Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal testte yapsan çıkar. Yapta at buraya bende merak ettimNisan ayının 13ünde ilişkiye girdim. Mayısın 6 sındında adet olamam gerekiyordu ama olmadım. Evde erken gebelik testi yapsam doğru sonuç veirir mi. Adet 3 gün gecikti. Ama ilişkiye gireli nerden baksak 20 gün oldu bu gün yapsam sizce idrarda çıkarmı?
Tamam çok heyecanlandım şuanNormal testte yapsan çıkar. Yapta at buraya bende merak ettimbenimde 3 gün gecikme var. Güzel haberler bekliyorum senden
![]()
Bekliyorum bende heyecanlaTamam çok heyecanlandım şuan
Heyecandan gelmiyor deliricemBekliyorum bende heyecanla![]()
Bnde merak ettim şimdiNisan ayının 13ünde ilişkiye girdim. Mayısın 6 sındında adet olamam gerekiyordu ama olmadım. Evde erken gebelik testi yapsam doğru sonuç veirir mi. Adet 3 gün gecikti. Ama ilişkiye gireli nerden baksak 20 gün oldu bu gün yapsam sizce idrarda çıkarmı?
Su içme bekle kendi gelsin su içince çizgi daha silik çıkıyo. Beni de heyecanlandırdınHeyecandan gelmiyor deliricem![]()
Tamam teşekkürler
Ya heyecandan gelmiyor yapamıyorum testi ağlıycam az önce hun harca tuvalet ihtiyacım vardı şimdi?Bnde merak ettim şimdi![]()
Ayyy canım hadi bakalımYa heyecandan gelmiyor yapamıyorum testi ağlıycam az önce hun harca tuvalet ihtiyacım vardı şimdi?
Bunu bilmiyordum. İçecektim vallaha bekliyorumSu içme bekle kendi gelsin su içince çizgi daha silik çıkıyo. Beni de heyecanlandırdın![]()
Bir şey daha sorsam ben. İlk kez yapıyorum damlatarak mı yapmalıyım yoksa içinde bekleterek mi?Su içme bekle kendi gelsin su içince çizgi daha silik çıkıyo. Beni de heyecanlandırdın![]()
Test çubuğun nasıl bilmiyorum ki canm fotosunu at bi göreymBir şey daha sorsam ben. İlk kez yapıyorum damlatarak mı yapmalıyım yoksa içinde bekleterek mi?
Atılmıyor ya üzerinde comfort days yazıyorTest çubuğun nasıl bilmiyorum ki canm fotosunu at bi göreym
Erken gebelik testi diyerek almıştımTest çubuğun nasıl bilmiyorum ki canm fotosunu at bi göreym
Talimatını oku en iyisi canm hiç bilmiyorum görmeden bişey diyemiyorum.Erken gebelik testi diyerek almıştım
İnternette emici ucu 10 saniye bekletin diyor öyle yapıcam heraldeTest çubuğun nasıl bilmiyorum ki canm fotosunu at bi göreym
Aynen idrara batırıp bekleticen öyleyseİnternette emici ucu 10 saniye bekletin diyor öyle yapıcam heralde
Nisan ayının 13ünde ilişkiye girdim. Mayısın 6 sındında adet olamam gerekiyordu ama olmadım. Evde erken gebelik testi yapsam doğru sonuç veirir mi. Adet 3 gün gecikti. Ama ilişkiye gireli nerden baksak 20 gün oldu bu gün yapsam sizce idrarda çıkarmı?