Erken gebelik testi

Nagehanonur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
47
12
3
31
Merhaba hanımlar
Benim adetim her ayın 28 i 14 ve 16 sı yumurtlama gunlerim aşırı idarara sıkışıyorum bu 2 günü degerlendiriyorum erken gebelik testi ne zaman yapılmalı

Her testin arkasinda yazar. Benim yaptigim bir testte adete 6 gun kala %76 dogru sonuç verir 5 gun kala %94 sonra 98 99 diye gidiyirdu.

Valla benim erken testlerde hic göstermiyordu klasik test daha net bence 5 gün kala bile çıkardığı oluyor burada da çok örnekler gördüm.

O zaman adet gününüzde yada en kötü ihtimalle 1 2 gün önce yapın :)

Geçenay aldım bu testi adet günümde tam gece lavabo ya gittim testi yapmak için baktım adetolmuşum:) bilginiz için teşekkür ederim

Hayatım bnce hiç yapma ben bu ay röntgene girecektim nolur nolmaz diye adette 7-8 gün kala test verdim negatif çıktı 3 gün snra tekrar verdim pozitif çıktı yani kan testi bile yanılttı bnce daha çok erkn

Hayatım bnce hiç yapma ben bu ay röntgene girecektim nolur nolmaz diye adette 7-8 gün kala test verdim negatif çıktı 3 gün snra tekrar verdim pozitif çıktı yani kan testi bile yanılttı bnce daha çok erkn
Valla artık nasip adete 1 2 gün kala yaparım allah ne demişse o olur

Merhaba kızlar 3 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz ama hiçbir müdahale de yaptırmadık çünkü ikimizde de bir sorun olmadığını söyledi en az 3 uzmanla falan görüştük 2 gün önce adet günümden 4 gün önce hafif kahverengi akıntı ile karışık leke geldi dedim adet başladı yine üzüldüm sonra sabah kalktım hiç bişey yok bende test yaptım 3 tane .. 2. ÇiZgi hepsinde silik çıktı ama eczacım pozitiftir dedi ama ben henüz inanmıyorum yarın kan testi yaptırmaya gideceğim inş mucizemiz gerçek olur

Eklentiler

• BE5BF416-1DB0-47D5-87D0-53F3BDE297D9.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 53
Hayirli olsun cnm büyük bi ihtimal gebesin, rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin. Leke adetten kac gün önce geldi tam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…