ERKEN GEBELİK TESTİ

kaju sever

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
3
2
6
28
Kızlar selam. En son 16 eylülde regl oldum ve reglimden sonra yumurtlama dönemlerimi takip ettim. Ona göre gün aşırı ilişki yasadık eşimle. Normalde regl döngüm 28 gün yada aynı gün oluyorum. Yine en kötü ihtimal 16 ekimde olursam diye düşünüyorum. Sizce erken gebelik testi alıp yapsam mı? Negatif çıkmasından korkuyorum yoksa pazartesiyi mi beklesem? Emin olamıyorum

Erken yanıltabiliyor. Normal kaset test yapabilirsin sabah 1 gün kalmış çıkacaktır

Bende erken gebelikte de öğrenmiştim kaset de çıkmıştı

Bende aynı durumdayım. Pazartesiyi bekliyorum. Ama burda önemli olan yumurtlama günü bunu biliyorsan yumurtlama günü üzerine 11 12 gün sonra da çıkabiliyor testlerde. Pik günün baslardaysa sabah hcg testine bak. Benim catlama 6 si olduğu için pazartesiyi beklemek zorundayım.

Benim 1ekimdeydi yumurtlama. Kac gündür uyuyamıyorum acaba mı demeekten şu düşünceden kurtulmak istiyorum artık :))

Kaset yada erken gebelik ne yaparsan çıkacaktır bence.. Çünkü ben yumurtlamadan 9 gün sonra erken testle görmüştüm sonraki gün kasatte de çıkmıştı. Evde varsa yap bence. Umarım hamilesindir

Benim 1ekimdeydi yumurtlama. Kac gündür uyuyamıyorum acaba mı demeekten şu düşünceden kurtulmak istiyorum artık :))
Merhaba benim de yumurtlama 1 ekim idi regl 18 veya 19 test yaptım yaklaşık 1 haftadır bel ağrım regl sancım var başka bir şeyim yok teste bakar mısınız

Eklentiler

• B3F73E28-490F-4C6B-95D3-2A1B385539C2.jpeg
    81,4 KB · Görüntüleme: 176
  • C0DE7829-B33D-453A-9076-AB020EAF0010.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 180
  • 14D2E918-E7C0-43DC-A3EC-447B3CF199FA.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 168
Benimde 2 ekim catlama gunum bugun regl olmam gereken gun yani 17 ekimdi ancak olmadim erken gebelik testinde silik cizgi cokti sizde yapon eger varsa vikar muhtemelen

Arkadaşlar merhaba reglime 5 gün kala erken gebelik testi yaptim silik çizgi cıkti.sonra gittim eczaden tekrar erken gebelik testi aldim negatif gibiydi anlayamadim cunku idrarim cok az geldi ertesi gun sabah yaptigim teste baktim hayalet cizgi..bugun 4 gun var reglime normal kaset test yaptim negatif..kaset test icin erkenmiydi acaba kafam cok karisti suan cesaretim yok tekrar test yapmaya

En güzeli adetin geçmesini bekleyin. Şimdi öğrenseniz bile kimyasal olma ihtimali var. Bizzat yaşadım. Kan testinde çıkmasına rağmen battan bir hafta sonda adetle gitti. Kimyasalmış. Zor biliyorum ama sonraki hayal kırıklığı daha kötü inanın

Merhaba, test yaptınız mı?

Benim testimde bugün böyle çıktı tüp bebek tedavisi görüyorum transferin 6. Günü sizce durum ne kızlar yardımcı olur musunuz?

Merhaba sanırım aramızda bir hafta var bişey soracaktım ara ara miğde bulantisi değilde çok teniste zehirlenmisim gibi hissediyorum siz nasılsınız wramiz baya yakın o yüzden rahatsız ettim sizi

Benim de yumurtlama 19 undaydu 20 sinde birliktelik oldu şimdi de 8 gün geçiyor aşırı uykum var bide hafif tiksinme göğüs ve sol kasikda ağrı oluyor umarım hayırlı haberler alırız

Benim de yumurtlama 19 undaydu 20 sinde birliktelik oldu şimdi de 8 gün geçiyor aşırı uykum var bide hafif tiksinme göğüs ve sol kasikda ağrı oluyor umarım hayırlı haberler alırız
8 gün geçti ve hiç merak edip test yapmadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…