• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bnm yumurtlama olmuyo sanki

Eklentiler

• IMG_20201001_202153.webp
    IMG_20201001_202153.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20200930_110219.webp
    IMG_20200930_110219.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 75
Merhabalar, regli başlangıcın 15 ekim, bugün test yaptım negatif cıktı, sizce erken mi davranmışım, yine moralim bozuldu ya

Merhabalar, regli başlangıcın 15 ekim, bugün test yaptım negatif cıktı, sizce erken mi davranmışım, yine moralim bozuldu ya
Bence erken olmuş cnm zaten beta hcg idrara geçmesi 15 günü buluyor reglinden 1 yada 2 gün önce en erken testte çıkabiliyor sabret reglin 1 gün geçince yap bence

Evet canım var fotosu benim reglilerim düzenli eylülün 22 siydi yumurtlama günüm
canım yumurtlama gününüden 14 gün sonra hamileligin belli olur bugün tam 14. günü ama bunun geç döllenmeside var bi kaç sonra testini tekrar yap canım inşallah çift çizgiyi görürsün

Bence erken olmuş cnm zaten beta hcg idrara geçmesi 15 günü buluyor reglinden 1 yada 2 gün önce en erken testte çıkabiliyor sabret reglin 1 gün geçince yap bence
Bugün regli ağrısı gibi ağrı oldu, Çok kısa sürdü, bir kaç kere oldu, ben de umutlanıp yaptım, hüsran... çok teşekkür ettim ⚘

Hanımlar merhaba adetime 3 gün var sabahları aşırı baş ağrısıyla uyanıyorum normalde başım pek ağrımaz göğüslerim şişti ama bunlar adet belirtisi de olabilir test yapmaya korktum dün ovulasyon testi yaptım fotoğraf ekliyorum yorum yapar mısınız

Eklentiler

• 3A6910BF-6BF2-4973-A6F2-F0B5E8028E68.webp
    3A6910BF-6BF2-4973-A6F2-F0B5E8028E68.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 63
Hanımlar merhaba adetime 3 gün var sabahları aşırı baş ağrısıyla uyanıyorum normalde başım pek ağrımaz göğüslerim şişti ama bunlar adet belirtisi de olabilir test yapmaya korktum dün ovulasyon testi yaptım fotoğraf ekliyorum yorum yapar mısınız
merhaba Hamilesiniz benimde tam olarak ovulasyonda böyle çıkmıştı

Gebelik testimi bu

Back
X