ne kadr erken yapmaya calıstıgına gore degısır 4 5 gun once tespıt etmeye calısıyorsan kı tahmını 10 bhcg var yok yanı o cıvardakı bı deger ıcın tutulmus ıdrar daha kesın sonuc verır. adete yakın bı zamanda yada adet gecıktıgınde gunun hrangı bı saatı 2 3 saatlık bırıkmıs ıdrarda cıkarbılır. sadece bıraz daha az cızgı sılık cızgı cıkabılır o kadar.Arkadaslarerkn gebelik testi simdi yapsam cikarmi sabah idrari farkedermi
Adetime 1 hafta flan vr norml gebelik testi yaptim bu sabah cikmadi dedim acaba erken gebelik testi yapsam cikarmine kadr erken yapmaya calıstıgına gore degısır 4 5 gun once tespıt etmeye calısıyorsan kı tahmını 10 bhcg var yok yanı o cıvardakı bı deger ıcın tutulmus ıdrar daha kesın sonuc verır. adete yakın bı zamanda yada adet gecıktıgınde gunun hrangı bı saatı 2 3 saatlık bırıkmıs ıdrarda cıkarbılır. sadece bıraz daha az cızgı sılık cızgı cıkabılır o kadar.
2 3 gun kadar daha bekleyın derım .:))Adetime 1 hafta flan vr norml gebelik testi yaptim bu sabah cikmadi dedim acaba erken gebelik testi yapsam cikarmi
Peki tamam kasik agrilarim vr normlde bnim gogus agrilarimda olurdu tek kasiklarim agriyo2 3 gun kadar daha bekleyın derım .:))
belırtı olmaz daha zaten:) adet gecıkmesı yasadıgın donemden sonrakılerı kale al :)Peki tamam kasik agrilarim vr normlde bnim gogus agrilarimda olurdu tek kasiklarim agriyo
Nasil yapiliyobelırtı olmaz daha zaten:) adet gecıkmesı yasadıgın donemden sonrakılerı kale al :)
Temiz bir kaba idrar yap testin ucunu pamuklar batacak şekilde batir ve 10 sn bekle içinde sonra çıkar :)Nasil yapiliyo
Eki Görüntüle 2708424
ıdrarı yaptıgın kaba sadece 5 tane mınık delıklı olan kısmı daldırıp 10 15 sn beklıyorsun bu sure zarfında ortadakı bölmede pembelesme baslıyor. 10 dk kenarda bekletıyorsun ortada t yazan yerde cızgı cıkacak varsa gebelık.Nasil yapiliyo
Eki Görüntüle 2708424
Smdi yapicam cok merakedyorum sansa artik sizle paylsicamıdrarı yaptıgın kaba sadece 5 tane mınık delıklı olan kısmı daldırıp 10 15 sn beklıyorsun bu sure zarfında ortadakı bölmede pembelesme baslıyor. 10 dk kenarda bekletıyorsun ortada t yazan yerde cızgı cıkacak varsa gebelık.
yarın sabaha kadarbklesenkeskeSmdi yapicam cok merakedyorum sansa artik sizle paylsicam
At bende merak ettim sonra bende yapcamSmdi yapicam cok merakedyorum sansa artik sizle paylsicam
At bende merak ettim sonra bende yapcam
Cikmadi malesef
Aa evet maalesefCikmadi malesef
Cikmadi malesefyarın sabaha kadarbklesenkeske
yumurtlamadan 14 gun kadar sonra adet oluruz. ve dollenme olduysa 8. gun kanda artar sonra ıdrara gecer o da 10. gun yada 11. gunde anca ıdrarda cıkacak demek. adete 7 gun kala demek daha yenı yerlesıyo bebek kanda dahı cıkmazken ıdrarda cıkmaz zaten demek :))o yuzden bı kac gun sonra yapmanı ıstedımCikmadi malesef
Benımde cıkmamaıstı ne erken gebelık testleri ne kasetler son 5 güne kadar
Benim tek kasiklarim agriyo adetime yakin agrir kasiklarim ama feci sekilde gogus agrimda olurdu bnim icimden hep test yapmak gliyodu denedim hayal kirikligiBenımde cıkmamaıstı ne erken gebelık testleri ne kasetler son 5 güne kadar
Ucuz 5 tllık kasette çıktı sonra ınanamadım
Belirtiler var şüpheleniyordum ama yok diyordum emın olmak İçin deli gibi test yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?