Erken gebelik testi????

kuzum87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
118
42
98
İstanbul
Ya kızlar moralim çok bozuk. Geçen hafta yumurtlama haftamdi degerlendirdim. Bugün 9 gün oldu. Adetime de 8 gün var. Ben de dayanamadım erken gebelik testi aldım yaptım. Negatif çıktı. Üzerinde ilişkiden 5 gun sonra yapabilirsiniz yazıyor. Kendimi çok kurmuştum kesin kalmisimdir diye. Çok bel ağrım var goguslerim hassaslasti ve kasigimda batma var. Bu durumu yaşayan var mı? ? Yardım lütfen

Cnm bnmki 7 gun adetim gecikti bu sabah yptim.Hayalet bi cizgi var bikac gundaha bklicem tekrar ypcam.Adetin geciksin oyle yap

Canım çok erken değil mi zaten bebeğim döllenmesi ve Rahime yerleşmesi 7 8 günü buluyor bebek Rahime yerleştikten sonra gebelik hormonu bhcg salgılanmaya başlanıyor ve bunun kanda görülmesi de 2 günü buluyormuş çok araştırma yaptım oradan biliyorum bence ümidini şakın kaybetme ve ilişkiden 12 gün sonra testi tekrarla net sonuç alırsın diye düşünüyorum

Evet çok erken ama baktım sonuç veriyor diyor dayanamadım yaptım bende. Tamam bklicem bakalım inşallah cikar

Nedense ben o erken gebelik testlerine hiç güvenmiyorum

İlişkiden 5 gün sonra! Boşver sen o iddiaları. 5 günde yumurta ancak döllenir. Rahme yerleşmesi bir hafta idrarda çıkması bir hafta desen ilişkiden iki hafta sonra öğrenebilirsin en erken. O bile kesin sonuç olmaz. Değerin 5'i bulmuşsa pozitif görürsün ama 1500'e çıkmadan hamileyim diyemezsin. Yani senin en az iki hafta beklemen lazım test için. Regl günün geçmeden kendini pozitif ya da negatif diye şartlama. Hamileysen test yapmasan da hamilesindir zaten. Acele edip moralini bozma, regl gününe kadar umutla beklemek varken niye testle canını sıkıyorsun ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…