- 28 Ocak 2015
- 428
- 220
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala ayni silince peceteyi biraz iceri sokunca.geliyor normal sildimmi birsey yok ay kafayi yiucem hastalandimda diyemiuorum hastanmadimda diyemiyorum ...Akmamis daha ama pembe lekelenme yerleşme belki de
Hala ayni silince peceteyi biraz iceri sokunca.geliyor normal sildimmi birsey yok ay kafayi yiucem hastalandimda diyemiuorum hastanmadimda diyemiyorum ...
Ya sagolun desteginiz icin allahim bagislasin kizini saglikla buyusun insallah .. benim kafam hakketen cok karisti ..kanaman nasil oluuordu ? Rengi acik miydi yogunlugu ve zmaani ne kadardicanım dur stres yapma hemen ben kızımda 8 ay bu şekilde yaşadım hatta 10 haftalıkken bildiğin kırmızı kanama oldu kesin düştü dedik ama çok şükür şimdi 3 yaşında :)
bak ben hamile olduğumu öğrendiğim günün akşamı başladı bu da bat tan 1 gün sonra falandı .. kanama çok açık pembe geldi sonra çamur rengine döndü hemen doktora gittik progestan falan verdi bebek tutunsun diye sonra bi kaç gün içinde kesildi günlük ped kullanıyordum düşün.. sonra 10 haftalıkken bildiğin kırmızı kan aktı bacaklarımdan panik olduk tabi hemen hastaneye gittik doktor baktı bebeğin kesesi rahim azını kapatmış düşmemiş dedi :) şimdi yine hamileyim ve lütfen stres yapma adet olsaydı şimdiye kadar çoktan artardı kanaman .. ama yinede çok ümitlenme hayal kırıklığı olmasın canım sadece iyi düşün ki iyi olsun uzun oldu kusura bakmaYa sagolun desteginiz icin allahim bagislasin kizini saglikla buyusun insallah .. benim kafam hakketen cok karisti ..kanaman nasil oluuordu ? Rengi acik miydi yogunlugu ve zmaani ne kadardi
Cok ama cok sagol ya simdi ozaman yarin sabah uyandigimda hala boyle ise doktora gitmem gerekiyor anladigim kadari ile bekleyim diyordum ben 2 gun .. aslinda haklisin ben hasta oldugumu cmaasirimdaki lekeden anliyordum yani ole.silip bakmak falan diil ... vucut bu kadarmi kendini hamile sanar diyroum sabahtan beri ama bu leke geleli oglen 1 gibi falandi bu saat oldu hala yok ortada biraey tum dengem bozuldu strestenmi akmiuor acaba diycem ama oyle birsey olmaz heralde demi ?bak ben hamile olduğumu öğrendiğim günün akşamı başladı bu da bat tan 1 gün sonra falandı .. kanama çok açık pembe geldi sonra çamur rengine döndü hemen doktora gittik progestan falan verdi bebek tutunsun diye sonra bi kaç gün içinde kesildi günlük ped kullanıyordum düşün.. sonra 10 haftalıkken bildiğin kırmızı kan aktı bacaklarımdan panik olduk tabi hemen hastaneye gittik doktor baktı bebeğin kesesi rahim azını kapatmış düşmemiş dedi :) şimdi yine hamileyim ve lütfen stres yapma adet olsaydı şimdiye kadar çoktan artardı kanaman .. ama yinede çok ümitlenme hayal kırıklığı olmasın canım sadece iyi düşün ki iyi olsun uzun oldu kusura bakma
Cok ama cok sagol ya simdi ozaman yarin sabah uyandigimda hala boyle ise doktora gitmem gerekiyor anladigim kadari ile bekleyim diyordum ben 2 gun .. aslinda haklisin ben hasta oldugumu cmaasirimdaki lekeden anliyordum yani ole.silip bakmak falan diil ... vucut bu kadarmi kendini hamile sanar diyroum sabahtan beri ama bu leke geleli oglen 1 gibi falandi bu saat oldu hala yok ortada biraey tum dengem bozuldu strestenmi akmiuor acaba diycem ama oyle birsey olmaz heralde demi ?
Oyle yapacagim evet sabah belli olr zaten.gelip gelmedigicanım bak ümitlendirmek istemem net bişey söylemek çok zor aslında.. ama bu durum çokta normal sayılmaz aslında eğer gebelik varsa düşük riskin olduğu anlamına da gelir allah korusun.. ben 8 ay düşük olmasın diye iğne ve ilaçlarla yatarak yaşadım ne kadar erken gidersen o kadar erken önlem alırsın sen yarın sabah git doktora kanama başlamazsa
bende bütün belirtiler bıçak kesildi anlamadım bişi ya :/Canm seninle adet tarihlerimiz ayni benm takvime gore 5 mart ama 6 martta beklyrum kasiklrmda tuhaf bir agri gbi aci gbi bisey var dun karn altinda defisik bi batar gbi bsey oldu anlikti kimildayamdm insallah bebegimdendir allahim hepimize versinnnnn
Bende hicbir belirti kesilmedi aksine artti ve bugun hastayim tam olarak adetin gecikmesini bekle ve ozaman emin ol hicbir belirti hamilelige kesin gozuyle baktirmasin sana vucut yapiyorbende bütün belirtiler bıçak kesildi anlamadım bişi ya :/
yok yok adetim bi hafta gecikmeden test yapmaya tövbeliyim artık :/Bende hicbir belirti kesilmedi aksine artti ve bugun hastayim tam olarak adetin gecikmesini bekle ve ozaman emin ol hicbir belirti hamilelige kesin gozuyle baktirmasin sana vucut yapiyor
En iyisini yaparsin ben daha 3 aylik evliyim ama bedenim bu ay resmen bele dalga gectiyok yok adetim bi hafta gecikmeden test yapmaya tövbeliyim artık :/
Sende bir gelisme varmi merak ettimCanım ne yaptın bi gelişme varmi
En iyisini yaparsin ben daha 3 aylik evliyim ama bedenim bu ay resmen bele dalga gecti
Amin sagolasin kismet degilmis bu ay bakalim ... beraber kaliriz bu ay ne dersin :)sendemi adet oldun canım ya ben de sana dua ettiydim hayırlısı rabbim bidahaki aya nasip etsin
Amin sagolasin kismet degilmis bu ay bakalim ... beraber kaliriz bu ay ne dersin :)
Amin ... atrs olcme ve ovulasyon bu ay deniyceminş. canım ya hayırlı saglıklı bebişlerimiz olur