- 14 Mart 2025
- 63
- 23
- 3
- 26
- Konu Sahibi baharindali98
Çok teşekkür ederimInsallah ya hamişlerin duası kabul olurmuş teşekkür ederimm sizinkinide Rabbım kucağınıza almayi nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimInsallah ya hamişlerin duası kabul olurmuş teşekkür ederimm sizinkinide Rabbım kucağınıza almayi nasip etsin
benimde 3gun gecikti test yaptm negatif çıktıReglim 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı. Adet olacak gibi ağrım var ve göğüs ucum şişik ve koyu, hassaslık da var. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden heveslenemiyorum. Sizce durum nedir
Gec döllenme olabilir yada hormonal başka şeyler az daha bekleyin tekrar edin testi en azından 3 gün falanbenimde 3gun gecikti test yaptm negatif çıktı
Merhaba benim de böyle hatta cok zor görünen bi gölge çizgi var gibi. Efekt yaptım normalde bugün olmam lazımdı ama olmadım regl olcak gibi baş ve bel ağrım da var bilmiyorum gerçi kuruma da olabilir. Fotoğrafı bi değerlendirebilir misiniz?Bende böyle bir çizgi ile öğrenmiştim geçmişte yaşadığın üzücü olayları düşünüp molarini hiç bozma geleceğe odaklan güzel düşünelim güzel olsun ama çizgi belirgin bence kan tahlili ver varsa muhakkak çıkacaktır bende bugun yaptım ve aşırı silik umutla bekliyorum
Merhaba benimde reglime 3 gün var kaset test yaptım dün yapar yapmaz hayali cizgi gördüm sonra belirginleşti sizce hamile miyimReglim 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı. Adet olacak gibi ağrım var ve göğüs ucum şişik ve koyu, hassaslık da var. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden heveslenemiyorum. Sizce durum nedir
Hangi marka buAynı marka gebelik testim saatler sonra bu şekilde çıktı
Sizce gebelik var mıdır
Prodoctor erken gebelikHangi marka bu
Prodoctor erken gebelik
Teşekkürler, önerdiğiniz bir test var mı acabaBen prodoctora pek güvenmiyorun, hele ki üzerinden saatler geçtiyse. Bence testi tekrarlayın. Umarım vardır
Ben predictor ve laboquick kullanıyorum hata payı pek yokTeşekkürler, önerdiğiniz bir test var mı acaba
Ben predictor ve laboquick kullanıyorum hata payı pek yok
İnşallah vardırÇok teşekkürler.
Eğer gebelik olursa sonucu yazarım buraya:)