• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken gebelik testi

Kimyasal gebelikmiş benimki adet günümde anlatılanlara göre resmen Doğum sancısı gibi belim kırılıyodu hastaneye Doğum doktoruna gittim kimyasal gebelik dedi oluşmadı yani
Hayırlısı olsun canm😔 .. tez zamanda bebisine kavuşursun inşallah

Arkadaşlar merhaba benım de adete bır gün kala beta hcg degerım 201 çıktı , 20-30olan beta hcg degerlerının düştüğünü duydum da bu bana yüksek geldı belkı de buna ınandıgım için, sız ne düşünüyorsunuz kımyasal yüksek değerlerde de ortaya çıkıyor mu

ben normalde 7 nisanda adet olmam gerekti olmadim 8 nisanda kan testim 2195 cikmisti
bundan once 2 kere kimyasal gebelik yasamistim onlarda adetim 2 gun geciyordu lekelenme oluyordu doktora gidiyordum 15.7 veya 17.8 filan cikiyordu ama bu sefer gebelik var kese var insallah kalp atisinida duyarim

Ayyy çok sevındım Rabbım kucağınıza Almayı nasıp etsın , kusuruma bakmayın yanlış anlamışım , şahsen söyle düşünüyorum hıcbır anne adayı negatıf bır cümle duymamalı zaten zor bır süreçten gecıyorlar , gecıyoruz,

Ayyy çok sevındım Rabbım kucağınıza Almayı nasıp etsın , kusuruma bakmayın yanlış anlamışım , şahsen söyle düşünüyorum hıcbır anne adayı negatıf bır cümle duymamalı zaten zor bır süreçten gecıyorlar , gecıyoruz,
amin cok tsk ederim onemli degil insallah kalp atisinida duysaydim hemen haber verecegim size🤗🤗

kizlar dun doktora gittim ve sonumda bebegimin kalp atisini duydum evet bu erkrn gebelik testi dogru cikti ve beni cok mutlu etti 3 kayiptan sonra 4 olarak bebegim saglikli suan allahim bana sonunda evladimi kucagima almayi nasip eder insallah

Back