Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yenibiruya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
28
19
38
30
Merhaba kızlar bugün yani reglime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif cikti doğruluk payı nedir yapan varsa paylaşabilirse sevinirim

Bende yaptim canim daha bügün ayin 7. De adet olmam lazim insallahh olmayiz resmi varmi testin ? Yumurtlama ne zaman oldu sende ?

Benimde yumurtlamam 22 eylüldü canim pek umudum yok ama allahtan ümit kesilmez bak benimkide böyle cikti , insallah erken oldugu icin öyledir

Eklentiler

• 20201001_170124.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 259
  • 20201001_165654.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 220
Inşallah ikimizde regli günümüzde regli olmayız da hamileyizdir :) benimde pek umudum yok ama rabbim hayırlısını versin ümidimizi kesmeyelim

Inşallah ikimizde regli günümüzde regli olmayız da hamileyizdir :) benimde pek umudum yok ama rabbim hayırlısını versin ümidimizi kesmeyelim
Aynen insallah cok istiyoruz her ay ayni sey cok yipraniyorum ama herseyin hayirlisini istiyorum canim hepimiz adina insallah

Benimde yumurtlamam 22 eylüldü canim pek umudum yok ama allahtan ümit kesilmez bak benimkide böyle cikti , insallah erken oldugu icin öyledir
Kızlar benimde böyleydi geç döllenme oldu şuan hamileyim inşallah sizide öyledir bende yumurtlama döneminden 1 1 buçuk hafta sonra kesin çıkan testlerden yaptım tek çizgi çıktı sonra dedim ki yok bu ay olmayacak sanırım diye sonra oldu çok şükür umudunuzu yitirmeyin inşallah size de nasip olur:)

Çok erken yapmışsınız kan testinde bile en erken 10 günde çıkıyor.
Bir de eğer yumurtlamanız ayın 22 sinde olduysa, üstünden 8 gün geçmiş bu kadar erken çıkmaz.

Cok sevindim senin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı da bize inşallah :)

Çok erken yapmışsınız kan testinde bile en erken 10 günde çıkıyor.
Bir de eğer yumurtlamanız ayın 22 sinde olduysa, üstünden 8 gün geçmiş bu kadar erken çıkmaz.
Aslında bende öyle düşündüm de testin üstünde %99.8 doğruluk yazıyor fakat iliskiden 5 gün sonra yapabilirsiniz yazıyor çok saçma kanda bile dediğin gibi 10 gunde çıkıyor idrarda nasıl ciksin

Aslında bende öyle düşündüm de testin üstünde %99.8 doğruluk yazıyor fakat iliskiden 5 gün sonra yapabilirsiniz yazıyor çok saçma kanda bile dediğin gibi 10 gunde çıkıyor idrarda nasıl ciksin
Pazarlama yöntemi işte.
Doktorlar regl geçtikten sonra idrar testi yapın derler.
Yumurta döllenirse beş gün de yerleşme bile olmayabilir, test buna nasıl o derece doğruluk payı verebilir
Regl gününüzü bekleyin tekrar tekrar hayal kırıklığı yaşamazsınız.
Umarım gönlünüze göre olur

dogru soyluyosun. 8. gunden sonra kanda yukselmeye baslayan deger 6. gun ıdrarda ımkansız:) pazarlama seysı . o yuzden ovulasyondan sonra yazmıyorlar:) erken gebelıkler de artık bı ozellıgı kalmadı normal testler de 10 bhc yı saptayabılır duzeyde gelıstı zaten en ıyısı 12. gun falan yapmak cızgı pembemı golgemı grı mı derken gozumuzun koku donuyo :)

Aminn inşallah çok tsk ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…