• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testim ikinci çizgi silik

Hillhill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
4
0
86
27
Merhaba arkadaşlar predictor early test aldım. Reglime 6 gun kala ve 4 gun kala yaptım 6 gun kalada da asiri silik bir cizgi cikmisti bugun 4 gun kala yine oyle. Gorsele ekledim. Hamile miyim? Silik olunca kimyasal gebelik vs diyorlar oyle mi bilemedim

Eklentiler

• IMG_20220630_054604.jpg
    IMG_20220630_054604.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 401
Bence hamilesin ama çok erken. Bende de böyle çıkmıştı gebeyim. Erken testler silik te olsa doğru gösteriyor. 2 gün sonra kan ver kardeşim 😍

Yaa insallah siz de ben de hayirlica sagliklica kucagimiza aliriz da 🤲 reglimi bekleyip kan vereyim sonucu burada da paylasayim insallah benim de net gebelik olur 🤲🙈

Bence hamilesin ama çok erken. Bende de böyle çıkmıştı gebeyim. Erken testler silik te olsa doğru gösteriyor. 2 gün sonra kan ver kardeşim 😍
Yaa insallah siz de ben de hayirlica sagliklica kucagimiza aliriz da 🤲 reglimi bekleyip kan vereyim sonucu burada da paylasayim insallah benim de net gebelik olur 🤲🙈

İnşallah. İlaç kullanıyorsanız regle engel olur progesteron östrojen. Bizimki tüp bebek olunca daha erken kan veriyoruz. Birbirimize dua edelim 🤲🏻

adet günüm yarın ama ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Sizce gerçekten hamile miyim. Ayrıca idrar yolu enfeksiyonu var bende ve eğer hamileysem bu bebeğe zarar verir mi?

Eklentiler

• E405AEC7-DE97-4C69-91A4-69C715EA068D.jpeg
    E405AEC7-DE97-4C69-91A4-69C715EA068D.jpeg
    136,3 KB · Görüntüleme: 515
Back
X