Erken gebelik testi

Mxcxcx

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
5
1
32
Merhaba ben gruba yeni katıldım umarım doğru yere konu açıyorumdur. Bir sorum olacaktı. Erken gebelik testleri güvenli mi acaba ben adetten 3 gün önce yaptım negatif çıktı. Kesin midir sizce ?

Merhaba ben gruba yeni katıldım umarım doğru yere konu açıyorumdur. Bir sorum olacaktı. Erken gebelik testleri güvenli mi acaba ben adetten 3 gün önce yaptım negatif çıktı. Kesin midir sizce ?

Ben de aynı soru üzerine üye oldum ben de 3 gün önce yaptım ve negatif çıktı kesin garantimi acaba

Benim adet günüm 17ocak yani dündü ama ben adetime 3gün kala kan ve idrar yaptım beta 0,100ckti adet olmadım 8aylk evliyim ilk ay 5haftlk düşük oldu istiyoruz olmuyor aceba umutlanim mi

Erken gebelik testlerinden ziyade ucuz normal testler daha doğru sonuc verdiğini duydum. Birkac kisideb erken gebelik testinde çıkmayıp normal gebelik testinde hamile olduğunu öğrenen cok kişi okumuştum internette.

eğer adetleriniz düzenliyse, geç döllenme olmadıysa çıkardı 3 gün kala

Benim düzenli 28 günde. Adetime 2 gün kaldı ama adet olmakmış gibi değilim sanki emin de değilim neyse bekleyip göreceğiz bende doğru çıktığını düşünüyorum.
Normal adetim 2 gün sonra fakat bıgün hafif pembe ve hafif kahve rengi geldi sabah ama hiç karın ağrısın olmadan bidaha geceye kadar hiç birşey gelmedi sabah bakalım olmaya devam edecek miyim

Kızlar bende yeni üye oldum ovulasyon gebelik testini kullandım ama sonuc negatif çıktı 1 gün geciktim önerebileceğiniz marka var mii

Ovulasyon testi mi soruyorsunuz gebelik testi mi?

Ovula gebelik testi aldım gebelik testi markası sordum bebegim çok umutlanmıştım halbuki

Adet geçmeden hiç bişey net değildir

Benimki 2 gün gecikti test yaptım ama negatiftiii

Ama istahim asiri açılmış durumda çok umutlanıyorum

Ama istahim asiri açılmış durumda çok umutlanıyorum

Canım bu tek başına bir belirti olamaz.
Bir arkadaşım butun gebelik belirtilerini taşıyordu hatta göğüs uçları bile açıyordu dokunamıyor ama o ay adet oldu.
Inşallah umutların gercek olur.

Canım bu tek başına bir belirti olamaz.
Bir arkadaşım butun gebelik belirtilerini taşıyordu hatta göğüs uçları bile açıyordu dokunamıyor ama o ay adet oldu.
Inşallah umutların gercek olur.

Bu konuda katılıyorum bende her ay düzenli olarak her belirtiyi yaşadığımı düşünüyorum en iyisi adet gününün geçmesini beklemek yoksa sonu hep hüsran oluyor. Bu arada benim geçen Ay olmadı testin bir suçu yokmuş kısmet artık bu ay bekliceZ

Kizlar merhaba erken gebelik testi yaptim dun tam reglimin baslamasi gereken gun.erken gebelik esti yaptim. Daha once de yapmistim ama kalin tek bi cizgi cikmisti. Simdi boyle dalgali sekilde ccikti. Sizce test hatali mi??
Tum gebelik belirtilerini yasiyorum bu arada. Yardim ederseniz cok memnun olucam ((

Eklentiler

• IMG-20190220-WA0001.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 928
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…