- 1 Temmuz 2019
- 49
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi Aasddgghtyr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzgünüm ben çizgi göremedim![]()
Maalesef bende göremedim.![]()
Can sağolsun istediğim için yapıyorum işte kusuruma bakmayınİşaretlediğiniz yer testin kendi çizgisinin yeri, dün de test yapmışsınız eger pozitif olsaydı az da olsa koyulaşma olurdu bence erken gebelik testinde.
Can sağolsun istediğim için yapıyorum işte kusuruma bakmayın![]()
Canim.adetin geçti mi ve çizgi ne zaman sonra cıktıCan sağolsun istediğim için yapıyorum işte kusuruma bakmayın![]()
Ins kisa surede pozitif olmasi dileğiyle canimCan sağolsun istediğim için yapıyorum işte kusuruma bakmayın![]()
5 dakika içindeCanim.adetin geçti mi ve çizgi ne zaman sonra cıktı
Adetin geçti mi canim5 dakika içinde
Bu test bozuk gibi geldi bana. Gebelik oldu mi sizin?Kizlar selam. Adetime bir hafta var gebelik belirtilerim oldugu icin normal testle yaptim cok hafif silik cizgi cikti ilk bes dakika icinde cok erken biliyorum ama insallah hislerim ve testim beni yanıltmaz .yarin sabah testi tekrarlicam umarim hamileyimdir. Rabbim isteyen herkesi bos cevirmesin.
Normal gebelik testiyle tekrar edin. Varsa silik de olsa çıkıyor. Ama bir an önce kan vermek daha iyi.Merhaba benimde adetime 4 gun var. Dün gebelik testi yaptim cok cok silik ikinci cizgi cikmisti. Bugun erken gebelik testi aldim 6 gun oncesine kdar cikanlardan. Tek cizginedir sizce durum
Yok hayir olmadi canım iki gün gecikmeli adet oldum 6 gün sürerdi adetim normalde 3 günde bitti ama yoğundu insallah bu aya ümidim var bakalim hayırlısıyla olucakmiBu test bozuk gibi geldi bana. Gebelik oldu mi sizin?