- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- 33
- Konu Sahibi Yenibiruya
-
Ne kadar kaldi adetine tamYarin sabah ilk idrarla yapmayi dusunuyorum
1 hafta falanNe kadar kaldi adetine tam
Naptın canım yaptın mı test. Adetine çok varmış benim 2 gün kala erken gebelik testi negatif çıktı sayılır var yok arası bir çizgiydi eşim göremedi hatta. Yani istersen bekle yaparsan da negatif diye ümitsizliğe kapılma benim adet günü bile silik çizgi çıktı1 hafta falan
belki erken yumurtlama olmuştur, yumurtlamanı biliyorsun tam 14. günü yap daha doğru sonuç alırsın inşllah vardır canımKızlar reglime on gün var erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı sizce doğruluk payı nedir
Bir hafta sonra yine yapıcam hayırlısı olsun :)belki erken yumurtlama olmuştur, yumurtlamanı biliyorsun tam 14. günü yap daha doğru sonuç alırsın inşllah vardır canım
Genelde çıkmıyor canım 5 gün kala bende yaptım çıkmaz varsa bile.Merhaba kızlar bugün yani reglime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif cikti doğruluk payı nedir yapan varsa paylaşabilirse sevinirim
Yaptim dyanamadim negatif ciktiNaptın canım yaptın mı test. Adetine çok varmış benim 2 gün kala erken gebelik testi negatif çıktı sayılır var yok arası bir çizgiydi eşim göremedi hatta. Yani istersen bekle yaparsan da negatif diye ümitsizliğe kapılma benim adet günü bile silik çizgi çıktı
Bence adet gününde tekrarla canımYaptim dyanamadim negatif cikti
Benim 2 gün kala yaptığım teste bak hem erken gebelik testi bu bence adet zamanında tekrarla testiYaptim dyanamadim negatif cikti
Adet oldunuz muYaptim dyanamadim negatif cikti
HayirrAdet oldunuz mu
Ovülasyon testiniz var mı evdeHayirr
HayirOvülasyon testiniz var mı evde
İnşallah hamilesinzidir
Insallah nezaman tekrar test yapsam bilmiyorum adetime 4 5 gun varİnşallah hamilesinzidir
Valla inan Bende bilmiyorum yumurtalama adet döngüsünü etkiliyor muInsallah nezaman tekrar test yapsam bilmiyorum adetime 4 5 gun var
Bilmiyorum hicValla inan Bende bilmiyorum yumurtalama adet döngüsünü etkiliyor mu
Bence bekle 2 gün kala yapBilmiyorum hic
Rüyanızda gormussunuz ondan sonra mi hamile oldunuzz çok güzel yaaaRüyamda gebelik testi yapıyordum çift çizgiyi gördüm inşallah hamileyimdir çok dua ediyorum çok teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?