1 hafta var daha ben son 5 güne kadar negatif gördüm erken suanBenim tek kasiklarim agriyo adetime yakin agrir kasiklarim ama feci sekilde gogus agrimda olurdu bnim icimden hep test yapmak gliyodu denedim hayal kirikligi
Insallah hamileyimdir uzuluyorum cok istiyorum gercekten aslinda daha 3 aylik evliyim yeniyim ama olmaz diye hep korkuyrum1 hafta var daha ben son 5 güne kadar negatif gördüm erken suan
Neden olmasın Yenı evlısın daha tadını çıkar evlılıgın korunmadan özgürce yasa ki illaki olacak eğer stres yaparsan asıl o zaman ertelersinInsallah hamileyimdir uzuluyorum cok istiyorum gercekten aslinda daha 3 aylik evliyim yeniyim ama olmaz diye hep korkuyrum
Insallah olurr bol bol dua ediyorumNeden olmasın Yenı evlısın daha tadını çıkar evlılıgın korunmadan özgürce yasa ki illaki olacak eğer stres yaparsan asıl o zaman ertelersin
Olur olur niye olmasın zamanı gelınceInsallah olurr bol bol dua ediyorum
Ben adet döngümün 25.günündeyim,erken gebelik testlerinden yapsam doğru sonuç verir mi acaba? Her ay hamile miyim sendromuna giriyorum regl belirtilerine benzediği için ayırt edemeyip hevesleniyorum bu ay da aynı durum varne kadr erken yapmaya calıstıgına gore degısır 4 5 gun once tespıt etmeye calısıyorsan kı tahmını 10 bhcg var yok yanı o cıvardakı bı deger ıcın tutulmus ıdrar daha kesın sonuc verır. adete yakın bı zamanda yada adet gecıktıgınde gunun hrangı bı saatı 2 3 saatlık bırıkmıs ıdrarda cıkarbılır. sadece bıraz daha az cızgı sılık cızgı cıkabılır o kadar.
Ben adetime 3 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı,ama sanki gebelik belirtilerim var psikolojik mi bilmiyorum, 3 gündür ara ara kasık ağrılarım oluyor ama kanama olmadı hala 27.gün bugün. Sizce testte çıkmama ihtimali var mı 25.gün yaptım testi ama çok su içip öyle yaptım idrar gelsin diyeyumurtlamadan 14 gun kadar sonra adet oluruz. ve dollenme olduysa 8. gun kanda artar sonra ıdrara gecer o da 10. gun yada 11. gunde anca ıdrarda cıkacak demek. adete 7 gun kala demek daha yenı yerlesıyo bebek kanda dahı cıkmazken ıdrarda cıkmaz zaten demek :))o yuzden bı kac gun sonra yapmanı ıstedım
idrari cok su icip ypmak seyrelmis ornekte bhcg az cikmasjna sebeb olur. İdrar gelsin diye ugrasma. Sabah ilk idrarla yapBen adetime 3 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı,ama sanki gebelik belirtilerim var psikolojik mi bilmiyorum, 3 gündür ara ara kasık ağrılarım oluyor ama kanama olmadı hala 27.gün bugün. Sizce testte çıkmama ihtimali var mı 25.gün yaptım testi ama çok su içip öyle yaptım idrar gelsin diye
Hala regl olmadım bugün 29.gün,ama olsaydı erken gebelik testinde çıkmaz mıydı her şekilde 25.gün sonuçta hcg yüksektir? Yarın da regl olmazsam tekrar test almak istiyorum ama 25 de negatif çıktığı için hamile değilimdir diye düşünüyorum üzülmek istemiyorum ama çok da merak ediyorumidrari cok su icip ypmak seyrelmis ornekte bhcg az cikmasjna sebeb olur. İdrar gelsin diye ugrasma. Sabah ilk idrarla yap
ne zaman yumurtlama oldugunu bılmıyorsan tabıkı gec dollenme gıbı bı ıhtımalde cıkmama olasılıgı var. adet her kadında cesıtlı nedenlerden gecıkebılır. bı kac gun daha adet olmazsan tekrarla testini. stress yapma canım benım:))Hala regl olmadım bugün 29.gün,ama olsaydı erken gebelik testinde çıkmaz mıydı her şekilde 25.gün sonuçta hcg yüksektir? Yarın da regl olmazsam tekrar test almak istiyorum ama 25 de negatif çıktığı için hamile değilimdir diye düşünüyorum üzülmek istemiyorum ama çok da merak ediyorum
Yumurtlama takip etmedim hiç ama korunmadan ilişki oluyor 11. Ve 16.günde oldu o şekilde,içim içimi yiyor ama 2 3 gün daha bekleyeceğim :)ne zaman yumurtlama oldugunu bılmıyorsan tabıkı gec dollenme gıbı bı ıhtımalde cıkmama olasılıgı var. adet her kadında cesıtlı nedenlerden gecıkebılır. bı kac gun daha adet olmazsan tekrarla testini. stress yapma canım benım:))
Peki göğüs ağrısı var ama şiddetli değil normal mi? Göğüslerim de yumuşak, bugün bulantı başladı, karnımda acayip gaz var 2 gündür, cumadan beri gün aşırı rahimde sancı oluyor adet sancısına benzerne zaman yumurtlama oldugunu bılmıyorsan tabıkı gec dollenme gıbı bı ıhtımalde cıkmama olasılıgı var. adet her kadında cesıtlı nedenlerden gecıkebılır. bı kac gun daha adet olmazsan tekrarla testini. stress yapma canım benım:))
belırtıler kısıye ozel tatlım. hıc belırtı olmayadabılır 6. 7 . haftada baslayadabılır. adet sendromuyla aynı zaten hele bıde cocuk ısteyınce o kadar belırtı cıkarıyor kı vucut:) 16.gunku ılıskı en gec 19. gundekı yumurtlamada dolleyebılır desek. bugun 29. gununmus mısal daha 10 gun olmus olur yanı. zorla sagdan soldan cekıstırıyorum da sana umut verıyorum gıbı anlama . sadece olası gec dollenmede cıkmama sebebını acıklamak ıstedım :)) bekle ınsallah olmustur. olmadıysa da bıdahakı ay daha sık ılıskı ıle ıhtımalını artırabılırsın tabı allah bılır de ^^ ha bıde testı tekralamadın mı 4 gundur?Peki göğüs ağrısı var ama şiddetli değil normal mi? Göğüslerim de yumuşak, bugün bulantı başladı, karnımda acayip gaz var 2 gündür, cumadan beri gün aşırı rahimde sancı oluyor adet sancısına benzer
Olsun yine de bir umuttur yaşatan insanı :)) eğer çıkarsa burdan yazacağımbelırtıler kısıye ozel tatlım. hıc belırtı olmayadabılır 6. 7 . haftada baslayadabılır. adet sendromuyla aynı zaten hele bıde cocuk ısteyınce o kadar belırtı cıkarıyor kı vucut:) 16.gunku ılıskı en gec 19. gundekı yumurtlamada dolleyebılır desek. bugun 29. gununmus mısal daha 10 gun olmus olur yanı. zorla sagdan soldan cekıstırıyorum da sana umut verıyorum gıbı anlama . sadece olası gec dollenmede cıkmama sebebını acıklamak ıstedım :)) bekle ınsallah olmustur. olmadıysa da bıdahakı ay daha sık ılıskı ıle ıhtımalını artırabılırsın tabı allah bılır de ^^ ha bıde testı tekralamadın mı 4 gundur?
Hayır tekrarlanmadım adet olmayı bekliyorum, erken gebelik testi 25.günde doğru sonuç veriyor diyorlar negatif çıktı işte, bide geçen ay geciktirici kullandım o adet düzenini bozabiliyormuş, bu 2 duruma bakınca çok da heveslenmek mantıklı gelmiyorOlsun yine de bir umuttur yaşatan insanı :)) eğer çıkarsa burdan yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?