- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
- Konu Sahibi fatmadalet
-
Hayırlısı olsun canmKimyasal gebelikmiş benimki adet günümde anlatılanlara göre resmen Doğum sancısı gibi belim kırılıyodu hastaneye Doğum doktoruna gittim kimyasal gebelik dedi oluşmadı yani
Umarım inşallah hamile kalırsam tez zamandaHayırlısı olsun canm.. tez zamanda bebisine kavuşursun inşallah
bundan once 2 kere kimyasal gebelik yasamistim onlarda adetim 2 gun geciyordu lekelenme oluyordu doktora gidiyordum 15.7 veya 17.8 filan cikiyordu ama bu sefer gebelik var kese var insallah kalp atisinida duyarimben normalde 7 nisanda adet olmam gerekti olmadim 8 nisanda kan testim 2195 cikmisti
Sızde kımyasal gebelık mı oldu bu değer ileben normalde 7 nisanda adet olmam gerekti olmadim 8 nisanda kan testim 2195 cikmisti
suan yok kimyasal gebelik degerim 15 ve 17 ile idiSızde kımyasal gebelık mı oldu bu değer ile
ni suan kesemiz var cok sukursuan yok kimyasal gebelik degerim 15 ve 17 ile idi
amin cok tsk ederim onemli degil insallah kalp atisinida duysaydim hemen haber verecegim sizeAyyy çok sevındım Rabbım kucağınıza Almayı nasıp etsın , kusuruma bakmayın yanlış anlamışım , şahsen söyle düşünüyorum hıcbır anne adayı negatıf bır cümle duymamalı zaten zor bır süreçten gecıyorlar , gecıyoruz,
Ne zaman duycaksin canim kalp atışını? Bende Mayıs 4 e aldım randevu ama gecmiyo zamanamin cok tsk ederim onemli degil insallah kalp atisinida duysaydim hemen haber verecegim size
bende mayis 8 gidecem senin son adet tarihin ne idiNe zaman duycaksin canim kalp atışını? Bende Mayıs 4 e aldım randevu ama gecmiyo zamandaha mı erken gitsem
bende mayis 8 gidecem senin son adet tarihin ne idi
himmm hayirlisi olsun bende 10 mart cnm15 Mart canım
bana haber ver hastaneye gidince olur muhimmm hayirlisi olsun bende 10 mart cnm
Veririm inşallah canm sende haber verbana haber ver hastaneye gidince olur mu
tmm cnm veririmVeririm inşallah canm sende haber ver
ne yaptin cnm gittinmi hastaneye kizzzNe zaman duycaksin canim kalp atışını? Bende Mayıs 4 e aldım randevu ama gecmiyo zamandaha mı erken gitsem
Evet canım gittim sali günü gittim kalp atışını duydum şükürne yaptin cnm gittinmi hastaneye kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?