Var bence canım kan testi yap hamilesin inşallahAdetime 5 gün varken erken gebelik testi yaptım sizce varmı
Bende adetime 7 gün varken yaptım benim böyle çıktı gölge gibi inşallah ikimizde gebeyizdir benimkinin markası dayscomfortAdetime 5 gün varken erken gebelik testi yaptım sizce varmı
Meraba siz anlıyosunuz sanırım benim testimede bakarmısınız aşagıdaVar gibi görünüyor:) hayırlı olsun İnşaAllah siz yine de yarın tekrarlayın testi
Merhaba canımMeraba siz anlıyosunuz sanırım benim testimede bakarmısınız aşagıda
Pek belirtim yok ama 2 gün sonra tekrarlicam sağolunMerhaba canımPek anladığım söylenemez ama arkadaşın çizgisi netti :) sizinde var gibi duruyor fakat size de tavsiyem birkaç gün sonra tekrarlayın ya da kan testi yaptırın :) İnşaAllah vardır
Bence hayalet çizgi sizde de var ama adete 7 gün kala belirti aramak doğru değil zaten olmaz da gününüz geçince başlarPek belirtim yok ama 2 gün sonra tekrarlicam sağolun
Belirtiler adet geçmeden olmaz diye düşünüyorum burada bir sürü yorum okudum. Belirtilerin çoğu psikolojik ona odaklanmayın. Ben de çok belirti yaşadım ama hepsi boş çıktı. Asıl belirti olmayınca daha gerçekçi:)Pek belirtim yok ama 2 gün sonra tekrarlicam sağolun
EVet haklısınız coğu kişi öyle dedi belirti için birde gün ortasında yaptım ilk idrarla yapmadımBence hayalet çizgi sizde de var ama adete 7 gün kala belirti aramak doğru değil zaten olmaz da gününüz geçince başlar
Var görünüyor şuan yaptığınız test erken gebelik testi bide bunda da hayalet çizgi çıktıysa Değeriniz çok çok düşük demekki beklenen adet tarihinde yapmanız daha iyi olur tebrik ederim yinedeEVet haklısınız coğu kişi öyle dedi belirti için birde gün ortasında yaptım ilk idrarla yapmadım
Benimki precetcor inşallah vardır hamile olalumBende adetime 7 gün varken yaptım benim böyle çıktı gölge gibi inşallah ikimizde gebeyizdir benimkinin markası dayscomfort
Ee naptın kimyasal ne oluyorVar gibi gözüküyor ama naçizane tavsiyem gecikmeyi bekleyinBen de bu şekilde kac kere yapıp minnak silikler görüp geçen ay kimyasal yaşamıştım değer çok küçük olduğu için 2 günde 1 tahlile çağırıyorlar bu dönem daha stres oluyor insan Biliyorum beklemek zor ama en azından 1 gün geçmesini bekleyin. İnşallah yavrunuz sizinledir, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
Kuzum kimyasal gebelikte sperm ile yumurta dolleniyor fakat sağlıklı bir fetüs oluşmuyor yani sağlıksız bir gebelik olduğu için genel de adet gecikmesinden en geç 1 hafta içinde kanama başlıyor. Aslında bunu her kadın yaşıyormuş doktor çok erken yapılan testlerle ancak belli oluyor dedi. Ben mesela adet günümde kan verdim gebelik pozitif çıktı arkasına aynı gün hafif lekelenme 2 gün sonra değer düştü . Çok yorucu süreç malesef. İnşallah senin yavrun seninledir, ve sağlıkla kucağına alırsın kuzumEe naptın kimyasal ne oluyor
Bende yeni sonuç geldi yok muş bu test be o zaman ya 2 defa test yaptım neden kanda yok yaKuzum kimyasal gebelikte sperm ile yumurta dolleniyor fakat sağlıklı bir fetüs oluşmuyor yani sağlıksız bir gebelik olduğu için genel de adet gecikmesinden en geç 1 hafta içinde kanama başlıyor. Aslında bunu her kadın yaşıyormuş doktor çok erken yapılan testlerle ancak belli oluyor dedi. Ben mesela adet günümde kan verdim gebelik pozitif çıktı arkasına aynı gün hafif lekelenme 2 gün sonra değer düştü . Çok yorucu süreç malesef. İnşallah senin yavrun seninledir, ve sağlıkla kucağına alırsın kuzum
Kuruma çizgisi de olabilir kuzum, genel de kan kesin sonuç veriyor ama bir adet gecikmesi bekle bakalım ne olacakBende yeni sonuç geldi yok muş bu test be o zaman ya 2 defa test yaptım neden kanda yok ya
Canım 10 dakikada çıktı hemen kurumadan çıktı ya bilmiyorum ya aman yaKuruma çizgisi de olabilir kuzum, genel de kan kesin sonuç veriyor ama bir adet gecikmesi bekle bakalım ne olacak
En zoru kuzum beklemek. Zor islerCanım 10 dakikada çıktı hemen kurumadan çıktı ya bilmiyorum ya aman ya
Adetime 5 gün varken erken gebelik testi yaptım sizce varmı
Evet hayırlı olsun varAdetime 5 gün varken erken gebelik testi yaptım sizce varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?