Erken gebelik testi

Titiz nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
78
124
43
28
Adetime 5 gün varken erken gebelik testi yaptım sizce varmı

Eklentiler

• IMG_20210316_164006.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 318
Var gibi görünüyor:) hayırlı olsun İnşaAllah siz yine de yarın tekrarlayın testi

Adetime 5 gün varken erken gebelik testi yaptım sizce varmı
Bende adetime 7 gün varken yaptım benim böyle çıktı gölge gibi inşallah ikimizde gebeyizdir benimkinin markası dayscomfort

Eklentiler

• EF08348B-A2BA-415B-A351-8920AAA6328C.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 303
Meraba siz anlıyosunuz sanırım benim testimede bakarmısınız aşagıda
Merhaba canım Pek anladığım söylenemez ama arkadaşın çizgisi netti :) sizinde var gibi duruyor fakat size de tavsiyem birkaç gün sonra tekrarlayın ya da kan testi yaptırın :) İnşaAllah vardır

Merhaba canım Pek anladığım söylenemez ama arkadaşın çizgisi netti :) sizinde var gibi duruyor fakat size de tavsiyem birkaç gün sonra tekrarlayın ya da kan testi yaptırın :) İnşaAllah vardır
Pek belirtim yok ama 2 gün sonra tekrarlicam sağolun

Pek belirtim yok ama 2 gün sonra tekrarlicam sağolun
Belirtiler adet geçmeden olmaz diye düşünüyorum burada bir sürü yorum okudum. Belirtilerin çoğu psikolojik ona odaklanmayın. Ben de çok belirti yaşadım ama hepsi boş çıktı. Asıl belirti olmayınca daha gerçekçi:)

Bence hayalet çizgi sizde de var ama adete 7 gün kala belirti aramak doğru değil zaten olmaz da gününüz geçince başlar
EVet haklısınız coğu kişi öyle dedi belirti için birde gün ortasında yaptım ilk idrarla yapmadım

EVet haklısınız coğu kişi öyle dedi belirti için birde gün ortasında yaptım ilk idrarla yapmadım
Var görünüyor şuan yaptığınız test erken gebelik testi bide bunda da hayalet çizgi çıktıysa Değeriniz çok çok düşük demekki beklenen adet tarihinde yapmanız daha iyi olur tebrik ederim yinede

Var gibi gözüküyor ama naçizane tavsiyem gecikmeyi bekleyin Ben de bu şekilde kac kere yapıp minnak silikler görüp geçen ay kimyasal yaşamıştım değer çok küçük olduğu için 2 günde 1 tahlile çağırıyorlar bu dönem daha stres oluyor insan Biliyorum beklemek zor ama en azından 1 gün geçmesini bekleyin. İnşallah yavrunuz sizinledir, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız

Ee naptın kimyasal ne oluyor

Ee naptın kimyasal ne oluyor
Kuzum kimyasal gebelikte sperm ile yumurta dolleniyor fakat sağlıklı bir fetüs oluşmuyor yani sağlıksız bir gebelik olduğu için genel de adet gecikmesinden en geç 1 hafta içinde kanama başlıyor. Aslında bunu her kadın yaşıyormuş doktor çok erken yapılan testlerle ancak belli oluyor dedi. Ben mesela adet günümde kan verdim gebelik pozitif çıktı arkasına aynı gün hafif lekelenme 2 gün sonra değer düştü . Çok yorucu süreç malesef. İnşallah senin yavrun seninledir, ve sağlıkla kucağına alırsın kuzum

Bende yeni sonuç geldi yok muş bu test be o zaman ya 2 defa test yaptım neden kanda yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…