Merhaba ben gruba yeni katıldım umarım doğru yere konu açıyorumdur. Bir sorum olacaktı. Erken gebelik testleri güvenli mi acaba ben adetten 3 gün önce yaptım negatif çıktı. Kesin midir sizce ?
Benim düzenli 28 günde. Adetime 2 gün kaldı ama adet olmakmış gibi değilim sanki emin de değilim neyse bekleyip göreceğiz bende doğru çıktığını düşünüyorum.eğer adetleriniz düzenliyse, geç döllenme olmadıysa çıkardı 3 gün kala
Normal adetim 2 gün sonra fakat bıgün hafif pembe ve hafif kahve rengi geldi sabah ama hiç karın ağrısın olmadan bidaha geceye kadar hiç birşey gelmedi sabah bakalım olmaya devam edecek miyimBenim düzenli 28 günde. Adetime 2 gün kaldı ama adet olmakmış gibi değilim sanki emin de değilim neyse bekleyip göreceğiz bende doğru çıktığını düşünüyorum.
Adet geçmeden hiç bişey net değildirMerhaba ben gruba yeni katıldım umarım doğru yere konu açıyorumdur. Bir sorum olacaktı. Erken gebelik testleri güvenli mi acaba ben adetten 3 gün önce yaptım negatif çıktı. Kesin midir sizce ?
Benimki 2 gün gecikti test yaptım ama negatiftiii
Ama istahim asiri açılmış durumda çok umutlanıyorum
1 hafta gecikmeden kan testi yapmiyorlar
Canım bu tek başına bir belirti olamaz.
Bir arkadaşım butun gebelik belirtilerini taşıyordu hatta göğüs uçları bile açıyordu dokunamıyor ama o ay adet oldu.
Inşallah umutların gercek olur.