- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Yenibiruya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam yap canim olurKızlar bnm yumurtlama olmuyo sanki
Bence 30 eylülde yumurtlama olmus gibiKızlar bnm yumurtlama olmuyo sanki
Bence erken olmuş cnm zaten beta hcg idrara geçmesi 15 günü buluyor reglinden 1 yada 2 gün önce en erken testte çıkabiliyor sabret reglin 1 gün geçince yap benceMerhabalar, regli başlangıcın 15 ekim, bugün test yaptım negatif cıktı, sizce erken mi davranmışım, yine moralim bozuldu ya
canım yumurtlama gününüden 14 gün sonra hamileligin belli olur bugün tam 14. günü ama bunun geç döllenmeside var bi kaç sonra testini tekrar yap canım inşallah çift çizgiyi görürsünEvet canım var fotosu benim reglilerim düzenli eylülün 22 siydi yumurtlama günüm
Bugün regli oldum canım maalesef nasip bu ay değilmiş hayırlısı inşallahcanım yumurtlama gününüden 14 gün sonra hamileligin belli olur bugün tam 14. günü ama bunun geç döllenmeside var bi kaç sonra testini tekrar yap canım inşallah çift çizgiyi görürsün
Bugün regli ağrısı gibi ağrı oldu, Çok kısa sürdü, bir kaç kere oldu, ben de umutlanıp yaptım, hüsran... çok teşekkür ettim ⚘Bence erken olmuş cnm zaten beta hcg idrara geçmesi 15 günü buluyor reglinden 1 yada 2 gün önce en erken testte çıkabiliyor sabret reglin 1 gün geçince yap bence
Rica ederim ıns hamilesindir :)Bugün regli ağrısı gibi ağrı oldu, Çok kısa sürdü, bir kaç kere oldu, ben de umutlanıp yaptım, hüsran... çok teşekkür ettim ⚘
Ayyy inşallah, tesekkur ederim. ben ve benim gibi tüm isteyenlere Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinRica ederim ıns hamilesindir :)
Allah razı olsun amiinnn inşallaahhCok sevindim senin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı da bize inşallah :)
hayırlısı canım bundada vardır bi hayırBugün regli oldum canım maalesef nasip bu ay değilmiş hayırlısı inşallah
merhaba Hamilesiniz benimde tam olarak ovulasyonda böyle çıkmıştıHanımlar merhaba adetime 3 gün var sabahları aşırı baş ağrısıyla uyanıyorum normalde başım pek ağrımaz göğüslerim şişti ama bunlar adet belirtisi de olabilir test yapmaya korktum dün ovulasyon testi yaptım fotoğraf ekliyorum yorum yapar mısınız
Rüyamda gebelik testi yapıyordum çift çizgiyi gördüm inşallah hamileyimdir çok dua ediyorum çok teşekkürler canımmerhaba Hamilesiniz benimde tam olarak ovulasyonda böyle çıkmıştı
Adetime 1 hafta falan var erken gebelik testi yapsam cikarmiBenimde yumurtlamam 22 eylüldü canim pek umudum yok ama allahtan ümit kesilmez bak benimkide böyle cikti , insallah erken oldugu icin öyledir
Gebelik testimi buHanımlar merhaba adetime 3 gün var sabahları aşırı baş ağrısıyla uyanıyorum normalde başım pek ağrımaz göğüslerim şişti ama bunlar adet belirtisi de olabilir test yapmaya korktum dün ovulasyon testi yaptım fotoğraf ekliyorum yorum yapar mısınız
Erken olabilir canim sanmiyorum son 4 gün kala falan yap ama istersen bi deneAdetime 1 hafta falan var erken gebelik testi yapsam cikarmi
Yarin sabah ilk idrarla yapmayi dusunuyorumErken olabilir canim sanmiyorum son 4 gün kala falan yap ama istersen bi dene
Ovulasyon canımGebelik testimi bu