- 14 Aralık 2023
- 820
- 254
- 28
-
- Konu Sahibi kadingibikadiinnn
Alttakine bak bakalımgöremedim ben
kuruma çizgisi gibi ama ya. pembe olması lazım benceAlttakine bak bakalımkoyulaştırdım
İnşallah ama kuruma çizgisi olma ihtimali yüksekBen görüyorum silik bir çizgi. İnşallah vardır. Gönlünüze göre olsun
Olabilir yarın sabah ilk idrarla yapsanız daha iyi olurİnşallah ama kuruma çizgisi olma ihtimali yüksek
Zaten umudum yoktu ama bir kere daha başıma geldiği için paylaşmak istedim bu sefer çünkü regl olacak gibi hissetmiyorum ama bişey de hissetmiyorumkuruma çizgisi gibi ama ya. pembe olması lazım bence
Çok teşekkür ederimOlabilir yarın sabah ilk idrarla yapsanız daha iyi olur
inşallah vardır vallaZaten umudum yoktu ama bir kere daha başıma geldiği için paylaşmak istedim bu sefer çünkü regl olacak gibi hissetmiyorum ama bişey de hissetmiyorum
İnşallah vardırinşallah vardır vallaregl olmadıkça umut var
ederimmİnşallah vardırsiz dua edin tekrardan sürekli hatırlatacağım
2 gün var canımKaç gün var regl ye ? Ben göremedim maalesef
Elimde başka test yok bir taneydi aylarca bekletmiştim onu regl gecikmem olunca kullanırım demiştim sağ olsun hiç gecikmedim ben de şansımı denemek istedimYarın sabah erken gebelik testi yap istersen
Güzel telaşeler bunlarElimde başka test yok bir taneydi aylarca bekletmiştim onu regl gecikmem olunca kullanırım demiştim sağ olsun hiç gecikmedim ben de şansımı denemek istedimgeciktirmem 5 gün sonra tekrar yaparım
İnşallah gebeysem tabi kiGüzel telaşeler bunlarAllah sağlıklı bi hamilelik nasip etsin