Tamam bekliyorum bakalım keyfimin olmasınıAdet gecikmesi olduysa çıkması lazım canım bence yap

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bekliyorum bakalım keyfimin olmasınıAdet gecikmesi olduysa çıkması lazım canım bence yap
Foto yükleyeceğin zaman Google den gir uygulama dan foto yüklenmiyor bilgin olsunTamam bekliyorum bakalım keyfimin olmasını. Teşekkürler
İnternette emici ucu 10 saniye bekletin diyor öyle yapıcam heralde
Şırıl şırıl akan dereler düşünTamam bekliyorum bakalım keyfimin olmasını. Teşekkürler
YouTube'ta var bi tane izledim. Yok korktu gelmiyorŞırıl şırıl akan dereler düşün![]()
Yapar yapmaz hemen tek çizgi çıktı. Değilim galibaTalimatını oku en iyisi canm hiç bilmiyorum görmeden bişey diyemiyorum.
Değilim. Çok üzülüyorum. Belirtiler de psikolojik miş demekkiFoto yükleyeceğin zaman Google den gir uygulama dan foto yüklenmiyor bilgin olsun![]()
Nasibin bu ay değilmiş demek ki canm üzülmeDeğilim. Çok üzülüyorum. Belirtiler de psikolojik miş demekki
Evet teşekkür ederim yinedeNasibin bu ay değilmiş demek ki canm üzülme
Ya yanlışlık hata bişey olamaz mı acabaNasibin bu ay değilmiş demek ki canm üzülme
Beb erken gebelik testine güvenmiyorum kimisinde çıkmıyo normal ucuz testlerde çıkıyo Belli olmuyo. Bence kaset test yapYa yanlışlık hata bişey olamaz mı acaba
Yarın tekrarla bakalım canmÇünkü benim adetim gecikmez yani böyle. Başım dönüyor yumurtaya tahammül edemiyorum. Göğüslerim taş gibi oldu. Kasık ağrım var ama bu sağ sol olarak adet sancısı gibi değil. Psikolojik mi yoksa testte gerçekten bir hata mı bilmiyorum. Dediğin gibi şu kapanmadan sonra normal bir test alayım ben
Adet oldum 5 gün gecikti oldum.Beb erken gebelik testine güvenmiyorum kimisinde çıkmıyo normal ucuz testlerde çıkıyo Belli olmuyo. Bence kaset test yap
Yaaa üzüldüm benimde 4. GünümAdet oldum 5 gün gecikti oldum.
Ama adet 3 4 saat sürdü yine kahverengi oldu pembe oldu bi bitiriyor gibi Allahım anlam veremiyorumYaaa üzüldüm benimde 4. Günüm
Allah allah. Yerleşme kanaması olabilir miAma adet 3 4 saat sürdü yine kahverengi oldu pembe oldu bi bitiriyor gibi Allahım anlam veremiyorum
Değilmiş. Aşırı stresten olmalı kesilmiş devam etti sonraAllah allah. Yerleşme kanaması olabilir mi