- 18 Şubat 2022
- 15
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi dolunaydurak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de gördüm Adetinize kaç gün varçok teşekkür ederim ben mi goruyorum sadece dedim ama sizde gormussunuz insallah vardir dua edin yarin tekrar yapicam
adetime 5 gün var ama duzensiz oldugum icin tam bilemiyorum bu arada testim 3 saat sonra bu şekilde oldu canimBen de gördüm Adetinize kaç gün var
Benimde böyle çıktı varla yok arası inşallah gebesindirkızlar merhaba ben mi hayali bir cizgi goruyorum yoksa boyle olup pozitiv sonuc alan var mi cok bebek istiyoruz rabbim herkeze nasip etsin
inşallah canim ya çok ama cok istiyorum yarin tekrar yapicam rabbim isteyen herkeze nasip etsinBenimde böyle çıktı varla yok arası inşallah gebesindir
Ben de aynı testi kullandım Bi gün kala yaptım silik çıkmıştı çıkmıştıadetime 5 gün var ama duzensiz oldugum icin tam bilemiyorum bu arada testim 3 saat sonra bu şekilde oldu canim
Sonucu banada söyler misin öğreninceinşallah canim ya çok ama cok istiyorum yarin tekrar yapicam rabbim isteyen herkeze nasip etsin
inşallah benimde vardır çok heycanliyimBen de aynı testi kullandım Bi gün kala yaptım silik çıkmıştı çıkmıştı
Birazcık sabırlı olman lazım adetin geçsin kan verinşallah benimde vardır çok heycanliyim
tabiki canım söylerim yarın tekrar test yapicam ama çıkmazsa diye çok korkuyorum ilk gebeligim olucak eger varsa tabiSonucu banada söyler misin öğrenince
Sonucu banada söyler misin öğrenince
adetim duzensiz oldugu icin bilemiyorum tam ocak 20 olmuştum en sonBirazcık sabırlı olman lazım adetin geçsin kan ver
tabiki canım söylerim yarın tekrar test yapicam ama çıkmazsa diye çok korkuyorum ilk gebeligim olucak eger varsa tabi
insallah canim dua et mutlaka haber vericemİnşallah vardır güzel haberlerini bekliyorum ♥
Tama işte Bi kaç gün sonra kan ver hemen hast gitme ben hemen gittim kese hemen gözükmüyor ondan sonra boşu boşuna morelimizi bozuyoruzadetim duzensiz oldugu icin bilemiyorum tam ocak 20 olmuştum en son