Erken gebelik testi

Merhaba kızlar. Bende 6 aylık evliyim daha erken biliyorum ama çok istiyorum bebişim olsun :) yumurtlama dönemimde ve bir gün önce ilişki yaşadık eşimle. yani 13 ve 14. günlerde. şuan adetime 6 gün kaldı ama ben çok heyecanlıyım. erken gebelik testi alsam çıkar mı sizce? Bi de hiç sizin anlattığınız gibi gebelik belirtim yok sadece bi kaç gün önce kasık ağrım oldu ara ara o kadar. Ama umutlanıyorum işte :KK43:

Bizlerin bu hamilelik takintilari yuzunden beynimiz dalga geçiyor bizimle bunu anladim benim bu ay adetim 1 hafta gecti test aldim negatif çıktı:110:

semiramelek arkadaşım sorma ya. nedir bu takıntı bu kadar ama içimizden geliyo elimizde değil. bende bugün test aldım yaptım negatif çıktı :KK43: adetime daha 5 gün var. dayanamadım yaptım :)

G
semiramelek arkadaşım sorma ya. nedir bu takıntı bu kadar ama içimizden geliyo elimizde değil. bende bugün test aldım yaptım negatif çıktı :KK43: adetime daha 5 gün var. dayanamadım yaptım :)
Geçen ayda böle oldu sonra adet oldum bu ayda gecikti belki dedim ama olmadi pazartesiye kadar beklicem dr gidicem olmazsa dr kalsa bekle diyor 5 aylik evliyim ama sanirim düzgün bir dr ta bulmak mesele ultrasonla bakiyor bisi yok iyisin diyor hani bi genel tetkik yapayim vs demiyor

G
Geçen ayda böle oldu sonra adet oldum bu ayda gecikti belki dedim ama olmadi pazartesiye kadar beklicem dr gidicem olmazsa dr kalsa bekle diyor 5 aylik evliyim ama sanirim düzgün bir dr ta bulmak mesele ultrasonla bakiyor bisi yok iyisin diyor hani bi genel tetkik yapayim vs demiyor
sende gidip direk gebelik testi yaptırcam diye giriş yap hastaneye canım. kanda bakarlar zaten hemn. sonra doktora gösterirsin. hem daha garanti olur

sende gidip direk gebelik testi yaptırcam diye giriş yap hastaneye canım. kanda bakarlar zaten hemn. sonra doktora gösterirsin. hem daha garanti olur
Canım gebelik yoksa bile neden gecikme oluyor bu defada o kemiriyor insanin beynini sende bence adetini bekle bi kac gun gecsin oyle test yap:KK51:

merhaba kızlar 06.02.2015de normal adetimi oldum 5 gün sürdü sonraki adetim ise 07.03.2015 de oldum sadece ilk gün normal gelir gibi oldu ama adetim çok az geldi 4 gün sürdü fakar günde bir yaprak orkit doldurmadı kahverengi lekenlenme seklinde oldu asırı yorgunluk var bu aralar sag kasıgım agrıyor arada midem bulanıyor yada yanıyor ve 3 gundur ishalim ve ben myrolon (dogumkontrolhapı) kullanıyorum hamile olabilirmiyim ?[/QUOTEsondurum nedir merak ettim.d

Merhaba kızlar. Bende 6 aylık evliyim daha erken biliyorum ama çok istiyorum bebişim olsun :) yumurtlama dönemimde ve bir gün önce ilişki yaşadık eşimle. yani 13 ve 14. günlerde. şuan adetime 6 gün kaldı ama ben çok heyecanlıyım. erken gebelik testi alsam çıkar mı sizce? Bi de hiç sizin anlattığınız gibi gebelik belirtim yok sadece bi kaç gün önce kasık ağrım oldu ara ara o kadar. Ama umutlanıyorum işte :KK43:
kasik agrisibgaz sancisi gibimi ?

Bizlerin bu hamilelik takintilari yuzunden beynimiz dalga geçiyor bizimle bunu anladim benim bu ay adetim 1 hafta gecti test aldim negatif çıktı:110:
evet gecen ay bana oynadi oyle guzel oynadiki beynim ayakya alkisladim :) bu ay sukurlerbolsun ovulasyon ile yakaladim

moral bozma gec dollenme.olabiliyor baxilarinda kirmizialri gormeden uzulme

G

arkadaşlar mrh adetim 1 gün geçti kasımda sancı var oldum olacam gibi ama bişe yok bu ay 2 gün kasığım ağrıdı merakımdan eczaneden test aldım bugün yaptım sabah ama negatif çıktı erken olduğu içindir değilmi bilgilendiririseniz sevinirim arkadaşlar :KK43:

arkadaşlar mrh adetim 1 gün geçti kasımda sancı var oldum olacam gibi ama bişe yok bu ay 2 gün kasığım ağrıdı merakımdan eczaneden test aldım bugün yaptım sabah ama negatif çıktı erken olduğu içindir değilmi bilgilendiririseniz sevinirim arkadaşlar :KK43:
Canim ne oldu varmi bi gelisme cok umitlenme yindede olmaya bilir hayirlisi olsn

Arkadaşlar gebe olduğunuzu hissetseniz bile regl geçmeden yatığınız testlerde göremiyorsunuz....Örnek olarak ben son güne kadar hep sonradan çıkan çizgiyle avundum tamam doğruymuş ama regl günümde hemen çıktığında anladımki reglden önce tamamen psukolojik gebeyim şu an Allah nasip ederse 2. olacak bir oğlum var 6 yaşında ben 34 yaşındayım.İlk gebeligimdede bu siteye çok baktım yani 2008 de çok yararlı bir site gebelik testlerinin önce yapılma durumu hariç....evet tüm belirtileri yaşadım fakat regl günü hariç 25 test yaptım(bu gerçek gül.eyin on gun kala başladım) ama regl gunu gelmeden göremedum çift çizgiyi ki oda silikti.Oğlumdada önceki testlerde deil regl günümde çıkmıştı...Sizleri çok çok iyi anlıyorum yine defalarca test yapacağınızıda biliyorum bende okuyup okuyup yinede yaptım :) hakkınızda hayırlısı olsun sağlıklı uzun ömürlü bebekleriniz olsun en kısa sürede....Tek ricam okuyan olursa bir kızım olsun çok istiyorum bana dua etmeden geçmesin tabiki önce eli ayağı düzgün,sağlıklı hayırlı bir evlat olsun...Oğlumada uzun ömür nasip etsin Mevlam....

Songül belirtilerinize güvenin özellikle ovulasyondan sonra başladıysa ilk sinyali göğüsler veriyor on gun önce falan .akıntıya kulak asmayın eğer yoksa tabi bende akıntı falan yok.Testi tekrarlayın günün geçtiyse ama geç yazdım belmide ya hamilesin yada bu ay bekliyorsun yine.

Gebelik testleri yumurtlama gününüze bağlı olarak sonucu gösteriyor. Ben mart ayında dört aylık bebeğimi kaybettim. Adetime dört gün kala NORMAL testle öğrendim. Adetlerim düzenlidir. Bu arada pred.r isimli erken gebelik testine güvenmeyin yanıltıyor.

X