- 30 Kasım 2024
- 100
- 30
- 13
- 33
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
En güvenilir en net sonuç gösteren erken gebelik testi markası hangisi kızlar önerilerinizi alabilir miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prodoctor erken gebelik testi en iyilerinden diyebilirim asla yalancı pozitif vermiyorEn güvenilir en net sonuç gösteren erken gebelik testi markası hangisi kızlar önerilerinizi alabilir miyim?
Tamam teşekkür ederim peki sizde beklenen adetten kaç gün önce yapsam varsa hamilelik gösterirProdoctor erken gebelik testi en iyilerinden diyebilirim asla yalancı pozitif vermiyor
Ben adetimden 4 gün önce bu markayla pozitif görmüştümTamam teşekkür ederim peki sizde beklenen adetten kaç gün önce yapsam varsa hamilelik gösterir
6 gün öncesine kadar gösteriyor diye biliyorumTamam teşekkür ederim peki sizde beklenen adetten kaç gün önce yapsam varsa hamilelik gösterir
Çok çok teşekkür ederim6 gün öncesine kadar gösteriyor diye biliyorum
Sonucu buraya paylaşırsanız merak ettimÇok çok teşekkür ederim![]()
Tamam yazarım mutlakaSonucu buraya paylaşırsanız merak ettim![]()
Benim her ay düzenli belirtilerim oluyodu hepsi negatif çıkıyodu yumurtlamam erken oluyomuş benim meğerse hiç beklemediğim ve belirtimin sadece kasık batması ve bel ağrısı olduğu ay gebe olduğumu öğrendim inşallah sizinde mutlu haberinizi alırızTamam yazarım mutlakatam emin olamamakla birlikte galiba bu ay biraz erken yumurtladim. Normalde 14. Gün olurya ben 9. Gün gördüm yumurtlamayı değerlendirdim ama tabi olurmu tutar mı bilemem. Malum gebelik isteyince de sabırsız oluyor insan 2 mart bat günüm ama birkaç gün önceden yapsam mı test diyorum birkaç gündür kasıklarımda ufak ufak batmalar var başka belirti yok
İnşallah ya bakalım hayırlısıBenim her ay düzenli belirtilerim oluyodu hepsi negatif çıkıyodu yumurtlamam erken oluyomuş benim meğerse hiç beklemediğim ve belirtimin sadece kasık batması ve bel ağrısı olduğu ay gebe olduğumu öğrendim inşallah sizinde mutlu haberinizi alırız![]()
Balımm Awoxx kesinlikle hiç kuruma çizgisi bile çıkarmadı asdf tecrübe ettim 5 tane yaptımEn güvenilir en net sonuç gösteren erken gebelik testi markası hangisi kızlar önerilerinizi alabilir miyim?
Evet ya çok haklısınız sürekli beklenen adet gününden 14 gün önce yumurtlamanız olur ona göre ilişkiye girin derler ama hiç de öyle olmuyor bence herkesin farklılık gösteriyorBenim her ay düzenli belirtilerim oluyodu hepsi negatif çıkıyodu yumurtlamam erken oluyomuş benim meğerse hiç beklemediğim ve belirtimin sadece kasık batması ve bel ağrısı olduğu ay gebe olduğumu öğrendim inşallah sizinde mutlu haberinizi alırız![]()
Tamam bı bakiyim de alcam teşekkür ederimBalımm Awoxx kesinlikle hiç kuruma çizgisi bile çıkarmadı asdf tecrübe ettim 5 tane yaptım![]()
İnşaAllah sen çiftt çizgiyi görürsünTamam bı bakiyim de alcam teşekkür ederim![]()
Bana da öyle dediler meğer adetimin bittiği gün yumurtluyormuşumEvet ya çok haklısınız sürekli beklenen adet gününden 14 gün önce yumurtlamanız olur ona göre ilişkiye girin derler ama hiç de öyle olmuyor bence herkesin farklılık gösteriyor
İnşallah çok teşekkür ederim ve inşallah sende tez zamanda çift çizgi görürsün isteyen herkese nasip etsin rabbimİnşaAllah sen çiftt çizgiyi görürsün![]()
Ahh inşaAllah güzelim yaİnşallah çok teşekkür ederim ve inşallah sende tez zamanda çift çizgi görürsün isteyen herkese nasip etsin rabbim![]()