Erken gebelik testi

Canım bu kimyasal nasıl oluyor.. Benimde erken gebelik testim gölge gibi çıktı klomen kullanmıştı im bu ay ama adetim sadece 1 gün geçti ve adet oldum ama çok ağrım var.. Adet geçerse mi belli oluyor bu kimyasal ya da ben de de böyle bişey olabilir mi

Kuzum kimyasal genellikle adet öncesi yada adet zamanı testin pozitif vermesinin ardından adetin sokulmesiyle oluyor. Ben adetten 2 3 gün önce yaptım silik çıktı. Adet günü dayanamadım kan verdim değerim çok düşük çıktı arkasına hemen lekelenme adet oldu. Ama bu ayda hamileyim fakat geçen aydan farklı beta HCG düzensiz artıyor ne olduğu belli değil bu da kimyasal ise demekki adet bittikten sonrada olabiliyor diyeceğim. Genel anlamda ama adet zamanına kadar pozitif oluyor sağlıksız döllenme olduğu için vücut kabul etmiyor

Anladım canım geçmiş olsun.. Ama bebeğin içinde sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin uzun ömürler versin inş bende testlerimi ekliyorum biri adete 4 gün varken biri adet günü ama adet oldum.. Seninde böylemiydi çok dikkatli bakılması gerekiyor ama

Eklentiler

• Screenshot_20210317_230729_com.android.chrome.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 127
  • Screenshot_20210317_230156_com.android.chrome.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 132
Kuzum çok hafif bir silik görüyorum ama yanıltıcı oluyor , ben adete 4 gün kala yaptığımda bir tık daha belirgindi, adet günü sanırım iyice koyuydu, ama bu da galiba sağlıksız gebelik benim, bence adet günü doktora git kan ver en azından için rahatlar gebelik testlerine hiç güvenemiyorum artık ben

Bir de bu erken gebelik testi mi canım

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

bende ikinci çizgiyi görebilen var mı yoksa hayal mi görüyorum?

Eklentiler

• 20210318_104426.webp
    18 KB · Görüntüleme: 117
Arkadaşlar bana nolur bir fikir verin moralim çok bozuk 9+1 haftalık hamileyim dün sabah uyandığımda kahverengi akıntım oldu hemen doktorumla görüşüp kontrole gittim kalp atışlarını dinledik normal kese gayet iyi gözüküyor dedi kese etrafında da kanama falan yok ben zaten progestan 200 fitil olarak kullanıyorum bir de duphaston tablet yazdı her ihtimale karşı kullanıym diye dünden beri kullanıyorum ama kahverengi akıntım hiç kesilmedi devam ediyor. İlk bebeğimin kalbi durduğu için alınmak zorunda kalındı oyüzden çok korkuyorummm nolur yardımcı olur musunz fikirlerinize ihtiyacım var

Benimki hamileligimde kahverengi akintim olmusdu ama sabah baslardi aksama kadardi ve peceteye surulcek kadardi,doktor notmal demisdi bana ilac vs hic jisede yazmamisdi dusuk riski icin,yanlis hatirlamiyosam 3 kez bole olmusdu kahvrengi akinti sonra kesildi

İnşallah benimde sorunsuz geçicidir. İlk bebeğimi kaybettiğim için tedirginimmm cok malesf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…