Erken gebelik testi????

Evet çok haklısın acele ettim. İnşallah hamileyimdir.

Evet çok haklısın acele ettim. İnşallah hamileyimdir.
Cnm ben erken gebelik testiyle öğrendim gebeligimi ama senbaya erken yapmışsın en hassas test bile reglden en fazla 6 gün öncesi için daha hassasi yok bide döllenme zmni rahme ilerlemesi ve yerleşmesi bunlarda vakit alan biyolojik olaylar ondan dolayı negatif olabilir inş hamilesindir reglden bi gün önce bile negatif sonuç alıp reg günü gebeligini öğrenenler var üzülme ve sabırla bekle meleğin sana geleceği günü bekliyor

Canim ben adete 4 gün kala yaptım erkrn gebelik testi iliskiden 5 gun sonra kesin sonuc dedi ama ben 12 gun sonra yaotjm silik çizgi çıktı sen çok erken yapmışsın ayrıca geç döllenme diye bi durumda var bence boşuna moralini Bozuyorsun ayrıca erken gebelik testi yerine kanda baktır o ğerçekten 5 gün sonra sonuç veriyi inş hamilesindir

Amin canım inşallah. Şimdi sabırla regl imi bekliyorum

İnşallah ca
inşallah canım inşallah

Adetime 8gun ya da 9gun kala kanda bile negatif çıktı benim ama sonradan pozitif gordum

Bende erken gebelik testi yaptim bugun ama cikmadi ama ben cok umutluyum ne kadar guvenilir bu test bilemiyorum

3liralık gebe testinde gebe çıktım erken gebelikte negatif çıktı güvenme bence

Eczaci yoksa yoktur dedi ve cok canim sıkıldi birde dun kahverengi leke geldi benden ufak ufak adet lekesi olsa bugun devami gelirdi diye dusunuyorum ama bu gebelik testi bilemiyorum

Bende betam 3000 civarıyk3n bile erken gwbelik testinde negatif çıktı hayali çizgi bile yoktu. 3 gün sonra 5 tl lik testlerden yaptım damlatır damlatmaz kıpkırmızı oldu. Erken gebelik testlerine bende güvenmiyorum

Bende guvenmek istemiyorum ama umudumu yitirdim sanirim

Kizlar yarin kan versem mi acaba ondada bis cukarsa cok uzulurum

Evet ilk ayim ama sanki 1 senedir olmuyomusum gbi davraniyorum bende taniyamiyorum kendimi ne merakliymisim hamis olmaya :)

Evet ilk ayim ama sanki 1 senedir olmuyomusum gbi davraniyorum bende taniyamiyorum kendimi ne merakliymisim hamis olmaya :)
Stres yapma dha cok yeniymişsin, gayet normal hamiş olmak istemen :) inş en kısa sürede nasip eder Rabbim

Amin insallah ama yarin gidip kan vermekte kararliyim

Selam kızlar hep yazıyorum buraya fikir almak için normalde 24 günde 1 adet oluyorum hiç gecikmem olmadı bugün 29.günüm hala adet olmadım bugün çok az gelen bi kahverengi akıntım oldu sizce ne olabilir ne yapmalıyım negatif bişi duycam diye doktora.gitmeye de korkuyorum

Gelen leke yerlesme lekesi olabilir sizi umutlandirmak istemem ama mutlaka yarin ilk idrarla cubuk test yapin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…