Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

halabirumutvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
212
79
48
27
Selam Kizlar Yarin beklenen adet gunume 5 gun kalmis olucak (2 ekim )
Yarin erken Gebelik testi yaparsam sizce bisey Cikma ihtimali olur mu ? Aldigim teste 5 Gune kadar tespit edebilecegim yaziyor

Gününü beklemek daha az yıpratıcı olacaktır. Silik çizgi çıksa bile biyokimyasal gebelik olabilir üzülürsün. Geç döllenme ise de çıkmaz moralin bozulur. Ben bekle derim.

Gününü beklemek daha az yıpratıcı olacaktır. Silik çizgi çıksa bile biyokimyasal gebelik olabilir üzülürsün. Geç döllenme ise de çıkmaz moralin bozulur. Ben bekle derim.
Cok sabirsizim test yapmak istiyorum bir yandan da korkuyorum
Ama Gecen Ay Iki test yaptim negatif cikmisti bu Ay umutluyum
Insallah Hayirlisi nasib olur Herkese

Benim de 2 ekim. 6 gün var. Bu sabah yaptım negatif çıktı. Baya baya üzgünüm 4 gün kala tekrar bakıcam

Adet günün geçtiğinde yap bence testi. Ben de erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı adet günüm geçtiğinde yaptığımda ikinci çizgi silik yani pozitif
Cok sabirsizim 2 test aldim biri erken Gebelik testi Digeri de normal Insallah guzel haber Alirim . 1 hafta daha beklemem Lazim com sabirsizim Insallah Iyi haber Alirim Ve Sende hayirlisiyla bebegine kavusursun

Arkadaşlar ben yeni evliyim regl günümün sabahında test yaptım fakat çok hafif çizgi çıktı ertesi sabah yine tekrarladım fakat telefonun flaşı ile görebiliyorum ancak sizce gebe miyim nolur cevap verin çarşamba günü muayene olacam doğuda görevde olduğum için hastaneye de gidemiyorum

Eklentiler

• IMG_20200927_170638.webp
    12 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG-20200928-WA0008.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 145
Ben gördüm canim insallah vardir. Ovulasyon testi yaptinmi bu ara hic

Kızlar merhaba 8-9 aydır bebek istiyoruz,bat tarihim 26 eylüldü, enson 31 ağustosta regl gördüm. Normalde reglimde gecikme olmuyor ama yumurtalıklarımda pko görünümü var. Bugün erken gebelik test yaptım, hayalet bile çıkmadı. Regl olucakmışım gibi ağrım var ama olamıyorum. Neler oluyor sizcee?

Allah gönlünüze göre versin inşallah hamileliktir ama daha önce bana da olmustu baya baya hamileyim sandim adet olmadim belirtiler var test yaptim negatif doktora gittim kist var dedi oyle diyince daha kapsamli doktora gittim gittigim gün adet oldum ama kist falan yoktu sorun yok dedi böyle bir durum gelmisti başıma aklınızda olsun bir doktora danışın isterseniz

Amin inşallah allah herkesin gönlüne göre versin. Kan verdim negatif ama bekliyorum. Olmadı haftaya kadın doğuma gideceğim

Kizlar herkese hayirli aksamlar, yumurtlamanin 9. Günündeyim bügün test yaptim normal gebelik testi, ya ben görmek istedigim icin görüyorum cokk ama cok hafif cizgi görüyorum sanki , bi bakarmisiniz?

Eklentiler

• 20201001_165654.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 105
  • 20201001_170124.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…