• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testim

• Konu Sahibi Konu Sahibi cckse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cckse

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
249
67
13
23
IMG_2758.webp

Kızlar çok ince bir çizgi softec markası gözle daha net görünüyor. Softec daha önce hiç yanıltmamıştı öyle olup sonra gittikçe koyulaşan var mı

Eki Görüntüle 3555561
Kızlar çok ince bir çizgi softec markası gözle daha net görünüyor. Softec daha önce hiç yanıltmamıştı öyle olup sonra gittikçe koyulaşan var mı
Böyle inanılmaz silik çizgilerle sakın kendinizi umutlandırmayın çok üzülürsünüz ondan dolayı söylüyorum
Güzel net bir çizgi gördüğünüz zaman kan vermenizi tavsiye ederim
Rabbim nasip etsin🤍

Böyle inanılmaz silik çizgilerle sakın kendinizi umutlandırmayın çok üzülürsünüz ondan dolayı söylüyorum
Güzel net bir çizgi gördüğünüz zaman kan vermenizi tavsiye ederim
Rabbim nasip etsin🤍
Haklısınız bi yoklıyım dedm aynı durumda olan var mı diye

Evett 1 aylık izne gelmişti onu değerlendirdik inşallah tutar :(
İnşallah canım olmazsa da kendini üzme insanlar aylarca yıllarca uğraşıyor nasibi varsa olur zaten nasibi yoksa ne yapsan da olmaz . 1,5 yıl uzun değil ya 😔

Ne gelir elden hataydayız evimiz yıkıldı yeniden inşa etmek kolay mı :( araba da evin altında kalınca hepten gitti her şeyimiz
Ayyyy canım benim Rabbim kavuştursun yar ve yardımcınız olsun sayılı gün çabuk geçer boşver hamile değilsen de vardır bir hikmeti tabiki

Back
X