- 28 Şubat 2020
- 47
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nagehanonur
-
Benim aldığım testte ilişkiden 5 gün sonra hemen belli olur yazıyor o kadar erken belli olurmuHer testin arkasinda yazar. Benim yaptigim bir testte adete 6 gun kala %76 dogru sonuç verir 5 gun kala %94 sonra 98 99 diye gidiyirdu.
İlişkiden 5 gün sonra kanda bile çıkmaz rahme bile yerleşmez bebek 5 gündeBenim aldığım testte ilişkiden 5 gün sonra hemen belli olur yazıyor o kadar erken belli olurmu
Yumurtlamadan en az 12 gün sonraSizce ne zaman yapmalıyım
Yumurtlama 14 ile 16 sıydi işte değerlendirdik adetim 28 indeSizce ne zaman yapmalıyım
Erken gebelik testiydi benimki. Bayagi da bir para vermistim. 50ye yakin.Benim aldığım testte ilişkiden 5 gün sonra hemen belli olur yazıyor o kadar erken belli olurmu
Benim ki de erken gebelik testi üstünde ilişkiden 5 gün sonra hemen belli olur yazıyorErken gebelik testiydi benimki. Bayagi da bir para vermistim. 50ye yakin.
Demek ki farkli markalarmis. Predictor diye bir markaydi sanirim benimki.Benim ki de erken gebelik testi üstünde ilişkiden 5 gün sonra hemen belli olur yazıyor
Bende 20 lira ya aldım burda başka yoktuDemek ki farkli markalarmis. Predictor diye bir markaydi sanirim benimki.
Valla artık nasip adete 1 2 gün kala yaparım allah ne demişse o olurHayatım bnce hiç yapma ben bu ay röntgene girecektim nolur nolmaz diye adette 7-8 gün kala test verdim negatif çıktı 3 gün snra tekrar verdim pozitif çıktı yani kan testi bile yanılttı bnce daha çok erkn
Aynen öyle dualarım seninle Allah tez zamanda nasip etsin allah vereceği günü bilirValla artık nasip adete 1 2 gün kala yaparım allah ne demişse o olur
Aminn çok teşekkür ederimAynen öyle dualarım seninle Allah tez zamanda nasip etsin allah vereceği günü bilir
Hayirli olsun cnm büyük bi ihtimal gebesin, rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin. Leke adetten kac gün önce geldi tam ?Merhaba kızlar 3 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz ama hiçbir müdahale de yaptırmadık çünkü ikimizde de bir sorun olmadığını söyledi en az 3 uzmanla falan görüştük 2 gün önce adet günümden 4 gün önce hafif kahverengi akıntı ile karışık leke geldi dedim adet başladı yine üzüldüm sonra sabah kalktım hiç bişey yok bende test yaptım 3 tane .. 2. ÇiZgi hepsinde silik çıktı ama eczacım pozitiftir dedi ama ben henüz inanmıyorum yarın kan testi yaptırmaya gideceğim inş mucizemiz gerçek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?