşa etmek kolay mıEksik yazmışım pardon 1,5 yıl çok uzun süre değil mi ya![]()
Ayyyy canım benim Rabbim kavuştursun yar ve yardımcınız olsun sayılı gün çabuk geçer boşver hamile değilsen de vardır bir hikmeti tabikiNe gelir elden hataydayız evimiz yıkıldı yeniden inşa etmek kolay mıaraba da evin altında kalınca hepten gitti her şeyimiz
Her şey Allah’ın takdiri varsa gönlümüze su serpilir yoksa da Rabb’imin hikmetidirAyyyy canım benim Rabbim kavuştursun yar ve yardımcınız olsun sayılı gün çabuk geçer boşver hamile değilsen de vardır bir hikmeti tabiki