- 6 Nisan 2019
- 34
- 13
- 3
- 36
- Konu Sahibi fatmadalet
-
Çizgi baya net hamilesin inşallah sağlıklı bir gebeliktirguvenirligini merak ediyorum bundan once bir bos gebelik ve 2 kimyasal gebelik yasadim insallah dogrudur ve bu sefer saglikla kucagima alirim
insallah dogrudur ve saglikli dir aklim fikrimde hep ayni seyler tekrardan yasanirmi diye dusunuyorum offff yabende yapmıştım negatifti sonuc ve dogruydu.
Hayırlı olsun
Allah gonlune gore hayirli bir evlat versin tebrik ediruimEki Görüntüle 2255544 kizlar bugun adet olmam gerekti ama olmadim ve az once normal gebelik testi yaptim ve sonucu sizinle paylasmak istedim insallah allahim isteyen herkese nasip eder ve saglikli bir sekilde tutunabilir
tsk ederim sizde bana dua edin ne olur tutanabilsin bebegimAllah gonlune gore hayirli bir evlat versin tebrik ediruim
Tabi ki ederim beta testide yapın zate n düzenli artış olursa bilki sagliklidirr
tsk ederim sizde bana dua edin ne olur tutanabilsin bebegim
Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah arkadaşım ve sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.Merhabalar adetime 4gün vardı bugün yaptım kan testi sonucum 13.96 doktor erken gebelik var dedi ama yine de içim bi buruk doğrumudur hamileyimdir değilmi??☺
Benim de 13 çıkmıştı adete 1 gün kala.. iki günde ikiye katlamasi önemli canim.. yarın tekrarkan testi yaptır.. beni de etiketleyerek haber verirsen sevinirim.. Hayırlı olsun inşallahMerhabalar adetime 4gün vardı bugün yaptım kan testi sonucum 13.96 doktor erken gebelik var dedi ama yine de içim bi buruk doğrumudur hamileyimdir değilmi??☺
allahim herkesin gonlune gore versin rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah hamissindir hayirli olsun insallahBenim de 13 çıkmıştı adete 1 gün kala.. iki günde ikiye katlamasi önemli canim.. yarın tekrarkan testi yaptır.. beni de etiketleyerek haber verirsen sevinirim.. Hayırlı olsun inşallah
bu arada ben hamileyim kese de olustu insallah 8 mayista da kalp atislarini duyacagizallahim herkesin gonlune gore versin rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah hamissindir hayirli olsun insallah
2.günde yaptırdım ve 13 den 9.7 ye düşmüş bugünde adet günüm ve kanama geldi kafayı yiyeceğimBenim de 13 çıkmıştı adete 1 gün kala.. iki günde ikiye katlamasi önemli canim.. yarın tekrarkan testi yaptır.. beni de etiketleyerek haber verirsen sevinirim.. Hayırlı olsun inşallah
Sancı da var adet sancısı2.günde yaptırdım ve 13 den 9.7 ye düşmüş bugünde adet günüm ve kanama geldi kafayı yiyeceğim
Kimyasal gebelikmiş benimki adet günümde anlatılanlara göre resmen Doğum sancısı gibi belim kırılıyodu hastaneye Doğum doktoruna gittim kimyasal gebelik dedi oluşmadı yaniBenim de 13 çıkmıştı adete 1 gün kala.. iki günde ikiye katlamasi önemli canim.. yarın tekrarkan testi yaptır.. beni de etiketleyerek haber verirsen sevinirim.. Hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?