Evet çok haklısın acele ettim. İnşallah hamileyimdir.İlişkiden 5 gün sonra! Boşver sen o iddiaları. 5 günde yumurta ancak döllenir. Rahme yerleşmesi bir hafta idrarda çıkması bir hafta desen ilişkiden iki hafta sonra öğrenebilirsin en erken. O bile kesin sonuç olmaz. Değerin 5'i bulmuşsa pozitif görürsün ama 1500'e çıkmadan hamileyim diyemezsin. Yani senin en az iki hafta beklemen lazım test için. Regl günün geçmeden kendini pozitif ya da negatif diye şartlama. Hamileysen test yapmasan da hamilesindir zaten. Acele edip moralini bozma, regl gününe kadar umutla beklemek varken niye testle canını sıkıyorsun ki.
Cnm ben erken gebelik testiyle öğrendim gebeligimi ama senbaya erken yapmışsın en hassas test bile reglden en fazla 6 gün öncesi için daha hassasi yok bide döllenme zmni rahme ilerlemesi ve yerleşmesi bunlarda vakit alan biyolojik olaylar ondan dolayı negatif olabilir inş hamilesindir reglden bi gün önce bile negatif sonuç alıp reg günü gebeligini öğrenenler var üzülme ve sabırla bekle meleğin sana geleceği günü bekliyorEvet çok haklısın acele ettim. İnşallah hamileyimdir.
Canim ben adete 4 gün kala yaptım erkrn gebelik testi iliskiden 5 gun sonra kesin sonuc dedi ama ben 12 gun sonra yaotjm silik çizgi çıktı sen çok erken yapmışsın ayrıca geç döllenme diye bi durumda var bence boşuna moralini Bozuyorsun ayrıca erken gebelik testi yerine kanda baktır o ğerçekten 5 gün sonra sonuç veriyi inş hamilesindirYa kızlar moralim çok bozuk. Geçen hafta yumurtlama haftamdi degerlendirdim. Bugün 9 gün oldu. Adetime de 8 gün var. Ben de dayanamadım erken gebelik testi aldım yaptım. Negatif çıktı. Üzerinde ilişkiden 5 gun sonra yapabilirsiniz yazıyor. Kendimi çok kurmuştum kesin kalmisimdir diye. Çok bel ağrım var goguslerim hassaslasti ve kasigimda batma var. Bu durumu yaşayan var mı? ? Yardım lütfen
Amin canım inşallah. Şimdi sabırla regl imi bekliyorumCnm ben erken gebelik testiyle öğrendim gebeligimi ama senbaya erken yapmışsın en hassas test bile reglden en fazla 6 gün öncesi için daha hassasi yok bide döllenme zmni rahme ilerlemesi ve yerleşmesi bunlarda vakit alan biyolojik olaylar ondan dolayı negatif olabilir inş hamilesindir reglden bi gün önce bile negatif sonuç alıp reg günü gebeligini öğrenenler var üzülme ve sabırla bekle meleğin sana geleceği günü bekliyor
inşallah canım inşallahCanim ben adete 4 gün kala yaptım erkrn gebelik testi iliskiden 5 gun sonra kesin sonuc dedi ama ben 12 gun sonra yaotjm silik çizgi çıktı sen çok erken yapmışsın ayrıca geç döllenme diye bi durumda var bence boşuna moralini Bozuyorsun ayrıca erken gebelik testi yerine kanda baktır o ğerçekten 5 gün sonra sonuç veriyi inş hamilesindir
Ya kızlar moralim çok bozuk. Geçen hafta yumurtlama haftamdi degerlendirdim. Bugün 9 gün oldu. Adetime de 8 gün var. Ben de dayanamadım erken gebelik testi aldım yaptım. Negatif çıktı. Üzerinde ilişkiden 5 gun sonra yapabilirsiniz yazıyor. Kendimi çok kurmuştum kesin kalmisimdir diye. Çok bel ağrım var goguslerim hassaslasti ve kasigimda batma var. Bu durumu yaşayan var mı? ? Yardım lütfen
Hadi yaa... adetim yarın. Bakalım gecikecek mi ne olacak ? Sağol canım. İnşallah ben de de pozitif çıkarAdetime 8gun ya da 9gun kala kanda bile negatif çıktı benim ama sonradan pozitif gordum
Hadi yaa... adetim yarın. Bakalım gecikecek mi ne olacak ? Sağol canım. İnşallah ben de de pozitif çıkar
Neden bu kadar acele ederek kendini yıpratıyorsun sabır gerektiren bir süreç bu,azıcık sabret :) batını bekleKizlar yarin kan versem mi acaba ondada bis cukarsa cok uzulurum
Stres yapma dha cok yeniymişsin, gayet normal hamiş olmak istemen :) inş en kısa sürede nasip eder RabbimEvet ilk ayim ama sanki 1 senedir olmuyomusum gbi davraniyorum bende taniyamiyorum kendimi ne merakliymisim hamis olmaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?