• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

busraguldur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
5
0
1
27
Kızlar erken gebelik testi yaptım 5 tanesinde silik ve çift çizgi hastaneye gittik özele çıkmadı.eve geldim gene erken gebelik testi yaptım pozitif silik çizgi çıktı fakat bugün başka marka aldım erken gebelik testi ondada negatif çıktı.bu durumu anlayamadım

Kızlar erken gebelik testi yaptım 5 tanesinde silik ve çift çizgi hastaneye gittik özele çıkmadı.eve geldim gene erken gebelik testi yaptım pozitif silik çizgi çıktı fakat bugün başka marka aldım erken gebelik testi ondada negatif çıktı.bu durumu anlayamadım
Bazı markalarda yalancı pozitif çıkabiliyor artımed daysdoctor bende yalancı pozitif çıkarmıştı

Evet bende ondan yaptım 5 tane bide hep pozitif çıktı sonra başka marka aldım çıkmadı yani hamilelik yokmudur 🥲
İnşaAllah vardır canım ama bu markalar maalesef yalancı pozitif çıkarıyor. Benimde başıma geçen senelerde geldi 4/5 tane yaptım silik bile değil tam iki çizgi çıkıyordu sonuç negatif olmuştu

Ben nasıl olsa hamile değilimdir boş şüphedir diye eczaneden en uygun fiyatlı erken gebelik testlerinden birini almıştım. Markası softec. Gebeliğimi çok erken öğrenmiş oldum. İsterseniz bi deneyin.

Ben nasıl olsa hamile değilimdir boş şüphedir diye eczaneden en uygun fiyatlı erken gebelik testlerinden birini almıştım. Markası softec. Gebeliğimi çok erken öğrenmiş oldum. İsterseniz bi deneyin.
Teşekkür ederim.onuda alıp denicem.rabbim nasip etsin inşallah 😢

IMG_9876.jpeg

Kızlar yorumlar mısınız adetime 2 gün var ama başka konularda aritmed marka yanlış gösterebiliyor diyenler oldu 🥲

İnşalllah canım çok ümitliyim bakalım 🙏🙏
Canım doğru olup olmadığını öğrenmek için vücut ısısına bak vücut ısın 36.6 üstü çıkarsa gebe olabilirsin. Ama düşük çıkarsa adete 1-2 kala düşerse zaten soğukluktan anlarsın pozitif demektir normalde ısını biliyor musun

Canım doğru olup olmadığını öğrenmek için vücut ısısına bak vücut ısın 36.6 üstü çıkarsa gebe olabilirsin. Ama düşük çıkarsa adete 1-2 kala düşerse zaten soğukluktan anlarsın pozitif demektir normalde ısını biliyor musun
Bilmiyorum canım hiç ateş ölçerim yok bakalım pazar adet olmam lazım onu bekliyorum Salı günüde adet olmaz isem kanveecegim sağlık ocağında🙏

Bugün adet günümdü olmadım normalde 2 gün falan hep gecikir göğüslerim şiser hiç böyle şeyler olmadı sarı akıntım var koyu lastik gibi kan verdim cuma günü beta 0.2 çıktı 🥲 ne zaman doğru gösterir ki kan olsa çıkardı 🥲
Cnm streste yapma düşünmemeye çalış biraz bekle olmadıysan yine kan ver

Kızlar çok heyecanlıyım 1 saat önce test yaptım bebeteym ve pirediktor ikiside sanki pozitif çıktı ve 3 dk içinde çıktı sizde bakın testlerime kan verdim az önce 2 saate çıkar dediler hanımlar elim ayağım titriyo dua edin

Eklentiler

• 1000141125.jpg
    1000141125.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 67
Back