Erken gebelik testi

Benim tek kasiklarim agriyo adetime yakin agrir kasiklarim ama feci sekilde gogus agrimda olurdu bnim icimden hep test yapmak gliyodu denedim hayal kirikligi
1 hafta var daha ben son 5 güne kadar negatif gördüm erken suan

Insallah hamileyimdir uzuluyorum cok istiyorum gercekten aslinda daha 3 aylik evliyim yeniyim ama olmaz diye hep korkuyrum
Neden olmasın Yenı evlısın daha tadını çıkar evlılıgın korunmadan özgürce yasa ki illaki olacak eğer stres yaparsan asıl o zaman ertelersin

Ben adet döngümün 25.günündeyim,erken gebelik testlerinden yapsam doğru sonuç verir mi acaba? Her ay hamile miyim sendromuna giriyorum regl belirtilerine benzediği için ayırt edemeyip hevesleniyorum bu ay da aynı durum var

kızlarrrr ben 1.5 yıllık evliyim vajinismustan muzdariptim bu ay bi klinikte tedavi gorup yendim sükürler olsun ama halen kasılmalarım devam ediyor yani normal rahat şekilde ilişki olmuyor şimdi yaşımda ileri olduğu için bi an önce bebek düşünmem gerekli son 4-5 keredir korunmasız birliktelik oluyor ama tabi kan değerlerim düşük ve folik asit başlamadım tam doktora gideyim derken karantinaya girdik randevum iptal oldu şimdi salı günü özel hastanede gebelik planladığım için ön muayene olacağım fakat vajinismus geçmişim olduğu için çok endişeliyim muayene nasıl oluyor spekuler diye makas gibi bişeyle bakiyolarmis rahme fotoğrafını gördüm çok korktum yani onu mutlaka yapıyolar mı ön muayenede yoksa o bi süre çocuğu olmayanlarami yapılıyor

Ben adetime 3 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı,ama sanki gebelik belirtilerim var psikolojik mi bilmiyorum, 3 gündür ara ara kasık ağrılarım oluyor ama kanama olmadı hala 27.gün bugün. Sizce testte çıkmama ihtimali var mı 25.gün yaptım testi ama çok su içip öyle yaptım idrar gelsin diye

idrari cok su icip ypmak seyrelmis ornekte bhcg az cikmasjna sebeb olur. İdrar gelsin diye ugrasma. Sabah ilk idrarla yap

idrari cok su icip ypmak seyrelmis ornekte bhcg az cikmasjna sebeb olur. İdrar gelsin diye ugrasma. Sabah ilk idrarla yap
Hala regl olmadım bugün 29.gün,ama olsaydı erken gebelik testinde çıkmaz mıydı her şekilde 25.gün sonuçta hcg yüksektir? Yarın da regl olmazsam tekrar test almak istiyorum ama 25 de negatif çıktığı için hamile değilimdir diye düşünüyorum üzülmek istemiyorum ama çok da merak ediyorum

ne zaman yumurtlama oldugunu bılmıyorsan tabıkı gec dollenme gıbı bı ıhtımalde cıkmama olasılıgı var. adet her kadında cesıtlı nedenlerden gecıkebılır. bı kac gun daha adet olmazsan tekrarla testini. stress yapma canım benım:))

Yumurtlama takip etmedim hiç ama korunmadan ilişki oluyor 11. Ve 16.günde oldu o şekilde,içim içimi yiyor ama 2 3 gün daha bekleyeceğim :)

Peki göğüs ağrısı var ama şiddetli değil normal mi? Göğüslerim de yumuşak, bugün bulantı başladı, karnımda acayip gaz var 2 gündür, cumadan beri gün aşırı rahimde sancı oluyor adet sancısına benzer

belırtıler kısıye ozel tatlım. hıc belırtı olmayadabılır 6. 7 . haftada baslayadabılır. adet sendromuyla aynı zaten hele bıde cocuk ısteyınce o kadar belırtı cıkarıyor kı vucut:) 16.gunku ılıskı en gec 19. gundekı yumurtlamada dolleyebılır desek. bugun 29. gununmus mısal daha 10 gun olmus olur yanı. zorla sagdan soldan cekıstırıyorum da sana umut verıyorum gıbı anlama . sadece olası gec dollenmede cıkmama sebebını acıklamak ıstedım :)) bekle ınsallah olmustur. olmadıysa da bıdahakı ay daha sık ılıskı ıle ıhtımalını artırabılırsın tabı allah bılır de ^^ ha bıde testı tekralamadın mı 4 gundur?

Olsun yine de bir umuttur yaşatan insanı :)) eğer çıkarsa burdan yazacağım

Olsun yine de bir umuttur yaşatan insanı :)) eğer çıkarsa burdan yazacağım
Hayır tekrarlanmadım adet olmayı bekliyorum, erken gebelik testi 25.günde doğru sonuç veriyor diyorlar negatif çıktı işte, bide geçen ay geciktirici kullandım o adet düzenini bozabiliyormuş, bu 2 duruma bakınca çok da heveslenmek mantıklı gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…